Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
19Biedroneczka91 wrote:To ewidentna ciąża. Już się możesz cieszyć z przywilejów:) ,,Jestem w 1 tygodniu ciąży;D"
Jutro zakładam ogrodniczki i u lekarza pcham się bez kolejkiLubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
pestka1 wrote:Dobra laseczki, skoro mam termometr to prosze o instrukcje gdzie najlepiej mierzyć "dowcipnie" czy w buzi?
Bo mam jakies przeczucie, ze za pare dni rozpocznę kolejny cykl starań.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Emidomi ja też w 4 dniu ciunży jestem!
Cyce bolą, kremowy śluz się leje, non stop chce mi się spać, a jak już śpię to śnią mi się głupotyLubię_czekoladę, emidomi, pola89 lubią tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:A mi się dzis snilo ze testy ciążowe robiłam :)i ze obcy chlop chcial mnie zostawić i strasznie płakałam
Mnie się śniło, że ktoś ukradł Statuę Wolności i Wieżę Eiffel'a i ja byłam aniołkiem charliego który łapał złodziei także ten...Lubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
-
Emidomi, padam swietna jestes nie moge z ogrodniczek hahahahah
Dzez, Ewi dajcie numer do swojego dilera
Ciezaroweczki, jak sie czujecie?
Ja zmykam na weekend do Torunia z nie-mezem, wiec wracam optymistycznie w niedziele
Bawcie sie dobrze :* CalujeEwi28, emidomi, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Ekspertki od śluzu, w 23 dniu cyklu przy założeniu, ze cykl bedzie 26 -28 dniowy to powinnam miec sucho nie? A ja ciagle czuje mokre majtki, ale śluz jedt wodnisty, rzadki, wszystko wsiąka w bieliznę. O co kaman?
pestka1 wrote:Ekspertki od śluzu, w 23 dniu cyklu przy założeniu, ze cykl bedzie 26 -28 dniowy to powinnam miec sucho nie? A ja ciagle czuje mokre majtki, ale śluz jedt wodnisty, rzadki, wszystko wsiąka w bieliznę. O co kaman?MiniMini
-
Deze w Sylwka tez nie fajnie pracować, ja dostałam jeden dzień wolny w święta i wigilia do17,wkurzają mnie bo jestem panienka nie mama dzieci to ich zdaniem mogę w każde święta każde wolne być w pracy ,czasem mam ochotę wszystko rzucić i tam nie wracać , ale chyba każdy tak ma