Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Kimi wróciła?
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:No dziś rano już coś delikatnie kapie Zobaczymy co z tego będzie Trzymam kciuki też za Ciebie!! Niech małpiszon przyłazi!!
Dzwoniłam do swojego gina: czekać i się nie denerwować, nie ma Pani jeszcze 37 lat żeby musiała coś Pani przyspieszać. To mnie pocieszyłLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Dzwoniłam do swojego gina: czekać i się nie denerwować, nie ma Pani jeszcze 37 lat żeby musiała coś Pani przyspieszać. To mnie pocieszył
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Dziewczyneczki moje kochane:) zaczynamy zbiórkę na prezencik dla naszego kolejnego księcia z forum i dla Dusi:) kto ma ochotę się dołączyć proszę o priv, podam moj nr konta:)
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Nie ma jej dalej???
-
Lubię_czekoladę wrote:Chyba jest.. Albo nie wiem co tam.. Poszłam wymienić tampona.. Skąpo.. Mega gęsto.. Same skrzepy.. Czarne.. Dosłownie czarne.. W życiu czegoś takiego nie miałam.. Wczoraj miałam brązowe ale bardzo małe brązowe plamienia.. No nic, zobaczymy co dalej..
pewnie dobrze się oczyszcza a to bardzo dobrzeLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Chyba jest.. Albo nie wiem co tam.. Poszłam wymienić tampona.. Skąpo.. Mega gęsto.. Same skrzepy.. Czarne.. Dosłownie czarne.. W życiu czegoś takiego nie miałam.. Wczoraj miałam brązowe ale bardzo małe brązowe plamienia.. No nic, zobaczymy co dalej..
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Dziewczyny, jak dobrze to dobrze Może to przez przeziębienie i te Coldgrip'y co piłam i leki co pobrałam, żeby stanąć na nogi albo te litry alko, które przyjęłam w zeszły weekend No nic, grunt, że dziś 1dc
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, jak dobrze to dobrze Może to przez przeziębienie i te Coldgrip'y co piłam i leki co pobrałam, żeby stanąć na nogi albo te litry alko, które przyjęłam w zeszły weekend No nic, grunt, że dziś 1dc
Lubię_czekoladę, Parsleyek lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
W sumie to nie ma Kim, Pączusia i dodatkowo AniaŁ coś się nie odzywa...
Ale witam nowe dziewczyny:)Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
LILITH.P wrote:Dziewczynki, a jabłuszka na choinkach powieszone?? to symbol płodności
-
Lubię_czekoladę wrote:No nic, grunt, że dziś 1dc
Zazdroszczę!Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"