Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:No myślę, że są. Moja mama miała siedmioro rodzeństwa, ojciec pięcioro więc zawsze ich dużo było, sami mają pięć córek, więc jedziemy z tym koksem.
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:fajnie lubię takie duże rodziny
Ja na ogół też. Teraz już wszystkie dorosłe jesteśmy, ale kiedyś z racji tego, że mamy bardzo dużą różnicę między najstarszą a najmłodszą było trochę gorzej. Kiedy ja bawiłam się barbi na balkonie udając, że miska to basen moje siostry wymykały się na imprezy i przyprowadzały kolegów. -
Część dziewczyny
Mam pytanie, co ile uprawiacie seks w czasie starań?
To jest nasz pierwszy cykl starań i robimy to codziennie, z jedną przerwą jednodniową bo męża akurat nie było, a tak od 6dc a teraz jest 17dc robimy to codziennie - jeden raz.
Jak jest u Was?
Może robicie to więcej niż raz dziennie? A może co 2 dni?
KwitnacaLatem -
KwitnacaLatem wrote:Część dziewczyny
Mam pytanie, co ile uprawiacie seks w czasie starań?
To jest nasz pierwszy cykl starań i robimy to codziennie, z jedną przerwą jednodniową bo męża akurat nie było, a tak od 6dc a teraz jest 17dc robimy to codziennie - jeden raz.
Jak jest u Was?
Może robicie to więcej niż raz dziennie? A może co 2 dni?
Kochana różnie to jest.. Ja z mężem z reguły zawsze co drugi dzień. Ale ostatnio szalelismy co dzień przez kilka dni. I wspomagał nas żel Conceive plus który pomaga kijankom. Mało tego miałam stymulację i podejrzewam że tylko dzięki temu nam się w końcu udało..
Ogólnie mówią że lepiej co 2 dzień bo kijanki muszą się zregenerować..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Tuliska wrote:we mnie się gotuję jak coś takiego słyszę... A ludzie widzę i nie reaguje. Kluczyków nie potrafią schować, zabrać, wyrzucić? Wiecie co? Mój ojciec miał problemy z alkoholem i nigdy w życiu nikt z nas by nie dopusil żeby wsiadł do auta.. swoja droga na chwilę obecną dla mnie jest bohaterem bo od 6 lat nie ruszył niczego... Odzyskalam tate niespodziewanie:)
Ja niestety nie odzyskalam 19 pazdziernika zmarl .. nikt nie potrafil mu pomoc -
eveli_na wrote:Oj tak duże rodziny to silą. Moi rodzice maja 12cioro wnuków.
Patka wspolczuje.
Ja nakarmilam mala brygadę i naszykowalam ciasto na drożdżówki, czekam aż urośnie
Ja mam 3 braci więc też trochu nas jest..zapachmalin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Jakbyś miała dostać @ to by nie odbiła w górę..
Mam taką nadzieję, ale umiarkowaną, nie chcę się napalać zbytnio, bo potem wiadomo jak to się kończy. Znając moje szczęście to okaże się, że grypa podbiła temp albo coś podobnego No nic, jutro wszystko się wyjaśni. Mam nadzieję -
No ciezko chociaz nie bylo kolorowo i tak serce boli.. ale chociaz teraz sie nie meczy tak staram sie myslec.. ale jak tylko o nim mysle to placze bo zycie jest okrutne szkoda ze czasu cofnac nie mozna ..
ale wiem ze zawsze byl dobry dla zwierzat kocham je tak jak on kochal a teraz mam pieska ze schroniska i chomiczka mamy tez... pierwszego chomika dostalam od taty jakies 15 lat temu -
A ja jestem samolubna jedynaczka;) tak jakoś wyszło i dzięki temu conajmniej jakiś raz na tydzień pytają koedydziadkami będą... A żeby to było takie proste:/ narazie nie wiedzą nawet ze się staramy i niech tak zostanie. Bo lepsze pytania "kiedy" a nie "dlaczego nie?"
Wszystkie już po obiadkach? Ja dopiero druga zmywarkę zaladowalam i wreszcie mogę poleżeć do góry brzuhem:)
Patka współczuje z całego serduszka:*