Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
emidomi wrote:Ja jeszcze nie mam prezentów. Wiem co dzieci chcą dostać także problemu nie ma. Gorzej z malzem. Wiem co chce ale tego prezentu nie ma w żadnym sklepie
-
Ewi28 wrote:Nie ma szans żeby zarodek się zagnieździł
Aaaa, czyli miesiączka przychodzi za wcześnie po owulacji i jajo nie ma czasu na zagnieżdżenie się. Bo od zapłodnienia do zagnieżdżenia mija gdzieś z tydzień tak mniej więcej.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Kochana a to jest przenosnia, ze tego nie ma w zadnym sklepie ? Czy serio nie ma ?
Jakby Ci to powiedzieć? Trzeba sobie urodzic kochanie31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Ewi28 wrote:Ale mam po lampce wina ssanie w żołądku. jak dobrze że jutro piatek
-
pestka1 wrote:Aaaa, czyli miesiączka przychodzi za wcześnie po owulacji i jajo nie ma czasu na zagnieżdżenie się. Bo od zapłodnienia do zagnieżdżenia mija gdzieś z tydzień tak mniej więcej.
Nic dodać nic ująć kochana31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Jakby Ci to powiedzieć? Trzeba sobie urodzic kochanie
-
Wiecie co, ja mam już jedno dziecko, ale nigdy wcześniej nie rozkminiałam tak na czynniki pierwsze całego cyklu. Wiedziałam, że musi być owulacja i mniej więcej kiedy wypadają dni płodne ot i wsio. Potrzebna była tylko chętka i plemniki hehe A teraz, faza taka owaka, zbzikować można.
emidomi, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Wiecie co, ja mam już jedno dziecko, ale nigdy wcześniej nie rozkminiałam tak na czynniki pierwsze całego cyklu. Wiedziałam, że musi być owulacja i mniej więcej kiedy wypadają dni płodne ot i wsio. Potrzebna była tylko chętka i plemniki hehe A teraz, faza taka owaka, zbzikować można.
-
Lubię_czekoladę wrote:Naiwne? Kochana.. Chcialam zapytac czy z dwoch macic mozna rowniczesnie urodzic dwojke dzieci ale skasowalam <sciana>
Ewi na razie trafiałam na bardzo kiepskich lekarzy , bo dopiero u nowego lekarza podczas pierwszego badania dowiedziałam się że mam taką przypadłość i również jako jedyny zajął sie konkretniej moim progesteronem.
ja juz byłam ubrała choinkę i ułożyła pod nią prezenty
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
cześć
dzisiaj całą noc byłam w pracy nie ma mi się co śnić, tylko w kółko pracaLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:cześć
dzisiaj całą noc byłam w pracy nie ma mi się co śnić, tylko w kółko praca
Kochana a co Ty tak pracujesz ciagle? Trzeba spac! kiedy znajdujesz czas na jak ciagle pracujesz -
welonka wrote:tak zdarzyły sie takie przypadki ,
Ewi na razie trafiałam na bardzo kiepskich lekarzy , bo dopiero u nowego lekarza podczas pierwszego badania dowiedziałam się że mam taką przypadłość i również jako jedyny zajął sie konkretniej moim progesteronem.
ja juz byłam ubrała choinkę i ułożyła pod nią prezenty
Jaki raz badania robisz oprocz proga? Albo robilas? Tarczyca ok?
Ja wczoraj spakowalam 3 prezentyt mam pomysl aby codzinnie cos tam zapakowac -
Lubię_czekoladę wrote:Hej hej
Kochana a co Ty tak pracujesz ciagle? Trzeba spac! kiedy znajdujesz czas na jak ciagle pracujeszAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Lubię_czekoladę wrote:Czyli jednak
Jaki raz badania robisz oprocz proga? Albo robilas? Tarczyca ok?
Ja wczoraj spakowalam 3 prezentyt mam pomysl aby codzinnie cos tam zapakowac
hej dziewczyny:)
tak , wczoraj robiłam prolaktyne ,lh ,fsh,testosteron i tsh , z tego co orientuje sie to wyszły dobrze .Czekam jeszcze na wynik jednego hormonu ale bedzie dopiero za tydzien.
-
welonka wrote:hej dziewczyny:)
tak , wczoraj robiłam prolaktyne ,lh ,fsh,testosteron i tsh , z tego co orientuje sie to wyszły dobrze .Czekam jeszcze na wynik jednego hormonu ale bedzie dopiero za tydzien.
Czasami wyniki które są w normie są za wysokie dla staraczek. Lepiej zapytać lekarza czy pod tym kontem też są dobre. Prolaktynę robiłaś też po obciążeniu czy tylko główna?31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Czasami wyniki które są w normie są za wysokie dla staraczek. Lepiej zapytać lekarza czy pod tym kontem też są dobre. Prolaktynę robiłaś też po obciążeniu czy tylko główna?
oczywiście pójdę do lekarza jak juz bede miec wszystkie wyniki ,jest to moj nowy lekarz i jedyny który skierował mnie na takie badania . Prolaktynę robiłam tylko główną