Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Oby jak najlepsze, ale w moim przypadku czarno to widzę.
Eeee.. Lepiej jakbyś widziała to na zielonozapachmalin lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Łaaał, czyli jutro jakieś kolejne testowanka i dobre wiadomości ma się rozumieć? Ja dzisiaj ogłaszam oficjalny koniec małpiszona. Nawet Małż się pytał czy już, czy już
Waldziu, doczytałam że używałaś tego żelu Conceive Plus. Polecasz / nie polecasz?
No ba. Pewnie. Efekt już rośnie..zapachmalin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
P twierdzi że się nie zgadza i że mam poczekać jeszcze parę dni i zobaczymy dopiero wtedy. Mam przestać panikować bo na pewno po prostu mi się spóźnia i tyle. I żadnych badań bo po co. pewnie ma racje. No nic, odpuszczam bo mi serce stanie.
Wdech, wydech, wdech,wydech... -
zapachmalin wrote:P twierdzi że się nie zgadza i że mam poczekać jeszcze parę dni i zobaczymy dopiero wtedy. Mam przestać panikować bo na pewno po prostu mi się spóźnia i tyle. I żadnych badań bo po co. pewnie ma racje. No nic, odpuszczam bo mi serce stanie.
Wdech, wydech, wdech,wydech...
A ja Ci mówię że nie wytrzymasz..
W Rossmannie są pinki czułe od 10..w De powinny też być..Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:A ja Ci mówię że nie wytrzymasz..
W Rossmannie są pinki czułe od 10..w De powinny też być..
Są są, widziałam ale kupiłam ostatnio 25 i w regulaminowym czasie nic a potem w aptece 10 miałam ale drugiego marca też nic nie pokazał. Więc już sama nie wiem co myśleć. Może serio panikuje nie potrzebnie?