Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dlatego sobie przemyślam wszystko i wróciłam....a co u mnie: Tak jak juz wspominałam mam dosyć czesto problemy z pęcherzem...a w zasadzie zawsze mam to po okresie....ostatnio tak mnie pieklo w nocy ze płakałam z bólu a mąż leciał do apteki po furaginum... ale byłam u Pani doktor, zrobiłam badanie ogólne moczu, posiew...mąż tez zrobił i czekamy. Mam jeszcze w piatek usg pęcherza i nerek....Jutro idę do ginekologa.... zobaczymy co mi On też powie:) Jutro 14 dc to może zobaczy czy jest jakies jajco...:p
-
Dziś jest dzień małpy - małpy brak, ale jest tak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/424732067765.jpg
Kupiłam test super czuły co by szanownemu poślubionemu pokazać, że jednak się udało. Robiony jakąś godzinę temu, krecha pojawiła się niemal natychmiast. Na betę nadal nie udało mi się dotrzeć, moje laboratorium nie chce współpracować, nie jest teacher friendly
Tak z innej beczki, poczułam klimat świąt, potrzebuję porady, czy by nie przełamać tej bieli i srebra granatem? Coś byście dodały?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e318f2e3e6f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 21:54
Kamelkowo, pola89, rose97 lubią tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Dziś jest dzień małpy - małpy brak, ale jest tak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/424732067765.jpg
Kupiłam test super czuły co by szanownemu poślubionemu pokazać, że jednak się udało. Robiony jakąś godzinę temu, krecha pojawiła się niemal natychmiast. Na betę nadal nie udało mi się dotrzeć, moje laboratorium nie chce współpracować, nie jest teacher friendly
Tak z innej beczki, poczułam klimat świąt, potrzebuję porady, czy by nie przełamać tej bieli i srebra granatem? Coś byście dodały?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e318f2e3e6f.jpg
hm...jak dla mnie choineczka bardzo ładna, ja osobiście wole jednokolorowe:)Ale granat tez by pasowal -
Cześć dziewczyny. Nie wiem czy mogę tu do was dołączyć? Szukam jakiegoś zakątka na forum ale widzę że tu już wszędzie są super zgrane ekipy
My w tym miesiącu zaczynamy starania o dzidziusia. Jestem strasznie ciekawa jak to wyjdzie. Z tego co czytałam to za 1 razem bardzo zadko się udaje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 22:33
-
Kamelkowo wrote:Cześć dziewczyny. Nie wiem czy mogę tu do was dołączyć? Szukam jakiegoś zakątka na forum ale widzę że tu już wszędzie są super zgrane ekipy
My w tym miesiącu zaczynamy starania o dzidziusia. Jestem strasznie ciekawa jak to wyjdzie. Z tego co czytałam to za 1 razem bardzo zadko się udaje...
Witamy
Spokojnie za kilka dni i ty będziesz tworzyć z nami zgrana ekipę dziewczyny fajne - szybko się polubimyKamelkowo lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Kamelkowo wrote:Cześć dziewczyny. Nie wiem czy mogę tu do was dołączyć? Szukam jakiegoś zakątka na forum ale widzę że tu już wszędzie są super zgrane ekipy
Dziewczyny robiac bete przypuscmy 12dpo ( nie robilam testów ovu tylko z własnych domyslow).mogl byc jeszcze nie wiarygodny wynik? @ powinnam dostac wczoraj. Nie dostalam . zadnych buli brzucha zapowiadajacych ja nie ma. Jest tylko bol krzyza i ogromne piersi.cykl zaczelam 21 listopada @ powinnam dostac 19 gr. nigdy mi sie nie spoznia. Jak myslicie. pomocy
Ewi28 lubi tę wiadomość
MiniMini -
MalutkieLove wrote:Dziewczyny robiac bete przypuscmy 12dpo ( nie robilam testów ovu tylko z własnych domyslow).mogl byc jeszcze nie wiarygodny wynik? @ powinnam dostac wczoraj. Nie dostalam . zadnych buli brzucha zapowiadajacych ja nie ma. Jest tylko bol krzyza i ogromne piersi.cykl zaczelam 21 listopada @ powinnam dostac 19 gr. nigdy mi sie nie spoznia. Jak myslicie. pomocy
Co ci szkodzi. Można spróbować. Okres może się spóźnić nawet do dwóch tygodni. Jeden dzień spóźnienia to niedługo. Owulacja mogła być później niż myślisz31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
MalutkieLove wrote:Dziewczyny robiac bete przypuscmy 12dpo ( nie robilam testów ovu tylko z własnych domyslow).mogl byc jeszcze nie wiarygodny wynik? @ powinnam dostac wczoraj. Nie dostalam . zadnych buli brzucha zapowiadajacych ja nie ma. Jest tylko bol krzyza i ogromne piersi.cykl zaczelam 21 listopada @ powinnam dostac 19 gr. nigdy mi sie nie spoznia. Jak myslicie. pomocy
Witam się z rana.dzis w pracy wigilie mamy. A ja zero humoru. -
Rób test koniecznie, cos czuje, ze to bedzie to trzymam mocno kciuki, mocno, mocno -
Witaj, ja jestem tutaj miesiąc i zostałam bardzo cieplo przyjęta teraz czuje sie jakbym była tu zawsze jak to za pierwszym razem sie nie udaje? Mój syn został poczęty przy pierwszym strzale hehe teraz udało sie w drugim cyklu, wszystko jest możliwe trzymam kciukiKamelkowo lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:Skoro jesteś po @ to może sikaniec wystarczy?
Witam się z rana.dzis w pracy wigilie mamy. A ja zero humoru.
Ewi ja tez mam wigilie w pracy. Powiem Ci, ze ostatnio duzo o Tobie myslalam ze względu, ze miałyśmy testować razem i miałam nadzieje, ze dalej bedziemy ciagnąć ten wózek razem w sensie ciąże. Ściskam mocno, w Nowym Roku nowe nadzieje -
MalutkieLove wrote:Dziewczyny robiac bete przypuscmy 12dpo ( nie robilam testów ovu tylko z własnych domyslow).mogl byc jeszcze nie wiarygodny wynik? @ powinnam dostac wczoraj. Nie dostalam . zadnych buli brzucha zapowiadajacych ja nie ma. Jest tylko bol krzyza i ogromne piersi.cykl zaczelam 21 listopada @ powinnam dostac 19 gr. nigdy mi sie nie spoznia. Jak myslicie. pomocyMagda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*)
-
No ja bylam jakies 2 dni po owulce ( chyba) wiec i tak by nic nie zobaczyla... Nie wiem sama.. Czy mi sie ta owulacja przesunela czy jej w ogole nie mialam chociaz jajniki bolaly najpierw jeden za jakies 2 dni drugi. Albo przez ta prolaktyne cos mi sie z ta @ zrobilo.. Ale kiedys tez mialam wysoka prolaktyne i @ byly normalne...Magda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*)
-
Dzieki dziewczyny za przyjęcie
Pestka gratuluję dwóch kreseczek!
MalutkieLove ja by siknela już na test
A wiesz dokładnie kiedy byla ta owulka?
Magda a na który dzień robiłaś ta betę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 07:18