Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:moje wyniki:
TSH 0,96
wapń - 9,4 norm 8,7-10,4
ft4 1,21 norma 0,89 - 1,76
co myślicie? a tak mi skacze TSH:
26.10.2016 - 0,32
26.11.2016 - 2,83
16.12.2016 - 0,96
skacze jak chce...Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Czekoladko, torpedo nasza, co tam u lekarza:D?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 18:13
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
O mamusiu jaki miałam ciężki dzień. Bety nie zrobiłam, bo moje laboratorium pracuje od 8, a w szpitalu tylko z moczu, ech...
Byłam na zakupach i tak mmi się zachciało sałatki z tuńczyka, ale się najadłam prawie całe małe opakowanie na raz hehe może za wcześnie na zachcianki, no ale musiałam zjeść tego tuńczyka, w pierwszej ciąży szalałam za pomarańczami, mąż hurtem przynosił do domuemidomi lubi tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Czekoladko, torpedo nasza, co tam u lekarza:D?
pola89 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Kochana Biedroneczko pecherzyk dominujacy 23 mm
No to ogień małaLubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Ewi18 co do skaczącego tsh to się nie wypowiem,bo za krótko mam niedoczynność tarczycy, by się w jakikolwiek sposób odnieść do wahań tsh...
zmieniałaś dawkę leku, że masz taką różnicę?
badania zawsze bez tabletki? -
emidomi wrote:No to ogień małaLILITH.P wrote:to teraz do dzieła
Uuuuuhuuuuu zaraz sie zabieram do roboty
Kolo 28-30.12 mam zrobic progesteron i zobaczymy czy owulacja w ogole byla aaa i mam nie brac dupka.. Ciekawe ciekawe -
Kochane, pytanie technicze.. Skoro owulacja nastapi lada chwila, lada dzien to mam to oznaczyc jako monitor owulacji wysoki czy szczyt? Jak myslicie?
-
nick nieaktualnyWitajcie kobietki! Jestem tu dosłownie od kilkunastu minut. Może w skrócie wam opowiem co i jak.. jestem rok po martwej ciąży i wywołaniu przez lekarzy poronienia tabletkami. Od 3 miesięcy próbujemy i nic. Zaznaczę, że antykoncepcji nie stosowałam od tamtej pory w ogóle. Czy któraś z was miała podobnie? Martwię się, że tamta sytuacja mogła źle wpłynąć na mnie, na mój organizm.. Sama nie wiem co myśleć na ten temat. W końcu postanowiłam nam trochę pomóc, dołączając tutaj oraz próbować dokładniej badać mój cykl.
-
rose97 wrote:Witajcie kobietki! Jestem tu dosłownie od kilkunastu minut. Może w skrócie wam opowiem co i jak.. jestem rok po martwej ciąży i wywołaniu przez lekarzy poronienia tabletkami. Od 3 miesięcy próbujemy i nic. Zaznaczę, że antykoncepcji nie stosowałam od tamtej pory w ogóle. Czy któraś z was miała podobnie? Martwię się, że tamta sytuacja mogła źle wpłynąć na mnie, na mój organizm.. Sama nie wiem co myśleć na ten temat. W końcu postanowiłam nam trochę pomóc, dołączając tutaj oraz próbować dokładniej badać mój cykl.
Przykro mi z powodu tego co Cie spotkalo
3 cykle staran to bardzo krotko nie martw sie na pewno sie uda
Jesli bys miala jakies pytania- wal smialo -
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:Ewi18 co do skaczącego tsh to się nie wypowiem,bo za krótko mam niedoczynność tarczycy, by się w jakikolwiek sposób odnieść do wahań tsh...
zmieniałaś dawkę leku, że masz taką różnicę?
badania zawsze bez tabletki? -
Ewi28 wrote:Tak zawsze mam przerwę 24 godz.dawkę mialam lekko zmniejszoną gdy mi wyszlo nisko to 0,32 a gdy poszlo mi diametralnie w gore to sama na własną rękę do starej dawki wróciłam
Czyli nie skacze Ci samo z siebie. Zmiana dawki leku tłumaczy wahania tsh -
Lubię_czekoladę wrote:Kochana Biedroneczko pecherzyk dominujacy 23 mm
Lubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
rose97 wrote:Witajcie kobietki! Jestem tu dosłownie od kilkunastu minut. Może w skrócie wam opowiem co i jak.. jestem rok po martwej ciąży i wywołaniu przez lekarzy poronienia tabletkami. Od 3 miesięcy próbujemy i nic. Zaznaczę, że antykoncepcji nie stosowałam od tamtej pory w ogóle. Czy któraś z was miała podobnie? Martwię się, że tamta sytuacja mogła źle wpłynąć na mnie, na mój organizm.. Sama nie wiem co myśleć na ten temat. W końcu postanowiłam nam trochę pomóc, dołączając tutaj oraz próbować dokładniej badać mój cykl.
pestka1 wrote:O mamusiu jaki miałam ciężki dzień. Bety nie zrobiłam, bo moje laboratorium pracuje od 8, a w szpitalu tylko z moczu, ech...
Byłam na zakupach i tak mmi się zachciało sałatki z tuńczyka, ale się najadłam prawie całe małe opakowanie na raz hehe może za wcześnie na zachcianki, no ale musiałam zjeść tego tuńczyka, w pierwszej ciąży szalałam za pomarańczami, mąż hurtem przynosił do domu