Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Witamy witamy, u nas zawsze fajnie Test polecam jak najbardziej, bete w sumie też, ja jutro sama idę po testy skoro świt i pootwierają apteki
Ty na betę leć a nie do apteki..zapachmalin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Margaretka89 wrote:Mam nadzieję że to wirus zwiastujący fasolkę a nie grypsko Waldziu przyznaj się co żeś tu przysłała
A już byś chciała wiedzieć..Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:heheheheh no chciałabym, chciała
Słuchaj. Jak wynik zwiastuje Ci fasolkę to wiedz że maczałam w tym paluchy..
Bo wiesz.. Ja tu czuwam i paczam..zapachmalin lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Ty na betę leć a nie do apteki..
Zrobię i to i to ale na bete podobno czeka się tu parę dni na wynik a ja oszaleje do tego czasu. Ja już robilam test wgl 1 marca ale po jakiś 15-20 minutach pojawiła się slabiutka drugą kreska więc uznalam że negatywny. A drugi innej firmy drugiego od razu negatywny. -
Gizmo wrote:Przed chwila przeczytałam takie cos : Stali w pokoju we trójkę, ona, on i jego
He he to czytałaś to co napisałam o wielorybiej samicy i Elmo??zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Taa Waldziu
Groszek się jeszcze gnieździ może i tak kluje
No może.. Wiesz no nie ma się co oszukiwać.. Jak się zachodzi od razu to jest inaczej, ale jak tyle się człowiek stara i w końcu wychodzi to martwi się żeby wszystko było ok i nie da się tego uniknąć..
Ale trzymamy język za zębami..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:No może.. Wiesz no nie ma się co oszukiwać.. Jak się zachodzi od razu to jest inaczej, ale jak tyle się człowiek stara i w końcu wychodzi to martwi się żeby wszystko było ok i nie da się tego uniknąć..
Ale trzymamy język za zębami..
Spokojnie, naprawdę jasne obawy są zrozumiałe bo wam bardzo zależy ale grunt to pozytywne nastawienie i dużo spokoju -
WaldhauzerM wrote:No może.. Wiesz no nie ma się co oszukiwać.. Jak się zachodzi od razu to jest inaczej, ale jak tyle się człowiek stara i w końcu wychodzi to martwi się żeby wszystko było ok i nie da się tego uniknąć..
Ale trzymamy język za zębami..
Ta już od razu czarne myśli. W ciąży to normalne że kuje, ciągnie czy pobolewa bo macica się rozciąga. Więc cycki do góry i bądź dobrej myśli -
To bedzie dziewczynka FASOLINKA
Antoś jej wierszyki bedzie mowil przez otwarte usta mamy a tu na of mama oczami przekazuje malej co ciotki za pierdoly piszą. I ta Fasolinka juz daje znac ze dobrze jej w naszym babincuMargaretka89, WaldhauzerM, zapachmalin lubią tę wiadomość