Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:No ja się właśnie dowiedziałam że mój tata z bratem nie przyjadą z Holandii na święta bo wolnego nie dostaną.. Heh.
My mamy urlop na dodatkowo caly tydzień ale P jest teraz po rozmowie w drugiej firmie i jeśli podpisze to z urlopu nici -
Ooo, a ja wczoraj byłam w kinie na "7 rzeczy których, nie wiecie o facetach". Kto chce się pośmiać to polecampoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
zapachmalin wrote:Rosół gotuj a nie jakieś spanie spanie jest dla starych ludzi, niemowlaków i ewnetualnie ciężarówek
O wypraszam sobie.. Ja się ciężarówką nie czuję.. Jeszcze he he.zapachmalin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
zapachmalin wrote:Nom, w Niemczech.
I wykres masz przepiękny! Napewno coś jutro na tym teście ci wyjdziezapachmalin lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:To faktycznie święta zdala od rodziny mogą dać w kość, ale z wszystkim można sobie poradzić.
I wykres masz przepiękny! Napewno coś jutro na tym teście ci wyjdzie
No powiem Ci ciężko bo u mnie raczej święta zawsze spedzalismy razem, taka nie pisana zasada i wiem że to ważne dla moich rodziców. No ale zobaczymy. W sumie wystarczyłoby mi żebyśmy mogli im w święta powiedzieć, że poraz siódmy zostaną dziadkami -
zapachmalin wrote:No myślę, że są. Moja mama miała siedmioro rodzeństwa, ojciec pięcioro więc zawsze ich dużo było, sami mają pięć córek, więc jedziemy z tym koksem.
zapachmalin lubi tę wiadomość