Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolciaaa26 wrote:Odebrałam dzis wyniki od ginekologa ktorego znalazlam nowego załamałam sie bo okazało sie ze mam tarczyce czego w zyciu bym sie nie spodziewała:-( Rozpłakałam sie gdy mi to powiedział bo jak poprzednia ginekokog tego nie wykryła skoro robiła mi badaniaAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
cześć dziewczyny
temperatura poszła w górę, więc owu była wczoraj zresztą - nie dało się tego nie czuć po południu rzadko aż tak mocno czuję ból owulacyjnyLubię_czekoladę, Parsleyek, mysia09 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Karolciaaa26 wrote:Odebrałam dzis wyniki od ginekologa ktorego znalazlam nowego załamałam sie bo okazało sie ze mam tarczyce czego w zyciu bym sie nie spodziewała:-( Rozpłakałam sie gdy mi to powiedział bo jak poprzednia ginekokog tego nie wykryła skoro robiła mi badania
Kochanie, to nie koniec świata! Jest tu mnóstwo dziewczyn, które zaszły - niech tylko się ujawnią to podniosą Cię na duchu :* -
pola89 wrote:cześć dziewczyny
temperatura poszła w górę, więc owu była wczoraj zresztą - nie dało się tego nie czuć po południu rzadko aż tak mocno czuję ból owulacyjny
No to Polunia czekamy na zielonego kropkaLubię_czekoladę, pola89, mysia09 lubią tę wiadomość
-
mysia09 wrote:Czy któraś z Was jeszcze go używa? Przyznam sie ze nawet nie wiedziałam ze taki jest:p myślał ze wszystkie żele niszczą i przeszkadzają żołnierzykom:) A lepiej w aplikatorach czy w tubie? Bo przyznam sie ze po okresie jest dość u mnie sucho, i potem mnie piecze....a trzeba przed owulka wyminic żołnierzyki a nie staruszki ciągnąć do roboty:p
-
Hej Kochane :*
Witam sie z lekkim krwawieniem/ plamieniem co oznacza, za odstawiam dupka A od jutra Aromek jesli oczywiscie sie rozkreci, bo cos dziwna na razie ta @.. Parsleyek, przepraszam, ze na Ciebie nie poczekalam
Milego dnia
Kochane, trzymam kciuki za wasze wizyty Dajcie znac od razu po :*
Paczek, Ania co sie z Wami dzieje? Wracac mi tu :* -
Lubię_czekoladę wrote:Hej Kochane :*
Witam sie z lekkim krwawieniem/ plamieniem co oznacza, za odstawiam dupka A od jutra Aromek jesli oczywiscie sie rozkreci, bo cos dziwna na razie ta @.. Parsleyek, przepraszam, ze na Ciebie nie poczekalam
Milego dnia
Paczek, Ania co sie z Wami dzieje? Wracac mi tu :*
Dam znać z pewnością bez Was nie da się żyć :*
To forum jest jak uzależnienie, ale na odwyk od forum sie nie wybieramLubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Dam znać z pewnością bez Was nie da się żyć :*
To forum jest jak uzależnienie, ale na odwyk od forum sie nie wybieram -
nick nieaktualnyCześć, witam z pracy
Czekoladka
ja biorę 16-25 dc 2 tabletki dupka, @ dostaje 2-3 dni po odstawieniu
wczoraj zbadałam progesteron- 8 dpo 24,78 ng/ml
Usunęłam wczoraj drugą osemkę, okazalo się, że jest bardzo zniszczona, w srodku był stan zapalny, o ktorym nie miałam pojecia a stan zapalny zeba moze ponoć utrudniać zajście w ciąże! także cieszę się, że się zdecydowałam, może tu tkwił problem? w koncu stan zapalny w zebie nie zrobil się wczoraj , tylko musiało to trwać miesiącami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 08:25
-
Lubię_czekoladę wrote:Hej Kochane :*
Milego dnia
Paczek, Ania co sie z Wami dzieje? Wracac mi tu :*
Czekolada ale jak to, już? U mnie nadal nic!!!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Karolciaaa26 wrote:Dziewczynki mam pytanie mam 11dc dzisiaj gdy sie podcierałam na papierze zauwazylam przezroczysty sluz z nitko krwi,nigdy tak nie mialam wiec niewiem co to moze oznazacz:/ Przytulanka byly 9dc i 10dc.@ skonczyła mi sie 8dc
ja mam tarczycę leczę się od 17 lat, mam syna, będziesz brała leki i jakoś to będzie. Wyniki się też uregulują
-
Karolciaaa26 wrote:Odebrałam dzis wyniki od ginekologa ktorego znalazlam nowego załamałam sie bo okazało sie ze mam tarczyce czego w zyciu bym sie nie spodziewała:-( Rozpłakałam sie gdy mi to powiedział bo jak poprzednia ginekokog tego nie wykryła skoro robiła mi badania
Kochana każdy ma tarczyce pytanie jak działa, ale nawet jak działa źle bierze sie leki i idzie to uregulować. nie ma się co załamywać, patrz na mnie, leczę się tak na poważnie od roku i teraz 4 miesiąc.Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Dzień dobry przemilym Paniom
Zimno, szaro i ponuro moje drogie kobitki. Wybieram się zatem na zakupki ( w sklepie ciepło i kolorowo)jadę kupić karnisz do kuchni. Wisi na słowo honoru już od roku kiedy się przeprowadziliśmy. Co ja się naprosilam żeby mój zrobił z nim porządek. W końcu wczoraj pociagnelam za firanke ( niechcący he he) i spadł razem z kolkami. Winę zwalilam na koty jak wrócił powiedziałam że nie chce więcej tego plastikowego gówna na oczy widzieć. Kupuje zatem dzisiaj nowy, śliczny, metalowy a pan mąż montuje sesese jakby powiedziała Czekoladapola89, mysia09 lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Luccecita wrote:Cześć, witam z pracy
Czekoladka
ja biorę 16-25 dc 2 tabletki dupka, @ dostaje 2-3 dni po odstawieniu
wczoraj zbadałam progesteron- 8 dpo 24,78 ng/ml
Usunęłam wczoraj drugą osemkę, okazalo się, że jest bardzo zniszczona, w srodku był stan zapalny, o ktorym nie miałam pojecia a stan zapalny zeba moze ponoć utrudniać zajście w ciąże! także cieszę się, że się zdecydowałam, może tu tkwił problem? w koncu stan zapalny w zebie nie zrobil się wczoraj , tylko musiało to trwać miesiącami
Też teraz miałam brać 10 dni ale od rana mam już plamienia/ delikatne krwawienia..?! Nie umiem odróżnić, czekam na rozwój wydarzeń
Twój poziom proga świadczy już o owu? Chyba jest ładny
Trzymam mocno kciuki aby to chodziło o tego zęba