Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka89 wrote:Właśnie mój tato polecił mi tą maść, ale jej w końcu nie kupiłam. Jak mi do jutra nie przejdzie to sobie kupie. Oby tylko przetrwać dzisiejszy dzień
Też kiedyś ją kupiłam, myślałam, że umrę okazało się że jestem uczulona na kamfore i jej pochodne, to rozgrzewające różowe glutowate coś tak mnie oparzyło, że stałam pod prysznicem 20 minut, żeby zmyć z nerek te swędzenie. Koszmar. Ale mojej mamie np bardzo pomaga podobno. -
zapachmalin wrote:Moja teściowa jest 750 km ode mnie i względnie mi pasuje, zazwyczaj Też mam dziwny nastrój najpierw się wydarłam na P zupełnie nie wiem dlaczego a potem płakałam 15 minut poczym zaczęłam śmiać się w głos. Obawiam się, że to nie ciąża tylko choroba- psychiczna hahahaha. Muszę znaleźć sobie jakieś zajęcie na resztę wieczoru bo zaraz oszaleje, latam do wc co moment i sprawdzam czy @ nie przyszła. No obłęd jakiś...
A wydawało mi się, że ja względnie normalna jestem
u mnie chorobę psychiczna już dawno zdiagnozowali
hi hi hizapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość
Daj każdemu dniu
Szanse stania się
Najpiękniejszym w całym
Twoim życiu
-
zapachmalin wrote:Też kiedyś ją kupiłam, myślałam, że umrę okazało się że jestem uczulona na kamfore i jej pochodne, to rozgrzewające różowe glutowate coś tak mnie oparzyło, że stałam pod prysznicem 20 minut, żeby zmyć z nerek te swędzenie. Koszmar. Ale mojej mamie np bardzo pomaga podobno.
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Jak każda kobieta czasami jest trochę psychiczna
Ja miałam tak wczoraj, robiłam obiad i wszystko było ok a za 5 min zdążyłam dwa razy obrazić mojego
Niby to nie śmieszne, a jednak pokrzepia. Nie jesteśmy same w tym obłędzieagatali lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jestem tu nowa od ponad oku staremy sie o dzicko. Ostatni okrs mialam 1 lutego jak na razie jeszcze nie przyszdl. Boje sie robic test bo juz tyle ich robilam i dalej nic:( od jakiegos czasu czuje takie cieplo z piersi i lekko mnie pobolewaja. Nie wiem co myslec jak na razie to mam nadzieje taka cicha ze okres nie przyjdzie i zobacze dwie kreskiMalutka24
-
malutka24 wrote:Hej dziewczyny jestem tu nowa od ponad oku staremy sie o dzicko. Ostatni okrs mialam 1 lutego jak na razie jeszcze nie przyszdl. Boje sie robic test bo juz tyle ich robilam i dalej nic:( od jakiegos czasu czuje takie cieplo z piersi i lekko mnie pobolewaja. Nie wiem co myslec jak na razie to mam nadzieje taka cicha ze okres nie przyjdzie i zobacze dwie kreski
Witamy.
Nie denerwuj się. Wiem to ciężkie bo sama ostatnio trochę stresu miałam.. Zrób jutro betę ilosciową będziesz wiedziała.
Tylko daj nam znać.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.