Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
welonka wrote:Pola nie wiem ;( podobno najlepsze na pcos są tabletki antykoncepcyjne.
Też mi doktor powiedział że po odstawieniu już od razu mogę w pierwszym cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 21:25
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Ewi mi lekarz przepisał madinette na 3 miesiące żeby sprawdzić jak będzie na mnie działał, a przez jaki okres brałaś tabletki ? czy ufam lekarzowi, ciężko powiedzieć ale chyba tak to była dopiero moja druga wizyta u niego. Druga wizyta a juz wiem jakie mam problemy. Poprzedni leczył mnie dwa lata a nawet nie wspomniał o tym ze mam dwie macice.
a dlaczego teraz nie chcesz spróbować z tabletkami?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 22:09
-
pola89 wrote:No to głowa do góry :* szkoda tylko, że na tak długo będziesz musiała odstawić starania, ale może taki odpoczynek też wpłynie na Ciebie korzystnie a może już nic nie będziesz musiała robić, bo uda się teraz...
pola89 lubi tę wiadomość
-
welonka wrote:Ewi mi lekarz przepisał madinette na 3 miesiące żeby sprawdzić jak będzie na mnie działał, a przez jaki okres brałaś tabletki ? czy ufam lekarzowi, ciężko powiedzieć ale chyba tak to była dopiero moja druga wizyta u niego. Druga wizyta a juz wiem jakie mam problemy. Poprzedni leczył mnie dwa lata a nawet nie wspomniał o tym ze mam dwie macice.
a dlaczego teraz nie chcesz spróbować z tabletkami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 05:18
-
Ewka90 wrote:Witam wszystkie kobietki i od razu pytam czy któraś z Was kochane używała żelu CONCEIVE PLUS? Podobno jest polecany dla par starających się o dzieciątko, ale zastanawiam się czy to nie jest jakaś ściema?Magda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*)
-
rose97 wrote:Wydaje mi się, że najlepiej się czymś zająć.. Ja już chcę wrócić do pracy, bo ciągłe siedzenie samej w domu też mnie dobija i mam za dużo czasu na myślenie o tym..Magda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*)
-
Ewi nie jestem wiele starsza mam 23l, wiem ze dużo osób powie ze jestem młoda i mam czas ale zdecydowaliśmy starać juz bo wiedzieliśmy że będą zajściem problemy.Ewi ja za poprzedniego lekarza płaciłam sporo a teraz okazało sie dawała mi tabletki które i tak by mi nie pomogły nie poprawiły wyników, teraz place dużo mniej opinie ma bardzo dobre wiec liczę na niego ze nam pomoze
-
welonka wrote:Ewi nie jestem wiele starsza mam 23l, wiem ze dużo osób powie ze jestem młoda i mam czas ale zdecydowaliśmy starać juz bo wiedzieliśmy że będą zajściem problemy.Ewi ja za poprzedniego lekarza płaciłam sporo a teraz okazało sie dawała mi tabletki które i tak by mi nie pomogły nie poprawiły wyników, teraz place dużo mniej opinie ma bardzo dobre wiec liczę na niego ze nam pomoze
-
nick nieaktualny
-
Hejo:) Witam się z rana...dzis ostatni dzień pracy bo jutro wolne biorę
Byłam wczoraj u ginekologa, powiem Wam ze bardzo mnie wsparł...ogólnie przebadał mnie na wszystkie sposoby...i stwierdził ze lekką mam infekcje i cos musimy zrobić z tym pęcherzem...przepisał mi i mężowi Sumamed i Monural i mamy to brać przez 3 dni...ale niestety jestem w 14 dnc nie bylo pęcherzyka, wiec raczej cykl bezowulacyjny w tym miesiącu....endometrium ok. Z tego co pamiętam czekoladka Ty chyba po spóźniającym sie okresie tez miałaś kolejny cykl bezowulacyjny? Aaa i ściskając mi rękę powiedzial mi ze jestem kłębkiem nerwów i ze proszę sie uspokoić :p ze najwięcej ciąż ma wlasnie takich jak ludzie pojada na wakacje i wyluzują....wiec kochane musimy miec luz w dup....bo inaczej z tego nic nie będzie:|Miłego dnia;)pola89, Lubię_czekoladę, rose97 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrose
mysia
moj ma to samo ja juz przestalam gadać o płodnych, pokazywac mu wykresy czy zaznaczac w kalendarzu kiedy ma byc seks. bo to odwrotny efekt przynosiło.
udaję, że działamy na spontanie i tak jest najlepiej.
po @ specjalnie unikam , on nawet nie zauważy kiedy mam płodne i zdąży się stęsknić
trzeba brać sprawę w swoje rece, bo przeciez z do emerytury się z ta ciążą nie wyrobięmysia09, pola89, rose97 lubią tę wiadomość
-
Witam sie prawie świątecznie, ja juz mam wolne (uroki pracy w szkolnictwie)
Robię dla mojego ksieciunia sniadanie, sama popijam kawkę chociaz jakoś niespecjalnie mi smakuje. Pije raczej z przyzwyczajenia, bo ja uwielbiam kawe. U mnie dzis sprzątania ciąg dalszy, ale po południu kosmetyczka czy ktoś słyszał aby hybrydy były szkodliwe dla ciężarówek? -
nick nieaktualny
-
cześć dziewczynki
U mnie temperatura, jak zwykle nie zawiodła... Od wczoraj jestem w nowym cyklu...
Emidomi
Wpisz mnie na testowanie 18.01.Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:pola
powodzenia w nowym cyklu :*Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:jakie badania planujesz ?
ja też się powoli rozgladam za kliniką niepłodności, bo mój gin na tym się srednio zna
A Ty z czymś konkretnym próbujesz się uporać czy jeszcze szukasz przyczyny?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
nick nieaktualnyu mnie niby hormony i owulacja też ok, ale mam problem z plamieniami w 2 fazie, czasem 1 dzień przed @, a czasem tydzień
duphaston średnio pomaga,progesteron mam ładny
też myślę o HSG po nowym roku i ogólnie o zmianie gina
mój gin mnie trochę olewa, bo 1 dziecko już mam, w 1 ciąże zaszlam w 1 cs.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 10:03