Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewka90 wrote:Ja biorę pół tabletki Letrox-u, ponieważ moje TSH na początku wynosiło 3,7 (0,4-4,2) a teraz ładnie zeszło do 1,77 (przed ciążą powinno wynosić ok 2) Moja endokrynolog sto razy powtórzyła że NIE MOŻNA SAMEMU ZMIENIAĆ DAWKOWANIA. To są hormony, bez konsultacji z lekarzem nie można także odstawić leków. Moim zdaniem powinnaś iść do lekarza żeby dobrał Ci odpowiednią dawkę bo to nie jest właściwe że tak skacze to tsh.
-
19Biedroneczka91 wrote:Ale Czekoladka zajęta. Caly tuzin stworzą
pola89 lubi tę wiadomość
-
emidomi wrote:Daj jej Panie Boże chociaż jedno albo dwa
pola89 lubi tę wiadomość
-
emidomi wrote:Nie kochana. Przygotowania w czarnej d.... Pół dnia po polach i lesie chodziłam. Pies mi zginął. Owczarek niemiecki. 16 miesięcy. Taki kochany ;(
pola89 lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:Kto dziś za mnie popracuje?
Tak w ogole to czesc kochane
Tak tak, tajfun znowu przeszedlpola89 lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:Propozycja ja juz mam lenia przedświątecznego
-
Cześć
Ja też mam lenia. Jak sobie pomyślę że tyle jeszcze muszę rzeczy zrobić to zwariować można.
U mnie jakieś szaleństwo - 8dc i od wczoraj mam już śluz wodnisty, szyjka wysoko. O co kaman?
Chyba ten wiesiolek nabroil.
Idę dzisiaj na przegląd, zobaczymy czy polip dalej sobie siedzi czy zniknął.
Ech życie....31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
hej dziewczyny ,
ja dzisiaj wolne od pracy zabirtam sie na ostatnia chwile za pierniki
wakacje do mnie przyszed lablador i dzieki fb znalezli sie wlasciciele , wartovna rozne grupy miasta wstawic ogloszenie ,oby znalazl sie jak najszybciej
Emi trzymam kciuki za brak polipa -
hej
Welonka
Ja dzisiaj też się biorę za pierniczki będziemy razem kucharzyć ale wolnego, to niestety nie mam... zazdroszczę
Czekolada
Do sklepu i kupuj coś należy Ci się za wyhodowanie pięknego jaja
Emidomi
Trzymam kciuki, żeby polip zniknął daj znać po wizycie
Oby piesek się odnalazł :*welonka lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Welonka
To tak jak u mnie ale nie będzie źle na pewno wyjdą nam pyszne Praca w święta... bleee... kto to wymyśla... dobrze pamiętam, że pracujesz w hotelu?
Zgredek
a kiedy je robisz? też dzisiaj? nigdy nic takiego nie robiłam! pochwal się efektamiwelonka lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny
-
Pola
dobrze pamiętasz,gdyby ludzie nie przyjeżdżali to bym miała wolne a tu całe rodziny z dziećmi przyjeżdżają ,gniotą się pokoju jeszcze jak jest łóżeczko to wogole nie ma miejsca , nie chciałabym jako dziecko mieć takich świąt współczuje tym dzieciom
Zgredek
a to takie babeczki jak kruche czy muffinki ?z takiego ciasta jak na piernik to chyba muffinki też by wyszły , dobry pomysł muszę to kiedyś wypróbować
-
Kobitki jak myślicie warto wybrać się do dietetyka czy te ustalane diety pomagają czy oprócz tej diety dają też takie wsparcie psychiczne mobilizują czy dają dietę i koniec ?Chodzi mi o przytycie obecnie ważę 48-50kg przy wzroscie 173cm
już mam dość do jakiego lekarza bym nie poszła czy to jest rodziny ginekolog czy kardiolog czy jaki kolwiek u jakiego byłam słyszę "pani waga może powodować te dolegliwości"Przerabiałam 4 ginekologów i każdy o tym mi mówił. Chce to zmienić bo mi samej aktualna waga też nie pasuje, ale sama nie dam rady dlatego myślę o dietetyku tylko czy warto ?
wiem że zle sie odżywiam nie jadam 5 posiłków o stałych godzinach to już wogole
przez pewien okers w swoim życiu nie jadlam mięsa istniał dla mnie tylko ser żółty i warzywa.Teraz juz jem praktycznie wszystko , niczego sobie nie odmawiam mam ochotę na jakieś mięso coś słodkiego zawsze to zjem ,ale łapię się na tym że długo wytrzymuje bez jedzenia albo np, jak jem kolacje obiad zjem to co mam na talerzu czuje w brzuchu mały głód ale już nie chce jeść
Boje się że dietetyk wymyśli mi że mam jakieś jadłowstręty .
Chce zmienić wagę diętę raz juz udowodniłam sobie że zmieniając dietę pozbyłam się anemii , może i teraz uda sie przybierając na wadze poprawić wyniki cos musi byc w tym skoro każdy gin o tym mi mówi
-
nick nieaktualnyWelonka pewnie, że idź!! NIE ZASZKODZI A JEDYNIE POMOŻE. Moi rodziece poszli w tym roku ale po to żeby schudnać i super dietke im ułozyła Fajne, smaczne i szybkie dania itd. Motywuje ich, ma świetne podejście do ludzi i widać, że chce pomóc a nie tylko ustala menu i spokój. Poszukaj w swojej okolicy kogos tak fajnego. Poczytaj opinie i idź
Może rzeczywiście jakiś wpływ to ma...
A tak terz mi się skojarzyło.... Bierzecie jakies witaminy?? Ja byłam tydzień temu u gina na kontroli i kazał brać tylko folik a gina mam świetnego zaznaczęwelonka lubi tę wiadomość
-
dzień dobry!!
u mnie poranek z przebojami - o 7 zniknął nam prąd panowie ze spółdzielni przyszli, zmienili korki i już działa
co do witaminek - kwas foliowy obowiązkowo ja brałam wit D3 - warto na endometrium, no i endokrynolog zalecił teraz ta witaminka jest szczególnie wskazana z racji pory roku