Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Lalunie :*
U mnie suuusza, więc olałam to co się dzieje aż do czwartkowej wizyty u gina. Zakuł mnie za to kilka razy prawy jajcor - może w końcu coś z niego będzie, bo ostatnie 3 albo 4 miesiące po rząd pęcherzyk był na lewym
U mnie w pracy choinka już stoi, ale do domu chyba dopiero w przyszłym tygodniu kupię. Wigilię spędzę u moich rodziców razem z moim, dodatkowo on pojedzie wcześniej do swoich rodziców. Pierwszy dzień świąt to leżenie do góry brzuchem, a w drugi pojadę do dziadków, bo mają komisyjnie urodziny 26 i 30 grudnia, więc będzie posiadówka. Z moją kuzynką i jej rocznym synem, a pierwszym prawnukiem itp... Więc pewnie cały wieczór będę niewidzialna -
Dzezabella wrote:Hej Lalunie :*
U mnie suuusza, więc olałam to co się dzieje aż do czwartkowej wizyty u gina. Zakuł mnie za to kilka razy prawy jajcor - może w końcu coś z niego będzie, bo ostatnie 3 albo 4 miesiące po rząd pęcherzyk był na lewym
U mnie w pracy choinka już stoi, ale do domu chyba dopiero w przyszłym tygodniu kupię. Wigilię spędzę u moich rodziców razem z moim, dodatkowo on pojedzie wcześniej do swoich rodziców. Pierwszy dzień świąt to leżenie do góry brzuchem, a w drugi pojadę do dziadków, bo mają komisyjnie urodziny 26 i 30 grudnia, więc będzie posiadówka. Z moją kuzynką i jej rocznym synem, a pierwszym prawnukiem itp... Więc pewnie cały wieczór będę niewidzialna
Nie śmigasz ze swoim do jego rodziców? W ogóle nie mów ze będziesz niewidzialna! Na pewno będzie jakiś zachwyt nad małym ale może jednak wszyscy zauważa kogoś w koło z doświadczenia wiem, ze zachwyt zawsze jest tylko chwile
Miłego dnia :* -
Cześć dziewczyny
Mną targają sprzeczne emocje: nie mogę wstać i pragnę zostać w łóżku oraz bardzo się cieszę, ze idę do ludzi do pracy hihi kobiety....
Miłego dniaDzezabella, Kim87, pola89 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Hej Kochana :* ponoć clo wysusza i brakuje służy przy stymulacji Daj koniecznie znać jutro czy coś ruszyło z prawym jajcorem
Nie śmigasz ze swoim do jego rodziców? W ogóle nie mów ze będziesz niewidzialna! Na pewno będzie jakiś zachwyt nad małym ale może jednak wszyscy zauważa kogoś w koło z doświadczenia wiem, ze zachwyt zawsze jest tylko chwile
Miłego dnia :*
Jego wigilia jest na tyle specyficzna sama w sobie (babcia z demencją i dziadek, który coraz mniej ogarnia) i do tego rodzice, którzy niby mnie uwielbiają, ale jak przychodzi co do czego, to lepiej, żebym nie była świadkiem pewnych scen... Moja obecność tylko dodatkowo krępowałaby wszystkich. Niepotrzebnie. Wolę pomóc mojej mamie w kuchni i poczuć magię świąt
A co do młodego to nie jest tak różowo, bo to pierwszy prawnuk, a kuzynka w tym samym wieku co ja. No ale ja jestem tą czarną owcą, bo szukałam odpowiedniego chłopa, a ona od liceum z tym samym i oczywiście zagadywania "a kiedy drugi prawnuk", "weź z niej przykład" etc... -
Zmartwychwstalam dzisiaj bo tego wstawaniem nie można nazwać mąż pojechał do pracy, po drodze zabrał dziewczyny do szkoły. Ja zagrzebuje się w kolderke i mykam spać jeszcze na dwie godzinki.
Dzisiaj w nocy miałam dziwny sen. Była wojna i ratowalam Żydów. Obudziłam się taka przerażona że chyba przestanę na jakiś czas oglądać filmy o II wojnie światowej i czytać książki o Holocauscie. Łepetyna mi szwankujeLubię_czekoladę, Dzezabella lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Dzezabella wrote:Jego wigilia jest na tyle specyficzna sama w sobie (babcia z demencją i dziadek, który coraz mniej ogarnia) i do tego rodzice, którzy niby mnie uwielbiają, ale jak przychodzi co do czego, to lepiej, żebym nie była świadkiem pewnych scen... Moja obecność tylko dodatkowo krępowałaby wszystkich. Niepotrzebnie. Wolę pomóc mojej mamie w kuchni i poczuć magię świąt
A co do młodego to nie jest tak różowo, bo to pierwszy prawnuk, a kuzynka w tym samym wieku co ja. No ale ja jestem tą czarną owcą, bo szukałam odpowiedniego chłopa, a ona od liceum z tym samym i oczywiście zagadywania "a kiedy drugi prawnuk", "weź z niej przykład" etc...
Ja w tym roku wigilia tylko z moim i dzięki Bogu. Spokój mam. W zeszłym byli u nas tesciowie 3 tyg i z lekka mi się przejadlo. Ale na sylwka znajomi z pl przylatują więc zupełnie sami nie będziemy.
Buziaki kochane i miłego dnia ;*Lubię_czekoladę, pola89, Dzezabella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
emidomi wrote:Zmartwychwstalam dzisiaj bo tego wstawaniem nie można nazwać mąż pojechał do pracy, po drodze zabrał dziewczyny do szkoły. Ja zagrzebuje się w kolderke i mykam spać jeszcze na dwie godzinki.
Dzisiaj w nocy miałam dziwny sen. Była wojna i ratowalam Żydów. Obudziłam się taka przerażona że chyba przestanę na jakiś czas oglądać filmy o II wojnie światowej i czytać książki o Holocauscie. Łepetyna mi szwankujeLubię_czekoladę, emidomi lubią tę wiadomość
Dzezabella wrote:Jego wigilia jest na tyle specyficzna sama w sobie (babcia z demencją i dziadek, który coraz mniej ogarnia) i do tego rodzice, którzy niby mnie uwielbiają, ale jak przychodzi co do czego, to lepiej, żebym nie była świadkiem pewnych scen... Moja obecność tylko dodatkowo krępowałaby wszystkich. Niepotrzebnie. Wolę pomóc mojej mamie w kuchni i poczuć magię świąt
A co do młodego to nie jest tak różowo, bo to pierwszy prawnuk, a kuzynka w tym samym wieku co ja. No ale ja jestem tą czarną owcą, bo szukałam odpowiedniego chłopa, a ona od liceum z tym samym i oczywiście zagadywania "a kiedy drugi prawnuk", "weź z niej przykład" etc...
A co do takiego gadania to Kim ma rację, w ogóle się nie przejmuj Powtarzaj sobie, że na kolejne święta Ty wjedziesz z prawnukiem A po CLO może z bliźniakami sesese :*Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki
Jakby co , to naprawdę Was czytam, ale jakoś ostatnio nie mam weny na pisanie
W tym cyklu jakoś ubogo u mnie ze śluzem, więc na nic staram się nie nastawiać i próbuję jak najmniej o tym wszystkim myśleć (tak średnio mi to wychodzi ). Czekam na wizytę u gina i kolejny cykl może coś ruszyAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
mysia09 wrote:Hejo:) Dostałam okres!!!Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy