Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Też kiedyś ją kupiłam, myślałam, że umrę okazało się że jestem uczulona na kamfore i jej pochodne, to rozgrzewające różowe glutowate coś tak mnie oparzyło, że stałam pod prysznicem 20 minut, żeby zmyć z nerek te swędzenie. Koszmar. Ale mojej mamie np bardzo pomaga podobno.
Margaretka89, zapachmalin, agatali lubią tę wiadomość
-
malutka24 wrote:Dziekuje za odpisanie na moja wiadomosc jesli jutro nie przyjdzie @ we wtorek rano zrobie test, lepiej wiedziec od razu i sie nie sresowac.
A nie prościej zrobić jutro?? I tak od ponad miesiąca nie masz @..Miała byś jeszcze mniej stresu.zapachmalin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Juz nic nie powiem gdzie tą maść czułam po nasmarowaniu Tii krzyża. Mimo ze ręce wymylam to ta paprika przeniosła sie do .... A potem do ... I jeszcze usta mnie cholernie piekly
Buahahahahahahazapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Juz nic nie powiem gdzie tą maść czułam po nasmarowaniu Tii krzyża. Mimo ze ręce wymylam to ta paprika przeniosła sie do .... A potem do ... I jeszcze usta mnie cholernie piekly
Przynajmniej się wygrzałaśzapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam Cię! hahahaha. leżę i płaczęMargaretka89, Gizmo lubią tę wiadomość
-
malutka24 wrote:Moze faktycznie jeszcze dzisiaj pojde kupic test i rano sprawdze. Dziewczyny dlugo staralyscie sie o dziecko lub staracie?
Ja tam proponuję betę bo ona jest bardziej wiarygodna niż test płytowy..
Ja w tym cyklu przygarnęłam fasolkę i beta mi wyszła a testy płytowe nadal nie.. A dzisiaj termin @ ale już wiem że nie przylezie.zapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Uwielbiam Cię! hahahaha. leżę i płaczę
Margaretka89, agatali, WaldhauzerM, zapachmalin, Tuliska lubią tę wiadomość
-
To bedziemy jutro we dwie sprawdzac oby nam sie udalo☺ ja tez jz probuje 14 miesiac i za kazdym razem@ przychodz spozniona ale jest. Raz mialam tak ze dostalam 45 dniu okres robilam wczesniej test alenic nie pokazal.
zapachmalin lubi tę wiadomość
Malutka24 -
zapachmalin wrote:Też myślę, że lepiej jutro, ja miałam później niż Ty a też jutro już chcę sprawdzać.
Grzeczna dziewczynka. To jutro Komisja czeka na wyniki bety..Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość