Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
magdahved wrote:Cześć Wam!
Obserwuje Was od podjęcia decyzji o drugim dziecku (mam już w domku 3 latke). Niestety w tym cyklu się nie udało, zrobiłam chyba z 10 testów, ale dziś przyszła @. Oj straszne rozczarowanie, szczególnie ze poprzednio udało się za pierwszym razem. Oby grudzień był bardziej dla wszystkich hmm płodny
Niechże, zatem, będzie płodny i dobrze zagnieżdżony, ejmenWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 14:52
-
Cześć Magdahved i Ancia
Ale optymizm na forum fajnie
Wisienka
Bardzo się cieszę tak ma być
Dzisiaj miałam trochę inne zajęcia w pracy i nawet nie mogłam z Wami popisać... Postaram się nadrobić
Cherry_Blossom, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Czekoladka
Poszalałaś z tą temperaturąLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Czekoladka
Poszalałaś z tą temperaturąpola89, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Noo PłonęAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Magdahved to jedziemy na tym samym wózku tez mam synka 3 lata i podczas ostatniego cyklu jakoś sie nie udało z rodzeństwem dla niego
Tak poza tym dziewczyny, to ja sie chce troche wytłumaczyć, bo moze ktoś pomyśli co ona tu robi jedno ma i jeszcze psioczy, ze z drugim nie zaskoczyło od razu. Ja póki co sie nie żale, mam nadzieje, ze nikt tak moich postów nie odbiera. Jestem na tym forum, bo podczytywałam i spodobała mi sie atmosfera, stwierdziłam, ze fajne kobietki to na pewno mnie przygarną. Bedzie jakoś tak raźniej wspólnie, bo póki co nie mówiłam nikomu, ze chcemy drugie dziecko, a tutaj jest z kim pogadać. Tak wiec chce wnieść powiew świeżości i liczę na fajne nowe znajomosci i cenne rady bardziej doświadczonychpola89, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
pola89 wrote:a jakie miałaś we wcześniejszych cykach? Zawsze takie wysokie?
anciaa lubi tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Magdahved to jedziemy na tym samym wózku tez mam synka 3 lata i podczas ostatniego cyklu jakoś sie nie udało z rodzeństwem dla niego
Tak poza tym dziewczyny, to ja sie chce troche wytłumaczyć, bo moze ktoś pomyśli co ona tu robi jedno ma i jeszcze psioczy, ze z drugim nie zaskoczyło od razu. Ja póki co sie nie żale, mam nadzieje, ze nikt tak moich postów nie odbiera. Jestem na tym forum, bo podczytywałam i spodobała mi sie atmosfera, stwierdziłam, ze fajne kobietki to na pewno mnie przygarną. Bedzie jakoś tak raźniej wspólnie, bo póki co nie mówiłam nikomu, ze chcemy drugie dziecko, a tutaj jest z kim pogadać. Tak wiec chce wnieść powiew świeżości i liczę na fajne nowe znajomosci i cenne rady bardziej doświadczonych -
Lubię_czekoladę wrote:Pierwszy cykl, w którym mierzyłam to był poprzedni a zaczęłam mierzyć w 20dc, więc nie wiadomo Pewnie w kolejnym już będę umiała coś powiedzieć Ale i tak porównując do waszych to jest cieplutko
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
30 lat
Evelin wrote:Hej! Jezu kochane Ty pisz co u Ciebie, jak dobrze Cie widziec
u mnie nijako , jak już wiecie dziewczyny byłam na 1 usg ale z racji że moja p.doktor przyjmowała w poniedziałek poszłam do byłego lekarza w czwartek i stwierdził że pęcherzyk żółtkowy chyba trochę za duży i ze powinnam się przygotować na najgorsze gdybym przy następnym usg okazało się że się powiększa ,, w pon poszłam do swojej p.doktor po czym ona stwierdziła że ciążą niby ok ?! więc już nie wiem z tego co widziałam to były lekarz ma lepszy obraz usg ona gorszy .. no ale ona potrafiła widzieć torbiel na 17mm a on nie ..
teraz jestem w całkowitej niepewności .. okaże się na następnym usg kto miał rację .. więc teraz jestem pełna niepokoju ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:u mnie nijako , jak już wiecie dziewczyny byłam na 1 usg ale z racji że moja p.doktor przyjmowała w poniedziałek poszłam do byłego lekarza w czwartek i stwierdził że pęcherzyk żółtkowy chyba trochę za duży i ze powinnam się przygotować na najgorsze gdybym przy następnym usg okazało się że się powiększa ,, w pon poszłam do swojej p.doktor po czym ona stwierdziła że ciążą niby ok ?! więc już nie wiem z tego co widziałam to były lekarz ma lepszy obraz usg ona gorszy .. no ale ona potrafiła widzieć torbiel na 17mm a on nie ..
teraz jestem w całkowitej niepewności .. okaże się na następnym usg kto miał rację .. więc teraz jestem pełna niepokoju ..czarnulka24 lubi tę wiadomość
30 lat
pola89 wrote:a kto Cię prowadził w poprzednich ciążach? My tu wszystkie trzymamy kciuki, więc nie może być źle :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 15:43
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:poprzednie ciąże prowadził mój doktor który teraz stwierdził ten pęcherzyk ale nowa p.doktor zastosowała mi leki typu clexane i widać zna się na rzeczy a czy możliwe że w 4 dni pęcherzyk żółtkowy mógł się zmniejszyć i ona nie widziała nic niepokojącego ?
czarnulka24 lubi tę wiadomość
30 lat
AniaŁ123 wrote:Violet a próbowałaś serii dermokosmetyków Pharmaceris T? Mój mąż ma bardzo problemową cerę, strasznie podrażniona, czerwona, wrażliwa, sucha, tłusta i z wypryskami, do tego demografizm, więc dramat, wszystkie kosmetyki i maści tylko pogarszały sprawę, bo był cały czerwony i podrażniony, przerabialiśmy bardzo dużo specyfików, aż wreszcie te mu spasowały. Polecam zwłaszcza piankę do twarzy i jeden z tych kremów, są mega dobre dla niego, a i ja czasem się posmaruję jak mnie coś bierze przed @
http://www.pharmaceris.pl/pl/product/krem-nawilzajaco-kojacy-do-twarzy-spf-30-w-trakcie-i-po-kuracjach-przeciwtradzikowych-sebo-moistatic/
http://www.pharmaceris.pl/pl/product/kojacy-krem-do-twarzy-spf-15-dla-skory-lojotokowej-zaczerwienionej-sklonnej-do-luszczenia-octopirox/
Dziękuję Ci ...
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:tu Ci nie pomogę, bo nie wiem... Słuchałabym na Twoim miejscu nowej pani doktor. Tym bardziej, że podjęła jakieś próby leczenia niestety nie umiem Ci bardziej pomóc... Ale wierze, że tym razem będzie dobrze
dziękuję27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Pączek wrote:I do reszty to samo - nie ma słowa depresja !
Przestańcie do cholery siać takie emocje !!!
Po co wam to ?!?
Bo co bo byłyście optymistycznie nastawione ze beda groszki nie wychodzi to teraz w druga strone ??
Byłam happy nie wyszło to pobede sobie na depresji moze to pomoże
No zajebiscie
Kurna - taka fajna grupa - takie zajebiste laski - a taka negatywna energia stad bije
Wiec przestańcie juz bo naprawdę sie wścieknie i usune konto na amen !
Ja wiem wiem kazdy ma problemy, sama mam ich miliardy - dla pocieszenia groszka tez nie mam - ale kiedy narzekanie to narzekanie ale nie mozna tez wiecznie i ciagle narzekać - wspieramy sie - pomagamy sobie - ale nie siejemy depresji !!
i love youPączek lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Co to za konkursy? Dzisiaj chciałam wziąć udział w radiowym ale jak wysłałam sms to mi wyskoczyło, że nie ma takiego numeru
No mój też się cieszy, że tu sobie gadamAniaŁ123, Lubię_czekoladę, Dzezabella lubią tę wiadomość