Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
pestka1 wrote:Dobra laseczki, skoro mam termometr to prosze o instrukcje gdzie najlepiej mierzyć "dowcipnie" czy w buzi?
Bo mam jakies przeczucie, ze za pare dni rozpocznę kolejny cykl starań.
Hej My się jeszcze nie znamy ale przerabiałam obie metody i zdecydowanie proponuje dowcipnie. Lepiej widać obie fazy. Przy mierzeniu w ustach dobrze jest mieć je zamknięte przez minimum 5' wcześniej, inaczej temperatura może być mylna. Wiec jeśli np śpisz z otwartymi ustami, a są takie osoby, to tym bardziej proponuje dowcipnie. Chociaż wiem, że są dziewczyny, którym to sprawia dyskomfort. Ostateczny wybór należy do Ciebie -
pestka1 wrote:Ekspertki od śluzu, w 23 dniu cyklu przy założeniu, ze cykl bedzie 26 -28 dniowy to powinnam miec sucho nie? A ja ciagle czuje mokre majtki, ale śluz jedt wodnisty, rzadki, wszystko wsiąka w bieliznę. O co kaman?
Dlaczego powinnaś mieć sucho? Ja nigdy nie mam sucho a też mam cykle podobnej długości. Sluz mam zawsze, tylko różny W ostatnim cyklu przed @ miałam właśnie bardzo dużo wodnistego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 23:33
-
Bella_Bella wrote:Hej My się jeszcze nie znamy ale przerabiałam obie metody i zdecydowanie proponuje dowcipnie. Lepiej widać obie fazy. Przy mierzeniu w ustach dobrze jest mieć je zamknięte przez minimum 5' wcześniej, inaczej temperatura może być mylna. Wiec jeśli np śpisz z otwartymi ustami, a są takie osoby, to tym bardziej proponuje dowcipnie. Chociaż wiem, że są dziewczyny, którym to sprawia dyskomfort. Ostateczny wybór należy do Ciebie
Violet146 lubi tę wiadomość
witam dzieclwczynki
od jakichs 4 dni miwrze tempke po przebudzeniu i m 37,2,37,4 ,a dzis. tylko 37(choc tempka mierzona o 2 godziny wczesniej niez przez poprzednie dni)
Wiem ze nie powinnam bo mierzy sie aby porównać przy fazie piwrwszej ale chcialam wypróbować . Brzuch dzis boli troszeczke jak na @ . test negatywny poranny .Milego Dnia dziewczynki: trzymajcie kciuki.)MiniMini -
MalutkieLove wrote:witam dzieclwczynki
od jakichs 4 dni miwrze tempke po przebudzeniu i m 37,2,37,4 ,a dzis. tylko 37(choc tempka mierzona o 2 godziny wczesniej niez przez poprzednie dni)
Wiem ze nie powinnam bo mierzy sie aby porównać przy fazie piwrwszej ale chcialam wypróbować . Brzuch dzis boli troszeczke jak na @ . test negatywny poranny .Milego Dnia dziewczynki: trzymajcie kciuki.)
Kochana trzymam z całych sił! :*
P.S. Dzień dobry! -
cześć
Emidomi, Dzezabella
gratuluję ciąż! strasznie się ośmiałam Emidomi rozwaliłaś system
Lilith, Biedroneczka
Jak się macie??
MalutkieLove
Trzymam kciuki
Pestka
Ja mierzę w ustach i mimo tego ładnie wszystko widać ale poprawniej byłoby dowcipnie ja jakoś nie mogłam się przekonać
Miłej soboty :*Lubię_czekoladę, emidomi lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
i jeszcze coś
Wczoraj byłam u mojego gina i pod koniec stycznia będę mieć hsg połączone z histeroskopią (z tego co zrozumiałam). 3-dniowy pobyt w szpitalu. Liczę, że już wtedy wszystko się wyjaśniEwi28, Lubię_czekoladę, Bella_Bella, emidomi, Dzezabella lubią tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
MalutkieLove wrote:A myslicie ze sens jest robic bete jak test negatywny a @ mam dpstac w pon. Teb byl o czulosvi 10mlu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 09:41
Violet146 lubi tę wiadomość
30 lat
Hej dziewczynki:) Pola u mnie ok posluchalam serdusia i mam energię na caly dzien. I oczywisvie bedziemy Ci kibicowac jak bedziesz na hsg w szpitalu:*
MalutkieLove, zobacz kiedy mi test wyszedl, ja nie wiem jak niektórym tak szybko 2 kreski wychodzą
Pestka mysle, ze jak wstalas tyle szybciej to tego spadku nie ma co brac pod uwage:*
Caluje, pozdrawiam i zycze milej soboty:)
pola89, Dzezabella lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Hej dziewczynki:) Pola u mnie ok posluchalam serdusia i mam energię na caly dzien. I oczywisvie bedziemy Ci kibicowac jak bedziesz na hsg w szpitalu:*
MalutkieLove, zobacz kiedy mi test wyszedl, ja nie wiem jak niektórym tak szybko 2 kreski wychodzą
Pestka mysle, ze jak wstalas tyle szybciej to tego spadku nie ma co brac pod uwage:*
Caluje, pozdrawiam i zycze milej soboty:)MiniMini