Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:A ja kwitne w poczekalni...
Ewi jak wizyta? -
U mnie 10 dpo. Brzuch mnie trochę boli malpowo, dużo mam śluzu wodnistego na zmianę z kremowym. Nerwy na wszystko i wszystkich ( karnisz!) i w ogóle wszystko do dupy.
10 cykl coraz bliżej.... Fuck31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Dobra, ja już po.
Na lewym jajcorze "bardzo ładnie zapowiadający się" pęcherzyk, 22mm. Na prawym też się ruszyło, ale za mało żeby była z niego owulacja. Jutro pregnyl i dużo się bzykać, a od 15dc dupek19Biedroneczka91, Parsleyek, pola89, Cherry_Blossom, emidomi, smerfetkaaa, mysia09, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
emidomi wrote:U mnie 10 dpo. Brzuch mnie trochę boli malpowo, dużo mam śluzu wodnistego na zmianę z kremowym. Nerwy na wszystko i wszystkich ( karnisz!) i w ogóle wszystko do dupy.
10 cykl coraz bliżej.... Fuckemidomi, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Dzezabella wrote:Dobra, ja już po.
Na lewym jajcorze "bardzo ładnie zapowiadający się" pęcherzyk, 22mm. Na prawym też się ruszyło, ale za mało żeby była z niego owulacja. Jutro pregnyl i dużo się bzykać, a od 15dc dupekDzezabella lubi tę wiadomość
Dzezabella
Do dzieła! i trzymam kciuku
Czekoladko
:*Dzezabella, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Dzezabella wrote:Dobra, ja już po.
Na lewym jajcorze "bardzo ładnie zapowiadający się" pęcherzyk, 22mm. Na prawym też się ruszyło, ale za mało żeby była z niego owulacja. Jutro pregnyl i dużo się bzykać, a od 15dc dupek
No to szykuje się upojna nocDzezabella, smerfetkaaa lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Ja w większości mam świetnych ludzi a pracę samą w sobie uwielbiam ale zdarza się czasem osoba, która ma w dupie moją pracę, mój czas i pokazuje brak szacunku to tego co robię- dostaję białej gorączki a NIESTETY nie potrafię ugryźć się w język...
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:A ja kwitne w poczekalni...
Ewi jak wizyta?
wkońcu mam wolne, no wiec owu za dwa dni powinna pryjść bo ładne endo i itd, ale za 2 dni bede miała 15 dc a ja mam cykle 25-26 dniowe wiec pytam gina że jak to tak a ten że właśnie chyba to jest moim problemem, 21 dc mam zroić progesteron i 22 grudnia mam kolejną wizytę u niego i zoaczymy...
a jak kochana u ciebie? -
ja z lewego mm dominujący pęcherzyk ale co z tego? jak nic nie wyjdzie a szyjke dziś mam niziutko mięciutką i otwartą szeroko więc pewnie jutro owu bedzie albo cós.. też mi lekarz pwoiedział, od dziś przez 3 dni seks i seks ale nie licze na cud, poprostu przyjemność sobie zrobimy ze zbiżeń
-
Ewi28 wrote:wkońcu mam wolne, no wiec owu za dwa dni powinna pryjść bo ładne endo i itd, ale za 2 dni bede miała 15 dc a ja mam cykle 25-26 dniowe wiec pytam gina że jak to tak a ten że właśnie chyba to jest moim problemem, 21 dc mam zroić progesteron i 22 grudnia mam kolejną wizytę u niego i zoaczymy...
Z tego co pamiętam to nasze cykle jakoś wypadają podobnie czy coś poknociłam? Ja też miałam ostatnio krótkie cykle i podejrzewam, że pewnie jestem tuż po owulacji, a może w trakcie. Więc ta twoja sytuacja ciekawa, może będziesz miała dłuższy cykl. -
welonka wrote:hej dziewczyny jestem tutaj nowa , czy mogę przyłączyć soe ?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
jestem nowa i niestety z problemami , w skrócie mam problemy z progesteronem a prawie z jego brakiem. Właśnie zmieniłam lekarza z którym wiążę nadzieje ,poprzedni kazał mi tylko przyjmować leki i czekać. Ten od razu skierował mnie na badania hormonów nie tylko progesteronu , oprócz tego dowiedziałam sie ostatnio podczas badania dowiedziałam się ze mam dwie macice
-
pestka1 wrote:Ewi28 wrote:wkońcu mam wolne, no wiec owu za dwa dni powinna pryjść bo ładne endo i itd, ale za 2 dni bede miała 15 dc a ja mam cykle 25-26 dniowe wiec pytam gina że jak to tak a ten że właśnie chyba to jest moim problemem, 21 dc mam zroić progesteron i 22 grudnia mam kolejną wizytę u niego i zoaczymy...
Z tego co pamiętam to nasze cykle jakoś wypadają podobnie czy coś poknociłam? Ja też miałam ostatnio krótkie cykle i podejrzewam, że pewnie jestem tuż po owulacji, a może w trakcie. Więc ta twoja sytuacja ciekawa, może będziesz miała dłuższy cykl.
nie bede miala dłużesgo bo w tamtym miesiącu też owu wypadłqa mi na 15 dc a cykl miałam 26 dniowy.poprostu faza lutealna jest do kitu -
welonka wrote:jestem nowa i niestety z problemami , w skrócie mam problemy z progesteronem a prawie z jego brakiem. Właśnie zmieniłam lekarza z którym wiążę nadzieje ,poprzedni kazał mi tylko przyjmować leki i czekać. Ten od razu skierował mnie na badania hormonów nie tylko progesteronu , oprócz tego dowiedziałam sie ostatnio podczas badania dowiedziałam się ze mam dwie macice
moja koleżanka ma dwie macice i 2 dzieci i szybko zachodziła w ciąże tylko musisz znaleźć dobrego lekarza bo to ważne.Dzezabella lubi tę wiadomość