Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:lilith.p
gratuluje ciąży :***
co u mnie ?
hmm jakoś sobie poukładaliśmy nasze problemy październikowe.
już wszystko w porządku.
mam nadzieję że dzidziuś się nie długo pojawi.
mieliśmy wczoraj księdza po kolędzie i pytał czy się staramy ; p
dziękuję
no to super, że problemy ogarnięte
ciekawski ksiądz swoją drogą, jeszcze świąt nie było, a już kolęda, pewnie spora parafia -
Ewka
Ja stosuję od 3 cykli. Jest fajny, bo daje fajny poślizg żadnych innych skutków nie odnotowałam
Welonka
Daj znaćAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualnyMagda0048 wrote:Wlasnie ja tez szukam złotego środka jak sobie troche odpuscic.. Nie przezywac tak tego wszystkiego ze sie nie udaje.. Myslec ile sie znowu bede starac...
-
nick nieaktualny
-
Welonka czekamy na relacje.
Ja siedzę pod kocykiem, bo jakoś mi zimno i głowa boli, małż zrobił herbatkę z cytryna i miodem, lyknelam prenalen i sie grzeje, aby mnie nie rozłożyło.
Aaaa no i zrobiliśmy pierogi! Maz specjalista od gniecenia ciasta wyrodził takie super elastyczne ciasto na pierogi, cienko rozwałkowal, miodzio wyszły. A składniki to tylko mąka i gorąca woda plus szczypta soli.
Wiecie co? No swiat jest taki mały i czasami jak cos usilnie chcesz utrzymać w tajemnicy to i tak sie wyda. Mama poszła dzis do apteki gdzie pracuje nasza wspólna znajoma. Ja w tej samej aptece kupowałam w poniedziałek witaminy. Tylko mama weszła do apteki, a ta jej z gratulacjami wyjeżdża! Mama zbaraniala, od razu pomyślała o ciazy, ale przyszła jakaś klientka i cos tam ja zagadala. Ja udałam głupka, ale nie chce mi sie wierzyć, ze łyknęła moje tłumaczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 19:05
-
Cześć kobietki
Ja dzisiaj w krzakach bo znalazłam mojego pieska ( w lesie przy drzewie na wnyki się złapał!!!!!) także gotuje mu delikatne jedzonko i glaskam, glaskam, glaskam....pola89, Ewi28, rose97 lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyRobiłam to cissato.. i normalnie góry doliny mi jakieś wyszły. W jednym miejscu urosło w drugim nie zobaczymy co wyjdzie jak dokończę.
Ewi au mnie sprzątanie dopiero przede mną..
Emidomi, cieszę się, ze psinka się znalazła. Oby jak najszybciej wydobrzał.emidomi lubi tę wiadomość
-
emidomi wrote:Cześć kobietki
Ja dzisiaj w krzakach bo znalazłam mojego pieska ( w lesie przy drzewie na wnyki się złapał!!!!!) także gotuje mu delikatne jedzonko i glaskam, glaskam, glaskam....emidomi lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Muszę z wam się rozstać, jestem po wizycie ,
liczyłam na dobre wiadomości a tu załamka;(
Czekoladka miałaś racje pcos mam LH 4 razy za wysoki,;(
Muszę minimum 6 miesięcy przyjmować tabletki antykoncepcyjne, po których i tak nie wiadomo czy wszystko będzie dobrze.Załamałam się dwie macice plus pcos
Został mi na starania obecny cykl.
Z jednej strony jest mi przykro a z drugiej cieszę że już wiem co mi dolega i z czym muszę się zmierzyć
-
welonka wrote:Muszę z wam się rozstać, jestem po wizycie ,
Muszę minimum 6 miesięcy przyjmować tabletki antykoncepcyjne, po których i tak nie wiadomo czy wszystko będzie dobrze.Załamałam się dwie macice plus pcos
Z jednej strony jest mi przykro a z drugiej cieszę że już wiem co mi dolega i z czym muszę się zmierzyćAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
welonka wrote:Muszę z wam się rozstać, jestem po wizycie ,
Z jednej strony jest mi przykro a z drugiej cieszę że już wiem co mi dolega i z czym muszę się zmierzyć