X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wracam do anty w nowym cyklu. Takie zalecenie od lekarza na poczatku lutego dostałam :D

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba pora przyszla zrobic myk na drugi boczek i oko przymknąć :D

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie drzemałam, obudziłam się bo tak mi w buzi zaschło jakbym kaca miała :/ W ogóle jakiś ciu***ty ten dzień :/

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91patka91 wrote:
    ja jestem jedynaczka.. dlatego nigdy bym nie chciala zeby moje dziecko bylo samo wiec jak juz jedno bedzie kiedys to drugie na pewno tez ;) chociaz fajnie by bylo miec blizniaki ale to nie mozliwe

Na bliźniaki zawsze jest szansa.. Wystarczy odpowiednie leczenie..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo moi rodzice też tak mają.. 2 tygodnie to za długo..

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponura ta niedziela strasznie. Nic się nie chce tylko spać. ;) Tak dla odmiany :P
    A Panienki co robią? ^_^

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wstałam i chodzę po OF :D Strasznie krzyż mnie dzisiaj boli, ledwo się ruszam :(

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśmy teraz od teściów wrócili, bo byliśmy na obiedzie i kawce u nich. Ja nawet jakoś dzisiaj się szybko ogarnęłam.
    A teraz wieczór i piwko z sokiem zaraz sobie zamówię u męża :-D

91patka91 lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Ponura ta niedziela strasznie. Nic się nie chce tylko spać. ;) Tak dla odmiany :P
    A Panienki co robią? ^_^

A ja siedzę właśnie u teściów.. Heh

zapachmalin lubi tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Ja już wstałam i chodzę po OF :D Strasznie krzyż mnie dzisiaj boli, ledwo się ruszam :(
    Kup sobie maść konska chłodząca jak czasami ci się zdarzają takie bóle :-) albo rozgrzewajaca jak częściej miewasz takie problemy.
    Coś wiem o bólu krzyża niestety :-(

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • agatali Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. z góry psieprasiam ze mnie nie było, jednak czytałam na bieżąco co wy tam piszecie. ale po kolei
    1) odnośnie psa - prawda jest taka ze to wszystko od nas zależy jak go wychowamy, na co mu pozwolimy a na co nie. każdy szczeniak jest inny, i każdy z nas też ma swoje "metody" ułożenia psiaka. mam 3 i każdy jest indywidualistą,na każdego działa co innego
    2) odnośnie rodzeństwa - sprawa skomplikowana, teoretycznie jestem jedynaczka, ale moja mama miała syna, a ojciec dwie córki z pierwszego małżeństwa. pseudosióstr nie znam, a z pseudobratem nie rozmawiam od prawie dwóch lat
    3) co do dnia dzisiejszego to dół dolinę pogania, mam humorzasty nastrój

Daj każdemu dniu
    Szanse stania się
    Najpiękniejszym w całym
    Twoim życiu
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Myśmy teraz od teściów wrócili, bo byliśmy na obiedzie i kawce u nich. Ja nawet jakoś dzisiaj się szybko ogarnęłam.
    A teraz wieczór i piwko z sokiem zaraz sobie zamówię u męża :-D

Mnie witaminki zostały.. He he.

• agatali Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze mnie na dodatek zdołowały mojego dzieciaki, aż szkoda gadać

Daj każdemu dniu
    Szanse stania się
    Najpiękniejszym w całym
    Twoim życiu
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Kup sobie maść konska chłodząca jak czasami ci się zdarzają takie bóle :-) albo rozgrzewajaca jak częściej miewasz takie problemy.
    Coś wiem o bólu krzyża niestety :-(

Właśnie mój tato polecił mi tą maść, ale jej w końcu nie kupiłam. Jak mi do jutra nie przejdzie to sobie kupie. Oby tylko przetrwać dzisiejszy dzień :/

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Korzystam póki mogę ;-)

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja teściowa jest 750 km ode mnie i względnie mi pasuje, zazwyczaj :D Też mam dziwny nastrój najpierw się wydarłam na P zupełnie nie wiem dlaczego a potem płakałam 15 minut poczym zaczęłam śmiać się w głos. Obawiam się, że to nie ciąża tylko choroba- psychiczna :D hahahaha. Muszę znaleźć sobie jakieś zajęcie na resztę wieczoru bo zaraz oszaleje, latam do wc co moment i sprawdzam czy @ nie przyszła. No obłęd jakiś... :/

A wydawało mi się, że ja względnie normalna jestem :D

Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:

Myślę, że kozamonia chętnie by zrezygnowała z tego piwka w takiej sytuacji :D

Ja w sumie też bym się drinka napiła, ale chwilowo raczej odpada. Choć może to by mnie wyluzowało. :D Oj ciężki ten nasz los :D

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Moja teściowa jest 750 km ode mnie i względnie mi pasuje, zazwyczaj :D Też mam dziwny nastrój najpierw się wydarłam na P zupełnie nie wiem dlaczego a potem płakałam 15 minut poczym zaczęłam śmiać się w głos. Obawiam się, że to nie ciąża tylko choroba- psychiczna :D hahahaha. Muszę znaleźć sobie jakieś zajęcie na resztę wieczoru bo zaraz oszaleje, latam do wc co moment i sprawdzam czy @ nie przyszła. No obłęd jakiś... :/

Jak każda kobieta czasami jest trochę psychiczna :-D
    Ja miałam tak wczoraj, robiłam obiad i wszystko było ok a za 5 min zdążyłam dwa razy obrazić mojego :-/

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

Oj biedulko :* Jakbym o sobie czytała. Mój M cały czas się pyta co ja tak od paru dni na wszystkich się wyżywam, a ja tak niechcący, nie wiem co się dzieje :/

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Myślę, że kozamonia chętnie by zrezygnowała z tego piwka w takiej sytuacji :D

Ja w sumie też bym się drinka napiła, ale chwilowo raczej odpada. Choć może to by mnie wyluzowało. :D Oj ciężki ten nasz los :D
    Oczywiście, że bym zrezygnowała ale na razie ani widu ani słuchu ;-)

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
‹‹ 382 383 384 385 386 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ