Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamelkowo
Witaj
Pestka
piękne kreseczki choinka mi się w tej wersji podoba
Mysia
Bardzo współczuję bólu... nigdy nie miałam problemów z pęcherzem, więc nie poradzę...
MalutkieLove
nie mierzysz temperatury? u mnie wszystko ładnie pokazuje spróbuj zrobić test
Magda
kiedy robiłaś betę? może też warto zrobić zwykły test?Kamelkowo lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
a tak w ogóle, to cześć wszystkim
u mnie dzisiaj termin @ i już temperatura spadła... więc mija rok moich bezskutecznych starań... deprecha łapie...Magda0048 lubi tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny
-
Kamelkowo wrote:Pola za niedługo będzie styczeń, nowy początek. Nie ma się co poddawać
Nie poddaję się, ale męczy mnie comiesięczny zawód... myślałam, że do tej pory, to już z brzuchem będę paradować no i moje plany szlak trafił a jeszcze te wszystkie ciąże w koło... no i dopytywania, bo to już 3 lata po ślubie... Kiedyś komuś przy takim pytaniu chyba krzywdę zrobięAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
hej
witam nowe forumowiczki
Ewi przyjadę do Rydzykowa i nakopię Ci w d... A wierz mi, że miasto znam dosyć dobrze - studia i pod Toruniem swego czasu mieszkałam - Złotoria Ani z Gdańska, ani z Bydgoszczy daleko nie mam! Czekaj do terminu @ i na spokojnie. Już jest środa, jeszcze jej nie ma, ergo: cykl się nie skrócił! A nawet jeśli dzisiaj dojdzie, jutro masz wizytę u ginekologa. Męża masz w rozjazdach, to czasami też ciężko z dobrą armią, ale... zrobić badania, ogarnąć się i tyle! Niewielu dziewczynom udaje się zajść w 3 cyklach ( Pestka ), spójrz po ich opisach, ile walczą o 1 dzieciątko. Cyc do przodu, 2 dni ciężkie za Tobą - jutro winko i relaks przed świętami.
Pola najważniejsze, że masz plan działania! Ten rok to już tylko można zapić i o nim zapomnieć! Przypomnij mi, Mąż się badał?
I w sumie taka jedna uwaga, która dla mnie okazała się zbawienna po 3 cyklach... nie testujcie przed @. Ile ja się napatrzyłam na biel vizira. Jakie to było dołujące, a z drugiej strony dawanie sobie nadziei - kurcze, może za wcześnie testowałam, może groszek nie dotarł. A jak przychodziła @, znów dół, że jednak test wiarygodny był.pola89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:hej
witam nowe forumowiczki
Ewi przyjadę do Rydzykowa i nakopię Ci w d... A wierz mi, że miasto znam dosyć dobrze - studia i pod Toruniem swego czasu mieszkałam - Złotoria Ani z Gdańska, ani z Bydgoszczy daleko nie mam! Czekaj do terminu @ i na spokojnie. Już jest środa, jeszcze jej nie ma, ergo: cykl się nie skrócił! A nawet jeśli dzisiaj dojdzie, jutro masz wizytę u ginekologa. Męża masz w rozjazdach, to czasami też ciężko z dobrą armią, ale... zrobić badania, ogarnąć się i tyle! Niewielu dziewczynom udaje się zajść w 3 cyklach ( Pestka ), spójrz po ich opisach, ile walczą o 1 dzieciątko. Cyc do przodu, 2 dni ciężkie za Tobą - jutro winko i relaks przed świętami.
Pola najważniejsze, że masz plan działania! Ten rok to już tylko można zapić i o nim zapomnieć! Przypomnij mi, Mąż się badał?
I w sumie taka jedna uwaga, która dla mnie okazała się zbawienna po 3 cyklach... nie testujcie przed @. Ile ja się napatrzyłam na biel vizira. Jakie to było dołujące, a z drugiej strony dawanie sobie nadziei - kurcze, może za wcześnie testowałam, może groszek nie dotarł. A jak przychodziła @, znów dół, że jednak test wiarygodny był.
Mąż wyniki ma bardzo dobre wina jest gdzieś po mojej stronie... Być może właśnie w tej drożności, bo wszystko inne wygląda bardzo dobrzeZgredek lubi tę wiadomość
30 lat
Hej dziewczyny:)
Ewi28 nie dołuj sie i ciesz sie świętami bo następne dopiero za rok!Jesli chodzi o pęcherz to dbam o niego jak mogę, jem codziennie żurawinę,biorę lactibios Feminę....a Ty jak się wyleczylas? Czy w końcu jakos to ustalo?
pola 89 strasznie tego nie lubię!!! Trzymam mocno kciuki żeby po drożności odrazu zaskoczylo!!!! -
Czy używa ktoras z Was, kulek gejszy...wczoraj czytałam ze bardzo pomagaj wzmacniać mięśnie dna miednicy( umnie by się to sprzydalo przy tym pęcherzy...i łatwiejszy jest później poród...a pzy okazji po wzmocnieniu tych miesni wieksza rozkosz podczas sexu dla faceta....dzis będę u giną to zapytam o nie co o nich sadzi i czy rzeczywiście sa takie super...
-
mysia09 wrote:Czy używa ktoras z Was, kulek gejszy...wczoraj czytałam ze bardzo pomagaj wzmacniać mięśnie dna miednicy( umnie by się to sprzydalo przy tym pęcherzy...i łatwiejszy jest później poród...a pzy okazji po wzmocnieniu tych miesni wieksza rozkosz podczas sexu dla faceta....dzis będę u giną to zapytam o nie co o nich sadzi i czy rzeczywiście sa takie super...Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
pola89 wrote:a tak w ogóle, to cześć wszystkim
u mnie dzisiaj termin @ i już temperatura spadła... więc mija rok moich bezskutecznych starań... deprecha łapie...Magda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*) -
Kamelkowo wrote:Dzieki dziewczyny za przyjęcie
Pestka gratuluję dwóch kreseczek!
MalutkieLove ja by siknela już na test
A wiesz dokładnie kiedy byla ta owulka?
Magda a na który dzień robiłaś ta betę?Magda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*) -
nick nieaktualnypestka1 wrote:Dziś jest dzień małpy - małpy brak, ale jest tak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/424732067765.jpg
Kupiłam test super czuły co by szanownemu poślubionemu pokazać, że jednak się udało. Robiony jakąś godzinę temu, krecha pojawiła się niemal natychmiast. Na betę nadal nie udało mi się dotrzeć, moje laboratorium nie chce współpracować, nie jest teacher friendly
Tak z innej beczki, poczułam klimat świąt, potrzebuję porady, czy by nie przełamać tej bieli i srebra granatem? Coś byście dodały?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e318f2e3e6f.jpg
a choina piękna! -
nick nieaktualnyEh kochane.. mam problem ze swoim facetem. Kompletnie go nie ogarniam! Tutaj niby rozmawiamy, mówi, ze bardzo by chciał być tatą, że trzeba sie postarać, pyta się jak z dniami płodnymi.. a jak przychodzi co do czego to on nic.. zmęczony, spać mu się chce, olewa mnie i w ogóle wszystko. To dlaczego tak mówi? On mnie w końcu nerwowo wykończy, bo ja zawsze się nakręcę, a później jestem rozczarowana...
-
rose97 wrote:Eh kochane.. mam problem ze swoim facetem. Kompletnie go nie ogarniam! Tutaj niby rozmawiamy, mówi, ze bardzo by chciał być tatą, że trzeba sie postarać, pyta się jak z dniami płodnymi.. a jak przychodzi co do czego to on nic.. zmęczony, spać mu się chce, olewa mnie i w ogóle wszystko. To dlaczego tak mówi? On mnie w końcu nerwowo wykończy, bo ja zawsze się nakręcę, a później jestem rozczarowana...
Też przez to przechodziłam. Ja sikam na testy owulacyjne, ciągle słyszałam, chcę być Tatą, tyle osiągnąłem i tylko dziecka brakuje do szczęścia. A jak dni płodne... smutny korniszonek (if you know, what I mean ) Aż przestałam mówić o płodnych, wdrożyłam więcej luzu, więcej wina Mężczyźni też się stresują, też przeżywają. Myślę, że czują presję, a co jak nie podołam?? Jak nie spłodzę dziecka?? U nas było tak, że chyba 2-3 cykle w ogóle w płodne się nie dało... mega blokada. Wiadomo, każdy mężczyzna jest inny...ale też się biedaki stresująZgredek lubi tę wiadomość
-
Mysia ja swego czasu byłam mocno zainteresowana i w sumie dalej jestem... dużo dobrego mówi się o kulkach gejszy, wcale nie chodzi tylko o seks, ale na mięśnie super działają. Raz, że wpływa to na poród, dwa...nie cierpisz na starość na problemy z nietrzymaniem moczu, itp.
-
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:Też przez to przechodziłam. Ja sikam na testy owulacyjne, ciągle słyszałam, chcę być Tatą, tyle osiągnąłem i tylko dziecka brakuje do szczęścia. A jak dni płodne... smutny korniszonek (if you know, what I mean ) Aż przestałam mówić o płodnych, wdrożyłam więcej luzu, więcej wina Mężczyźni też się stresują, też przeżywają. Myślę, że czują presję, a co jak nie podołam?? Jak nie spłodzę dziecka?? U nas było tak, że chyba 2-3 cykle w ogóle w płodne się nie dało... mega blokada. Wiadomo, każdy mężczyzna jest inny...ale też się biedaki stresują
Może faktycznie przestanę o tym gadać, tylko weźmiemy się za to jak za przyjemnośćZgredek lubi tę wiadomość
-
rose97 wrote:Może za bardzo naciskam? Ale bo on też czasami myśli, że strzeli kiedy mu się podoba i dzidzia będzie, jak gol w piłce nożnej.
Może faktycznie przestanę o tym gadać, tylko weźmiemy się za to jak za przyjemność
Ja myślę, że faceci to wiedzą, że jest tylko mały przedział czasowy w naszym cyklu, kiedy można... odpuścić, wdrożyć luz i czekać
wiem, że może łatwo się to mówi komuś, kto jest w ciąży, ale wierz mi... ile ja się nafrustrowałam, nakombinowałam, aż odpuściłam nawet seksu starałam się unikać, żeby się stęsknił, żeby miał siły i dupa z tyłu