Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka89 wrote:Tak Teraz kuje, potem będzie kopać a potem krzyczeć mamo kup zabawkę Już od początku daje o sobie znać
No dokładnie. Ale jak jedno udało nam się wychować do tego stopnia że w sklepie wybiera jedną rzecz no i Jak coś źle zrobi to sam przychodzi i przeprasza i takie tam to liczę że drugie też będzie łatwo.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:To bedzie dziewczynka FASOLINKA
Antoś jej wierszyki bedzie mowil przez otwarte usta mamy a tu na of mama oczami przekazuje malej co ciotki za pierdoly piszą. I ta Fasolinka juz daje znac ze dobrze jej w naszym babincu
Może to Fasolek i ma nas już dość i dlatego mamie dokuczazapachmalin lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:No dokładnie. Ale jak jedno udało nam się wychować do tego stopnia że w sklepie wybiera jedną rzecz no i Jak coś źle zrobi to sam przychodzi i przeprasza i takie tam to liczę że drugie też będzie łatwo.
Ale podobno drugie jest bardziej dopalone Wiem bo sama jestem tą drugą hihihihihihih -
Margaretka89 wrote:Ta już od razu czarne myśli. W ciąży to normalne że kuje, ciągnie czy pobolewa bo macica się rozciąga. Więc cycki do góry i bądź dobrej myśli
Nie no spoko aż tak źle nie jest..
Ale kutwa takie wzdęcia od kilku dni że szok..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:To bedzie dziewczynka FASOLINKA
Antoś jej wierszyki bedzie mowil przez otwarte usta mamy a tu na of mama oczami przekazuje malej co ciotki za pierdoly piszą. I ta Fasolinka juz daje znac ze dobrze jej w naszym babincu
N nazwał to.. Mamofon he he.Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Nie no spoko aż tak źle nie jest..
Ale kutwa takie wzdęcia od kilku dni że szok..
A to dopiero początek Ale przynajmniej wiesz że w ciąży jesteś. Dziewczyny nieraz się martwią bo objawów nie mają, a Tobie chociaż wzdęcia dokuczają -
Łaaał, czyli jutro jakieś kolejne testowanka i dobre wiadomości ma się rozumieć? Ja dzisiaj ogłaszam oficjalny koniec małpiszona. Nawet Małż się pytał czy już, czy już
Waldziu, doczytałam że używałaś tego żelu Conceive Plus. Polecasz / nie polecasz?zapachmalin lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Łaaał, czyli jutro jakieś kolejne testowanka i dobre wiadomości ma się rozumieć? Ja dzisiaj ogłaszam oficjalny koniec małpiszona. Nawet Małż się pytał czy już, czy już
Waldziu, doczytałam że używałaś tego żelu Conceive Plus. Polecasz / nie polecasz?
Oby jak najlepsze, ale w moim przypadku czarno to widzę.