Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:Kochana, straszne rzeczy.. Aż mnie ciarki przeszły jak to przeczytałam.. Chwała Bogu, że tylko tyle i masakra, że aż tyle bo nie wiem jak do tego podejść..
Dostałaś wsparcie od pracodawcy? Poczuli się odpowiedzialni? -
LILITH.P wrote:mogę Ci ściany wygładzić i kafelki położyć tynki strukturalne też mam ogarnięte
-
rose97 wrote:Nie powiem, że to olali, bo kontaktowali się ze mną i pytali jak się czuję. Tak poza tym to chyba tylko na odszkodowanie mogę liczyć. Chociaż zrekompensuje mi o te 3 miesiące siedzenia w domu. bo zdrowia i tak już nie odzyskam.. ale i tak odetchnęłam z ulgą jak dowiedziałam się, ze nie ma żadnego krwiaka ani wstrząsu.
-
LILITH.P wrote:Tuliska też lubi takie męskie prace wpadniemy i Wam ogarniemy chatkę
-
Cześć i czołem. Ledwo żyję, miałam dziś z dzieciakami Jasełka i spotkanie wigilijne, byli rodzice, dyrekcja, więc spina na maksa, uf ale wszystko się udało, rodzice zadowoleni, jeszcze jutro wigilia dla pracowników i gites majonez wolne do nowego roku
Tylko problem taki, że w sobotę umyłam dwa ostatnie okna z pierdyliarda wszystkich okien i chyba przewiałam sobie zatoki, brawo ja! Głowa mnie dziś boli, nos zatkany, oczy jakoś dziwnie pieką, abym się nie rozłożyła. Koleżanka w pracy powiedziałam, abym zapobiegawczo coś wzięła, taaaa tylko, że teraz ja sobie mogę wziąć, chyba głęboki oddech
Przepraszam, że Was nie nadrobię, tzn. trochę czytałam, ale nie odniosę się do wszystkich. Muszę chatę ogarnąć, bo moje chłopaki pobojowisko zrobili jeszcze ubrać choinkę... Widziałam gdzieś pierniczki piekłyście, to ja się pochwalę też, tylko mam ciastka korzenne, bo nie lubię pierników. Robiliśmy z młodym w niedzielę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e04663e3e9c8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 14:50
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
emidomi wrote:Biedroneczko nie ma dalej pieska
Może wybrał się na dziewczyny? Czasami psy po tygodniu wracają z takiej randki....
Welonka co do Nature House to ja nie polecam. Mój mąż kiedyś tam chodził.
Każda wizyta ( na początku co tydzień, później co dwa) kosztowała 100 zł. Oprócz tego wciskaja jakieś swoje specyfiki - soki, wafle ryżowe, płatki różnego typu, tabletki na odchudzanie. Koszt astronomiczny. Zawsze taka wizyta zamykala się razem w 250 zł.
Dobry dietetyk nie poleca suplementów i tabletek na odchudzanie Więc uważajcie na takich.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Cześć i czołem. Ledwo żyję, miałam dziś z dzieciakami Jasełka i spotkanie wigilijne, byli rodzice, dyrekcja, więc spina na maksa, uf ale wszystko się udało, rodzice zadowoleni, jeszcze jutro wigilia dla pracowników i gites majonez wolne do nowego roku
Tylko problem taki, że w sobotę umyłam dwa ostatnie okna z pierdyliarda wszystkich okien i chyba przewiałam sobie zatoki, brawo ja! Głowa mnie dziś boli, nos zatkany, oczy jakoś dziwnie pieką, abym się nie rozłożyła. Koleżanka w pracy powiedziałam, abym zapobiegawczo coś wzięła, taaaa tylko, że teraz ja sobie mogę wziąć, chyba głęboki oddech
Przepraszam, że Was nie nadrobię, tzn. trochę czytałam, ale nie odniosę się do wszystkich. Muszę chatę ogarnąć, bo moje chłopaki pobojowisko zrobili jeszcze ubrać choinkę... Widziałam gdzieś pierniczki piekłyście, to ja się pochwalę też, tylko mam ciastka korzenne, bo nie lubię pierników. Robiliśmy z młodym w niedzielę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e04663e3e9c8.jpg
Kochana, proszę na siebie uważać :*
Ciastka wyglądają pysznie!!! -
Ewi28 wrote:jakaś załamka do mnie przyszła, wkurzam się bo chyba znow cykl mi sie skróci tak brzuch boli że szok, a plecy to już totalnie, nawet stać nie moge i rozwolnienie jeszcze do tego
Ewi, co mówi lekarz na Twoją fazę lutealną?? -
Ewi28 wrote:niestety nie, nawet termometra nie mam zwykłego tylko taki dla dzieci na czoło.ech...
Czesc dziewczyny. Jestem Magda na ovufriend 2 dzien. O pierwsze dziecko staralam sie ok 6 lat lecz poronilam. Teraz jestem 4 miesiace po poronieniu i mam nadzieje ze nie bede musiala znowu tyle czekac... PozdrawiamMagda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*)
-
Magda0048 wrote:Czesc dziewczyny. Jestem Magda na ovufriend 2 dzien. O pierwsze dziecko staralam sie ok 6 lat lecz poronilam. Teraz jestem 4 miesiace po poronieniu i mam nadzieje ze nie bede musiala znowu tyle czekac... Pozdrawiam
nick nieaktualnyMagda0048 wrote:Czesc dziewczyny. Jestem Magda na ovufriend 2 dzien. O pierwsze dziecko staralam sie ok 6 lat lecz poronilam. Teraz jestem 4 miesiace po poronieniu i mam nadzieje ze nie bede musiala znowu tyle czekac... Pozdrawiam