Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosę 97 mój tez tak ma:/ mam wrażenie ze tylko czeka namoje ruch co powiem, kiedy i w ogóle...nic sam od siebi.A wziąłby poczytal troche a nie tylko czekal na mnie:p Przecierz ja tez sie stresuje;p LILIT.P ma chyba racje ze oni te sie stresują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 13:53
-
LILITH.P wrote:Mysia ja swego czasu byłam mocno zainteresowana i w sumie dalej jestem... dużo dobrego mówi się o kulkach gejszy, wcale nie chodzi tylko o seks, ale na mięśnie super działają. Raz, że wpływa to na poród, dwa...nie cierpisz na starość na problemy z nietrzymaniem moczu, itp.
Musze spróbować z nim może mi pomogą:p ja czasem mam wrażenie ze juz mam problem z WNM np.przy skakaniu:( wiec muszę zacząć ćwiczyć miesnie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 13:53
-
jak się staraliśmy, to się dziwiłam, bo wiadomo, że dzieci z powietrza się nie biorą i myślałam, cholerka, na co On czeka??
a jak pojawiły się 2 kreseczki...to po pewnym czasie przyznał, że dla Niego był to bardzo stresujący czas. Sex na zawołanie, że trzeba podołać, duże obciążenie, szczególnie, że koledzy już mają dzieci i tylko pytają, czy On nie chce...czy mamy jakiś problem, itp.
My też w stresie - bo facet płodny całe życia, a nam zegar tyka... ( ja np. mam 31 lat ) -
mysia09 wrote:Musze spróbować z nim może mi pomogą:p ja czasem mam wrażenie ze juz mam problem z WNM np.przy skakaniu:( wiec muszę zacząć ćwiczyć miesnie:)
Ja bym się skusiła, są np. takie zestawy - 3 wielkości kulek. Pierwsza pojedyncza, potem już standardowe 2, ale mniejszy rozmiar, aż do właściwego. Może pomóc i to z benefitami, a nie zaszkodzimysia09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:Ja myślę, że faceci to wiedzą, że jest tylko mały przedział czasowy w naszym cyklu, kiedy można... odpuścić, wdrożyć luz i czekać
wiem, że może łatwo się to mówi komuś, kto jest w ciąży, ale wierz mi... ile ja się nafrustrowałam, nakombinowałam, aż odpuściłam nawet seksu starałam się unikać, żeby się stęsknił, żeby miał siły i dupa z tyłuZgredek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysia09 wrote:Rosę 97 mój tez tak ma:/ mam wrażenie ze tylko czeka namoje ruch co powiem, kiedy i w ogóle...nic sam od siebi.A wziąłby poczytal troche a nie tylko czekal na mnie:p Przecierz ja tez sie stresuje;p LILIT.P ma chyba racje ze oni te sie stresują
-
pestka1 wrote:Ewi ja tez mam wigilie w pracy. Powiem Ci, ze ostatnio duzo o Tobie myslalam ze względu, ze miałyśmy testować razem i miałam nadzieje, ze dalej bedziemy ciagnąć ten wózek razem w sensie ciąże. Ściskam mocno, w Nowym Roku nowe nadzieje
-
nick nieaktualnyRose 97 do dobrego wniosku doszłaś Nie gadaj o tym, nie dziel sie z nim kilka razy dziennie informacja o płodnych itd. Oni też sie blokują a sex ma byc przyjemnością Niech zobaczy zmiane w Tobie, że nie naciskasz, nie gadasz o tym itd. Po prostu zaczekaj i podejdź do tego bardziej spontanicznie.
rose97 lubi tę wiadomość
-
rose97 wrote:Powiem Ci, ze właśnie teraz tak robię.. Już jest kilka dni przerwy więc może akurat na czwartek się stęskni będę starała się o tym nie mówić, może zluzuje i nie uzna tego jako "seks na zawołanie".
ja wcale już później nie mówiłam, ale...regularne cykle, wiedza, że te dni wypadają w ich połowie, no i ścisły umysł Męża, dały zabójczą miksturę
pamiętaj, że podobno warto tak co 2-3 dni, żeby sperma nie była zbyt gęsta, czy jakoś tak - wiem, że jakiś wpis na ten temat się pojawił, że za rzadko też nie jest dobrze
(jednym słowem, można zgłupieć za rzadko nie, za często nie... )Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 14:12
Zgredek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:hej
witam nowe forumowiczki
Ewi przyjadę do Rydzykowa i nakopię Ci w d... A wierz mi, że miasto znam dosyć dobrze - studia i pod Toruniem swego czasu mieszkałam - Złotoria Ani z Gdańska, ani z Bydgoszczy daleko nie mam! Czekaj do terminu @ i na spokojnie. Już jest środa, jeszcze jej nie ma, ergo: cykl się nie skrócił! A nawet jeśli dzisiaj dojdzie, jutro masz wizytę u ginekologa. Męża masz w rozjazdach, to czasami też ciężko z dobrą armią, ale... zrobić badania, ogarnąć się i tyle! Niewielu dziewczynom udaje się zajść w 3 cyklach ( Pestka ), spójrz po ich opisach, ile walczą o 1 dzieciątko. Cyc do przodu, 2 dni ciężkie za Tobą - jutro winko i relaks przed świętami.
Pola najważniejsze, że masz plan działania! Ten rok to już tylko można zapić i o nim zapomnieć! Przypomnij mi, Mąż się badał?
I w sumie taka jedna uwaga, która dla mnie okazała się zbawienna po 3 cyklach... nie testujcie przed @. Ile ja się napatrzyłam na biel vizira. Jakie to było dołujące, a z drugiej strony dawanie sobie nadziei - kurcze, może za wcześnie testowałam, może groszek nie dotarł. A jak przychodziła @, znów dół, że jednak test wiarygodny był. -
Ewi28 wrote:Kochana strach mnie obleciał a tak w ogóle mój małżonek ma firmę w Toruniu ale mieszkamy hohoho daleko na Lubelszczyźnie nie znajdziesz mnie. Dostane okresu to dostane.nic nie pocznę no chyba ze się zapije
to Małżonka dorwę przekaże Ci
edit: na Lubelszczyźnie to mnie tak jeszcze na dłużej nie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 14:28
Ewi28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgredek wrote:Rose 97 do dobrego wniosku doszłaś Nie gadaj o tym, nie dziel sie z nim kilka razy dziennie informacja o płodnych itd. Oni też sie blokują a sex ma byc przyjemnością Niech zobaczy zmiane w Tobie, że nie naciskasz, nie gadasz o tym itd. Po prostu zaczekaj i podejdź do tego bardziej spontanicznie.
-
rose97 wrote:Za bardzo zaczęłam to przeżywać.. Sama muszę się uspokoić, bo nerwy też nic dobrego. Dziś trochę odreaguję, pójdę na zakupy, upiekę mu pyszne ciasto :p Dziękuję wam za rady dziewczyny! :*
rose97 lubi tę wiadomość
Magda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*)