Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
91patka91 wrote:ja jestem jedynaczka.. dlatego nigdy bym nie chciala zeby moje dziecko bylo samo wiec jak juz jedno bedzie kiedys to drugie na pewno tez chociaz fajnie by bylo miec blizniaki ale to nie mozliwe
Na bliźniaki zawsze jest szansa.. Wystarczy odpowiednie leczenie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Myśmy teraz od teściów wrócili, bo byliśmy na obiedzie i kawce u nich. Ja nawet jakoś dzisiaj się szybko ogarnęłam.
A teraz wieczór i piwko z sokiem zaraz sobie zamówię u męża91patka91 lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Ponura ta niedziela strasznie. Nic się nie chce tylko spać. Tak dla odmiany
A Panienki co robią?
A ja siedzę właśnie u teściów.. Hehzapachmalin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Margaretka89 wrote:Ja już wstałam i chodzę po OF Strasznie krzyż mnie dzisiaj boli, ledwo się ruszam
Coś wiem o bólu krzyża niestety -
Witam. z góry psieprasiam ze mnie nie było, jednak czytałam na bieżąco co wy tam piszecie. ale po kolei
1) odnośnie psa - prawda jest taka ze to wszystko od nas zależy jak go wychowamy, na co mu pozwolimy a na co nie. każdy szczeniak jest inny, i każdy z nas też ma swoje "metody" ułożenia psiaka. mam 3 i każdy jest indywidualistą,na każdego działa co innego
2) odnośnie rodzeństwa - sprawa skomplikowana, teoretycznie jestem jedynaczka, ale moja mama miała syna, a ojciec dwie córki z pierwszego małżeństwa. pseudosióstr nie znam, a z pseudobratem nie rozmawiam od prawie dwóch lat
3) co do dnia dzisiejszego to dół dolinę pogania, mam humorzasty nastrójDaj każdemu dniu
Szanse stania się
Najpiękniejszym w całym
Twoim życiu
-
kozamonia wrote:Myśmy teraz od teściów wrócili, bo byliśmy na obiedzie i kawce u nich. Ja nawet jakoś dzisiaj się szybko ogarnęłam.
A teraz wieczór i piwko z sokiem zaraz sobie zamówię u męża
Mnie witaminki zostały.. He he.zapachmalin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
kozamonia wrote:Kup sobie maść konska chłodząca jak czasami ci się zdarzają takie bóle albo rozgrzewajaca jak częściej miewasz takie problemy.
Coś wiem o bólu krzyża niestety
Właśnie mój tato polecił mi tą maść, ale jej w końcu nie kupiłam. Jak mi do jutra nie przejdzie to sobie kupie. Oby tylko przetrwać dzisiejszy dzień -
Moja teściowa jest 750 km ode mnie i względnie mi pasuje, zazwyczaj Też mam dziwny nastrój najpierw się wydarłam na P zupełnie nie wiem dlaczego a potem płakałam 15 minut poczym zaczęłam śmiać się w głos. Obawiam się, że to nie ciąża tylko choroba- psychiczna hahahaha. Muszę znaleźć sobie jakieś zajęcie na resztę wieczoru bo zaraz oszaleje, latam do wc co moment i sprawdzam czy @ nie przyszła. No obłęd jakiś...
A wydawało mi się, że ja względnie normalna jestemMargaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Moja teściowa jest 750 km ode mnie i względnie mi pasuje, zazwyczaj Też mam dziwny nastrój najpierw się wydarłam na P zupełnie nie wiem dlaczego a potem płakałam 15 minut poczym zaczęłam śmiać się w głos. Obawiam się, że to nie ciąża tylko choroba- psychiczna hahahaha. Muszę znaleźć sobie jakieś zajęcie na resztę wieczoru bo zaraz oszaleje, latam do wc co moment i sprawdzam czy @ nie przyszła. No obłęd jakiś...
A wydawało mi się, że ja względnie normalna jestem
Ja miałam tak wczoraj, robiłam obiad i wszystko było ok a za 5 min zdążyłam dwa razy obrazić mojegozapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Moja teściowa jest 750 km ode mnie i względnie mi pasuje, zazwyczaj Też mam dziwny nastrój najpierw się wydarłam na P zupełnie nie wiem dlaczego a potem płakałam 15 minut poczym zaczęłam śmiać się w głos. Obawiam się, że to nie ciąża tylko choroba- psychiczna hahahaha. Muszę znaleźć sobie jakieś zajęcie na resztę wieczoru bo zaraz oszaleje, latam do wc co moment i sprawdzam czy @ nie przyszła. No obłęd jakiś...
A wydawało mi się, że ja względnie normalna jestem
Oj biedulko :* Jakbym o sobie czytała. Mój M cały czas się pyta co ja tak od paru dni na wszystkich się wyżywam, a ja tak niechcący, nie wiem co się dziejezapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Myślę, że kozamonia chętnie by zrezygnowała z tego piwka w takiej sytuacji
Ja w sumie też bym się drinka napiła, ale chwilowo raczej odpada. Choć może to by mnie wyluzowało. Oj ciężki ten nasz loszapachmalin lubi tę wiadomość