Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:Dziewczynki, a jabłuszka na choinkach powieszone?? to symbol płodnościAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
W czasach komuny i wcześniej wieszanie owoców było na porządku dziennym... jabłka, orzechy Ja lubię powiesić pomarańczę - pokrojone plasterki, wysuszone i posmarowane rozpuszczonym cukrem pięknie błyszczą i pachną
mój dziadek wieszał na choince jabłuszka... 8 dzieci ogarnął ha! jest może w tym jakaś metoda babcia zawsze opowiada, jak to starali się o 1 dziecko 4 lata po ślubie i nic. Poszli na pielgrzymkę i się stało - 5 córek, 3 synów oczywiście nie za jednym razem rozpiętość wieku jest spora... najstarsza córka miała 18/19 lat jak przyszło na świat najmłodsze dziecięWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 13:15
smerfetkaaa lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Przyjdzie i do Ciebie
W takim razie zamieniamy role i Ty daj znać jak Ci będzie po Aromku a ja według zaleceń - przestaje narzekać i spokojnie czekamLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Cherry_Blossom wrote:Hejo
Opowiadaj co u Ciebie
Nie mam na nic czasu
Przychodze do dom to padam na twarz i od razu spać - tyle co mnie widzą w domu
Miesiąc juz na straty spisany więc luz bluz pod tym kątem
Czekam na piątek bo idę z moim na koncert
-
Pączek wrote:Ja pracuje po 11h ostatnio
Nie mam na nic czasu
Przychodze do dom to padam na twarz i od razu spać - tyle co mnie widzą w domu
Miesiąc juz na straty spisany więc luz bluz pod tym kątem
Czekam na piątek bo idę z moim na koncert
Pamiętam, że Cię strasznie praca zawsze denerwowała..
Ja dzisiaj osiągam apogeum, dostaje szału, chcę się na wszystkich drzeć -
Lubię_czekoladę wrote:Pączek a na co idziecie?
Pamiętam, że Cię strasznie praca zawsze denerwowała..
Ja dzisiaj osiągam apogeum, dostaje szału, chcę się na wszystkich drzeć
Hehehe - już nie pamiętam kiedy mnie nie denerwowała Mimo to lubie ją na tyle że nie zamienię na żadną innąParsleyek, Lubię_czekoladę, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Podsiadło
Hehehe - już nie pamiętam kiedy mnie nie denerwowała Mimo to lubie ją na tyle że nie zamienię na żadną inną
Pracę ludzie tworzą Jak są do dupy to i się czasem pracować nie damysia09 lubi tę wiadomość
-
Ze zdenerwowania zapaliłam papierosa.. A już miałam sobie nie popalać.. na siebie teraz jestem zła.. wrrr
-
mysia09 wrote:Święte słowa, bo ja tak niestety mam:/