Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Parsleyek wrote:Myślę, że ktoś na pewno
ja trzymam się swojego lekarza - nie wiem jak on będzie pracował - ale ja wyjeżdżam na święta i nie wiem jeszcze kiedy wrócę po.. Liczę że może @ się namyśli jeszcze w tym tygodniu, w weekend... To choć jeden monitoring zdążyłabym zrobić. Żeby zobaczyć czy cokolwiek urosło i jak sprawa się miewa.
Trzymam kciuki aby @ jak najszybciej przyszła
A może ja odstawię wcześniej dupka niż po 10 dniach? Praktykowałyście? -
Lubię_czekoladę wrote:Fuck.. ja też wyjeżdżam po świętach Aaaale lipa
A może ja odstawię wcześniej dupka niż po 10 dniach? Praktykowałyście?
A jesteś pewna że ciąży w tym cyklu nie będzie? bo powinno się test zrobić zanim przestaniesz brać. Czy to typowo już tylko na wywołanie @ ?
ja miałam na wywołanie - ale już po negatywnej becie, miałam brać duphaston przez 5 dni ale w trakcie pojawiły się plamienia i ostatecznie wzięłam tylko 3 tabletki - po dwóch dniach plamień okres się pojawił.
Ale nie wiem czy takie samo-dawkowanie jest dozwolone29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Lubię_czekoladę wrote:Fuck.. ja też wyjeżdżam po świętach Aaaale lipa
A może ja odstawię wcześniej dupka niż po 10 dniach? Praktykowałyście?Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Parsleyek wrote:A jesteś pewna że ciąży w tym cyklu nie będzie? bo powinno się test zrobić zanim przestaniesz brać. Czy to typowo już tylko na wywołanie @ ?
ja miałam na wywołanie - ale już po negatywnej becie, miałam brać duphaston przez 5 dni ale w trakcie pojawiły się plamienia i ostatecznie wzięłam tylko 3 tabletki - po dwóch dniach plamień okres się pojawił.
Ale nie wiem czy takie samo-dawkowanie jest dozwolone
Czyli razem wywołujemy Teraz by się dziewczyny przydały ze swoim ommmmmm -
pola89 wrote:Ja brałam luteinę i typowo na wywołanie miałam brać 5 dni
-
Lubię_czekoladę wrote:I dostałaś szybko po odstawieniu @?
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Czwartego dnia po odstawieniu... W terminie @
-
Lubię_czekoladę wrote:Zastanowię się dziś nad tym.. a powiedz mi Od którego dc brałaś?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Dziewczynki mam pytanie mam 11dc dzisiaj gdy sie podcierałam na papierze zauwazylam przezroczysty sluz z nitko krwi,nigdy tak nie mialam wiec niewiem co to moze oznazacz:/ Przytulanka byly 9dc i 10dc.@ skonczyła mi sie 8dc
Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:Dziewczynki mam pytanie mam 11dc dzisiaj gdy sie podcierałam na papierze zauwazylam przezroczysty sluz z nitko krwi,nigdy tak nie mialam wiec niewiem co to moze oznazacz:/ Przytulanka byly 9dc i 10dc.@ skonczyła mi sie 8dc
19Biedroneczka91 wrote:Moze to takie krwawienie okołoowulacyjne....[/QUOTEzawsze jest plamienie okołoowulacyjne? Bo nigdy tego u siebie nie zauwazylamNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Lubię_czekoladę wrote:Ruszy na pewno!! A może już w tym ruszy
Na śluz a raczej jego brak polecam żel conceive plus masz?
Czy któraś z Was jeszcze go używa? Przyznam sie ze nawet nie wiedziałam ze taki jest:p myślał ze wszystkie żele niszczą i przeszkadzają żołnierzykom:) A lepiej w aplikatorach czy w tubie? Bo przyznam sie ze po okresie jest dość u mnie sucho, i potem mnie piecze....a trzeba przed owulka wyminic żołnierzyki a nie staruszki ciągnąć do roboty:p
-
mysia09 wrote:Normalnie mnie trzepie jak słyszę w wiadomościach ze pobito 3 miesięczne dziecko i zakatowano 4 letnia dziewczynkę!!! Czemu tacy ludzie maja dzieci??? Ja się pytam jaka to sprawiedliwość!PorazkaO_O
Mam to samo!
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Ewi28 wrote:a ja powoli mam stresa przed jutrzejszym lekarzem
Ewi, o której masz wizytę?
Ja mam o 15,20. Zaczęłam się teraz denerwować, że po clo mi przerośnie pęcherzyk i będzie po zawodach... -
Karolciaa to może sie zdarzac sporadycznie. Ja mialam 2 razy w zyciu. Nie wiem od czego to zalezy.
Dziewczyny mnie tez trafia jak slysze o zakatowanych dzieciach.... Jak matka może pozwolic by obcy facet katowal jej dziecko:( i jeszcze znowu jest w ciazy
19Biedroneczka91 wrote:Karolciaa to może sie zdarzac sporadycznie. Ja mialam 2 razy w zyciu. Nie wiem od czego to zalezy.
Dziewczyny mnie tez trafia jak slysze o zakatowanych dzieciach.... Jak matka może pozwolic by obcy facet katowal jej dziecko:( i jeszcze znowu jest w ciazy
Za przemoc na dzieciach, zwierzętach i gwałty, kastrowałabym i ucinała łapy, choć to moim zdaniem i tak za mało... -
Odebrałam dzis wyniki od ginekologa ktorego znalazlam nowego załamałam sie bo okazało sie ze mam tarczyce czego w zyciu bym sie nie spodziewała:-( Rozpłakałam sie gdy mi to powiedział bo jak poprzednia ginekokog tego nie wykryła skoro robiła mi badaniaNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡