Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
welonka wrote:pocieszajaca wiadomosc , nie miałam zadnych problemów?ja musze pierw wyrownc progestron bo mam brdzo niski
pierwszą ciążę prawie całą przeleżała w domu i urodziła przed terminem a 2 ciąża ksiązkowo przebiegła. no ale miała dobrego lekarza do którego i ja chodzę, pierwszą ciąże mi prowadził i teraz o 2 walczymy. -
Emidomi nie mow hop roznie moze byc ja trzymam kciuki
Dzezabella jazdaaaaaaaa niech sie dzieje
Mysia, widzisz.. Takie zycie mnie na szczescie o 16:55 osoba, ktora tak wpienila- przeprosila, inaczej by bylo slabo.. Nie daj sie!
Ewi a jak sie walczy z krotka fl? Dupkiem? Czy jakimi lekami? Bo to chyba uniemozliwia zagniezdzenie, prawda?
Welonka, czesc! Masz dwie macice, to znaczy ze jestes pewnie podwojnie fajna babka Zapraszamy!
Dziewczyny, ja dzis zrobilam kolejna czesc prezentow ale mi to sprawia radocheDzezabella lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Ewi a jak sie walczy z krotka fl? Dupkiem? Czy jakimi lekami? Bo to chyba uniemozliwia zagniezdzenie, prawda?
Dziewczyny, ja dzis zrobilam kolejna czesc prezentow ale mi to sprawia radoche
nie mam pojęcia, dowiem się na wizycie 22 grudnia po badaniu progesteronu i 22 pewnie okresu dostane. może clo mi da? nie wiem... mąż usypia dzidzia a ja pije lampke winka i przymulam i czekam aż przyjdzie
-
Ewi28 wrote:miałam się odchudzać a zeżarłam czekoladę
na poprawę humorku ide jutro na paznokcie, nie wiem jaki wzór sobie zrobićCherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:nie mam pojęcia, dowiem się na wizycie 22 grudnia po badaniu progesteronu i 22 pewnie okresu dostane. może clo mi da? nie wiem... mąż usypia dzidzia a ja pije lampke winka i przymulam i czekam aż przyjdzie
-
Cherry_Blossom wrote:Czekoladko, mam to samo z prezentami
-
pestka1 wrote:O co chodzi z tą fazą luteralną? Przepraszam za naiwne pytanie
emidomi, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:My też nie mamy, bo żywa będzie
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
pestka1 wrote:O co chodzi z tą fazą luteralną? Przepraszam za naiwne pytanie
To jest faza od owu do miesiączki. Powinna być stała. 10 - 16 dni uznawane jest za normę. Jeśli jest za krótka to może być problem z zagnieżdżaniem zarodka.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Ja jeszcze nie mam prezentów. Wiem co dzieci chcą dostać także problemu nie ma. Gorzej z malzem. Wiem co chce ale tego prezentu nie ma w żadnym sklepie31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Lubię_czekoladę wrote:Naiwne? Kochana.. Chcialam zapytac czy z dwoch macic mozna rowniczesnie urodzic dwojke dzieci ale skasowalam <sciana>
Ty jesteś najlepsza z nas wszystkichLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne