Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Fuck.. ja też wyjeżdżam po świętachParsleyek wrote:Myślę, że ktoś na pewno

ja trzymam się swojego lekarza - nie wiem jak on będzie pracował - ale ja wyjeżdżam na święta i nie wiem jeszcze kiedy wrócę po.. Liczę że może @ się namyśli jeszcze w tym tygodniu, w weekend... To choć jeden monitoring zdążyłabym zrobić. Żeby zobaczyć czy cokolwiek urosło i jak sprawa się miewa.
Aaaale lipa 
Trzymam kciuki aby @ jak najszybciej przyszła
A może ja odstawię wcześniej dupka niż po 10 dniach? Praktykowałyście? -
Lubię_czekoladę wrote:Fuck.. ja też wyjeżdżam po świętach
Aaaale lipa 
A może ja odstawię wcześniej dupka niż po 10 dniach? Praktykowałyście?
A jesteś pewna że ciąży w tym cyklu nie będzie?
bo powinno się test zrobić zanim przestaniesz brać. Czy to typowo już tylko na wywołanie @ ?
ja miałam na wywołanie - ale już po negatywnej becie, miałam brać duphaston przez 5 dni ale w trakcie pojawiły się plamienia i ostatecznie wzięłam tylko 3 tabletki - po dwóch dniach plamień okres się pojawił.
Ale nie wiem czy takie samo-dawkowanie jest dozwolone
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl

"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Ja brałam luteinę i typowo na wywołanie miałam brać 5 dniLubię_czekoladę wrote:Fuck.. ja też wyjeżdżam po świętach
Aaaale lipa 
A może ja odstawię wcześniej dupka niż po 10 dniach? Praktykowałyście?
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne
)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Jestem pewna, bo mam potwierdzony brak owulacji przez monitoringParsleyek wrote:A jesteś pewna że ciąży w tym cyklu nie będzie?
bo powinno się test zrobić zanim przestaniesz brać. Czy to typowo już tylko na wywołanie @ ?
ja miałam na wywołanie - ale już po negatywnej becie, miałam brać duphaston przez 5 dni ale w trakcie pojawiły się plamienia i ostatecznie wzięłam tylko 3 tabletki - po dwóch dniach plamień okres się pojawił.
Ale nie wiem czy takie samo-dawkowanie jest dozwolone

Biorę dupka na wywołanie
Biorę 2x1 przez 10 dni.. Zobaczymy
Pierwszy raz biorę dwie tabletki, wcześniej tylko jedną..
Czyli razem wywołujemy
Teraz by się dziewczyny przydały ze swoim ommmmmm
-
I dostałaś szybko po odstawieniu @?pola89 wrote:Ja brałam luteinę i typowo na wywołanie miałam brać 5 dni
-
Czwartego dnia po odstawieniu... W terminie @Lubię_czekoladę wrote:I dostałaś szybko po odstawieniu @?
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
30 lat
)
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Zastanowię się dziś nad tym.. a powiedz mipola89 wrote:Czwartego dnia po odstawieniu... W terminie @
Od którego dc brałaś?
-
Od 18dc chyba... Ja miałam tak zalecone, ale ogólnie, to chyba najlepiej jednak słuchać lekarzaLubię_czekoladę wrote:Zastanowię się dziś nad tym.. a powiedz mi
Od którego dc brałaś?
30 lat
)
Dziewczynki mam pytanie mam 11dc dzisiaj gdy sie podcierałam na papierze zauwazylam przezroczysty sluz z nitko krwi,nigdy tak nie mialam wiec niewiem co to moze oznazacz:/ Przytulanka byly 9dc i 10dc.@ skonczyła mi sie 8dc

Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Moze to takie krwawienie okołoowulacyjne....Karolciaaa26 wrote:Dziewczynki mam pytanie mam 11dc dzisiaj gdy sie podcierałam na papierze zauwazylam przezroczysty sluz z nitko krwi,nigdy tak nie mialam wiec niewiem co to moze oznazacz:/ Przytulanka byly 9dc i 10dc.@ skonczyła mi sie 8dc

19Biedroneczka91 wrote:Moze to takie krwawienie okołoowulacyjne....[/QUOTEzawsze jest plamienie okołoowulacyjne? Bo nigdy tego u siebie nie zauwazylam
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Lubię_czekoladę wrote:Ruszy na pewno!!
A może już w tym ruszy 
Na śluz a raczej jego brak polecam żel conceive plus
masz?
Czy któraś z Was jeszcze go używa? Przyznam sie ze nawet nie wiedziałam ze taki jest:p myślał ze wszystkie żele niszczą i przeszkadzają żołnierzykom:) A lepiej w aplikatorach czy w tubie? Bo przyznam sie ze po okresie jest dość u mnie sucho, i potem mnie piecze....a trzeba przed owulka wyminic żołnierzyki a nie staruszki ciągnąć do roboty:p
-
mysia09 wrote:Normalnie mnie trzepie jak słyszę w wiadomościach ze pobito 3 miesięczne dziecko i zakatowano 4 letnia dziewczynkę!!! Czemu tacy ludzie maja dzieci??? Ja się pytam jaka to sprawiedliwość!PorazkaO_O
Mam to samo!
mama:

7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Ewi28 wrote:a ja powoli mam stresa przed jutrzejszym lekarzem

Ewi, o której masz wizytę?
Ja mam o 15,20. Zaczęłam się teraz denerwować, że po clo mi przerośnie pęcherzyk i będzie po zawodach... -
Karolciaa to może sie zdarzac sporadycznie. Ja mialam 2 razy w zyciu. Nie wiem od czego to zalezy.
Dziewczyny mnie tez trafia jak slysze o zakatowanych dzieciach.... Jak matka może pozwolic by obcy facet katowal jej dziecko:( i jeszcze znowu jest w ciazy

Matka może się bać kata i taką wersję jeszcze z trudem, ale przełknę. A co z sytuacjami, kiedy to sama matka była katem?19Biedroneczka91 wrote:Karolciaa to może sie zdarzac sporadycznie. Ja mialam 2 razy w zyciu. Nie wiem od czego to zalezy.
Dziewczyny mnie tez trafia jak slysze o zakatowanych dzieciach.... Jak matka może pozwolic by obcy facet katowal jej dziecko:( i jeszcze znowu jest w ciazy
Za przemoc na dzieciach, zwierzętach i gwałty, kastrowałabym i ucinała łapy, choć to moim zdaniem i tak za mało...
-
Odebrałam dzis wyniki od ginekologa ktorego znalazlam nowego załamałam sie bo okazało sie ze mam tarczyce czego w zyciu bym sie nie spodziewała:-( Rozpłakałam sie gdy mi to powiedział bo jak poprzednia ginekokog tego nie wykryła skoro robiła mi badania
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡