Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Parsleyek wrote:Czekolada ale jak to, już? U mnie nadal nic!!!
-
emidomi wrote:Dzień dobry przemilym Paniom
Zimno, szaro i ponuro moje drogie kobitki. Wybieram się zatem na zakupki ( w sklepie ciepło i kolorowo)jadę kupić karnisz do kuchni. Wisi na słowo honoru już od roku kiedy się przeprowadziliśmy. Co ja się naprosilam żeby mój zrobił z nim porządek. W końcu wczoraj pociagnelam za firanke ( niechcący he he) i spadł razem z kolkami. Winę zwalilam na koty jak wrócił powiedziałam że nie chce więcej tego plastikowego gówna na oczy widzieć. Kupuje zatem dzisiaj nowy, śliczny, metalowy a pan mąż montuje sesese jakby powiedziała Czekolada
Świetnie sobie z tym poradziłaś Normalnie uczmy się dziewczyny Duma razy milion
Sesese...
To miłego dnia Kochanie z nowym pięknym metalowym karniszememidomi, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Czekoladka
to ja bym juz odstawila dupka na twoim miejscu
progesteron niby powyzej 10 świadczy o przebytej owulacji
No to Kochana, gratuluję pięknej owulki Teraz trzymam mocno kciuki -
nick nieaktualny
-
Karolciaaa26 wrote:Odebrałam dzis wyniki od ginekologa ktorego znalazlam nowego załamałam sie bo okazało sie ze mam tarczyce czego w zyciu bym sie nie spodziewała:-( Rozpłakałam sie gdy mi to powiedział bo jak poprzednia ginekokog tego nie wykryła skoro robiła mi badania
jak napisał Ines tarczycę ma każdy u mnie zdiagnozowano, sama sobie zdiagnozowałam , niedoczynność w lipcu, tsh w górnej granicy normy, w sierpniu endokrynolog, euthyrox 25 mg i wrzesień 2 kreseczki
głowa do góry!Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Luccecita wrote:dzieki, ale chyba jednak wolałabym w tym cyklu nie zachodzić, heh, usuwanie chirurgiczne 2 ósemek, RTG, antybiotyk, ketonal...
-
Luccecita wrote:dzieki, ale chyba jednak wolałabym w tym cyklu nie zachodzić, heh, usuwanie chirurgiczne 2 ósemek, RTG, antybiotyk, ketonal...
bez zbędnego nakręcania... ale znajomi tak mieli po kilkunastu cyklach starań, M. zachorowała, zapalenie płuc, antybiotyk, leżenie plackiem 3 tygodnie... na pocieszenie tony sushi w styczniu rodzi
progesteron ładnyLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:jak napisał Ines tarczycę ma każdy u mnie zdiagnozowano, sama sobie zdiagnozowałam , niedoczynność w lipcu, tsh w górnej granicy normy, w sierpniu endokrynolog, euthyrox 25 mg i wrzesień 2 kreseczki
głowa do góry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 09:26
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Sama sobie zdiagnozowałam Laski z OF na lekarzy! Hiperprolaktynemie też sobie sama zdiagnozowałam Teraz jestem na etapie tłumaczenia lekarzowi, że mam PCOS
a jak!! lekarz to tylko do wypisywania recept potrzebnyLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Czekoladka
no wszystko z zachowaniem ostrożności, w czasie RTG dostałam osłonowo taki ołowiany fartuch na klatke i brzuch, antybiotyk duomox- dozwolony w ciazy itp.
no nic,zobaczymy, w weekend może zatestuję
Testuj testuj Jeśli z zachowaniem ostrożności i antybiotyk dozwolony w ciąży to nie ma się czym stresować -
Dziewczyny, jakie dawki kwasu foliowego bierzecie?
Ja do tej pory piłam tylko Inofem ale może powinnam brać dodatkowo jeszcze? Jak myślicie? -
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, jakie dawki kwasu foliowego bierzecie?
Ja do tej pory piłam tylko Inofem ale może powinnam brać dodatkowo jeszcze? Jak myślicie?
Ja brałam w femibionie 1, on ma 400% dziennego zapotrzebowania, nie wiem ile to gram
Edit:
Foliany:
kwas foliowy 400 mcg
L-metylofolian wapnia 416 mcg*
Czyli razem 800 mcgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 09:44
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Ja brałam w femibionie 1, on ma 400% dziennego zapotrzebowania, nie wiem ile to gram
Edit:
Foliany:
kwas foliowy 400 mcg
L-metylofolian wapnia 416 mcg*
Czyli razem 800 mcg
Czyli jak będę przyjmować 600 to myślisz, że będzie dobrze? 200 w inofemie oraz 400 w tabletkach? -
Dziękuję za miłe przywitanie
Teraz leci mój drugi 2cs i drugi cykl na of Mam 23 lata, wyszłam za mąż w sierpniu tego roku. Skończyłam studia, pracujemy oboje. Na razie jesteśmy dobrej myśli, chociaż widzę ile dziewczyn stara się rok czy dwa i nic... No ale jak tak wyjdzie to trudno, powalczymy
Teraz jestem na początku cyklu, jak się uda to nowy rok zacznę w ciąży testować w razie co będę 2-3 styczniaLubię_czekoladę, mysia09 lubią tę wiadomość
-
melonek wrote:Dziękuję za miłe przywitanie
Teraz leci mój drugi 2cs i drugi cykl na of Mam 23 lata, wyszłam za mąż w sierpniu tego roku. Skończyłam studia, pracujemy oboje. Na razie jesteśmy dobrej myśli, chociaż widzę ile dziewczyn stara się rok czy dwa i nic... No ale jak tak wyjdzie to trudno, powalczymy
Teraz jestem na początku cyklu, jak się uda to nowy rok zacznę w ciąży testować w razie co będę 2-3 stycznia -
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, jakie dawki kwasu foliowego bierzecie?
Ja do tej pory piłam tylko Inofem ale może powinnam brać dodatkowo jeszcze? Jak myślicie?
ja przy inofemie brałam folikLubię_czekoladę lubi tę wiadomość