Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
W przyszłym tygodniu będzie owulacja u mnie, natomiast 30.12 w pt rano mam wizytę kontrolną u ginekologa i nie wiem czy dzień wcześniej mogę przytulać się z mężem jak myślicie? nie zakłóci to badania? cytologia już była robiona a wiem że przy niej nie można współżyć ok 48h przed. A może przełożyć? sama nie wiem.... nie chce marnować kolejnej szansy w tym cyklu
-
Ewka90 wrote:W przyszłym tygodniu będzie owulacja u mnie, natomiast 30.12 w pt rano mam wizytę kontrolną u ginekologa i nie wiem czy dzień wcześniej mogę przytulać się z mężem jak myślicie? nie zakłóci to badania? cytologia już była robiona a wiem że przy niej nie można współżyć ok 48h przed. A może przełożyć? sama nie wiem.... nie chce marnować kolejnej szansy w tym cyklu
Kamelkowo wrote:Mam takie pytanie. Czy was w danym cyklu boli zawsze tylko jeden jajnik? Czy zdarza się że na przemian w jednym cyklu? Hmm. Z tego co mam zapisane w poprzednim cyklu Owu była z lewego jajnika. Teraz po @ odezwał mi się znowu trochę lewy jajnik a dzisiaj odzywa się już prawy.... Nie wiem czy to ok czy nie?
Mnie zazwyczaj tylko lewy boli. I w lewym zazwyczaj mam pexherzyk dominujący. Ostatnio 4 miesiące pracował tylko lewy jajnik. Tylko że ja miałam kilka lat temu wodniak prawego jajnika i może coś się tam popsuło31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyKamelkowo wrote:Mam takie pytanie. Czy was w danym cyklu boli zawsze tylko jeden jajnik? Czy zdarza się że na przemian w jednym cyklu? Hmm. Z tego co mam zapisane w poprzednim cyklu Owu była z lewego jajnika. Teraz po @ odezwał mi się znowu trochę lewy jajnik a dzisiaj odzywa się już prawy.... Nie wiem czy to ok czy nie?
-
Cześć dziewczyny
Ewi przkro mi:( ludzie gadają i będą gadać zawsze, my na obecny moment nawet zaręczeni nie jesteśmy dopiero w najbliższym czasie to się zmieni ,ale jesteśmy ze sobą ponad 5 lat i oboje chcemy już starać sie o dziecko a ludzie i tak powiedzą że wpadka.
Wyczekująca konflikt serologiczny przy pierwszej ciąży nie stanowi problemu , po pierwszym porodzie albo przy kolejnych staraniach dostaje się specjalny zastrzyk konflikt który umożliwia kolejne zajście w ciążę. a przy pcos hormony i usg.
Miałam zostać do końca cyklu niestety uciekam już teraz , nie mogę przesiadywać na forum wiedząc że z kolejnych miesięcy i tak nic nie będzie .Dziewczyny słuchajcie jak wrócę za pół roku macie juz wszystkie być na fioletowej bez wyjątków! a tutaj macie być tylko gośćmi Będę za Was trzymać kciuki :*a Wszystkim ciężarówkom życzę spokojnej ciąży
Powodzenia ,
Wesołych Świąt, i szczęśliwego Nowego roku :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 22:48
rose97, emidomi, pola89, mysia09, Ewi28, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Ewi ja bym powtórzyła test w Wigilie rano:)
Miałaś jakieś objawy ciąży? Ja nic a nicWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 05:22
-
Młody zlitował sie nad rodzicami i dał dzis pospać a wiec dzien dobry!
Welonka życzę Ci spokojnych, ciepłych, rodzinnych swiat, a w nowym roku spełnienia tego najważniejszego marzenia :*
Emidomi jak tam teścior?
Ewi moze jednak @ nie przyjdzie cóż to byłyby za swieta! -
cześć wszystkim
Emidomi
Ujawnij się z testem
Welonka
wróć do nas, jak już będziesz mogła Wesołych Świąt, a w Nowym Roku spełnienia tego najważniejszego marzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 09:16
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pestka1 wrote:Młody zlitował sie nad rodzicami i dał dzis pospać a wiec dzien dobry!
Welonka życzę Ci spokojnych, ciepłych, rodzinnych swiat, a w nowym roku spełnienia tego najważniejszego marzenia :*
Emidomi jak tam teścior?
Ewi moze jednak @ nie przyjdzie cóż to byłyby za swieta! -
hej wszystkim potrzebuje porady. w tym cyklu moja temp jakas niska dziwnie... powiedzcie mi to chyva cos nie tak z moim termometrem skoro raz mierze wychodzi 35.7 pozniej kolejnybraz mierze bo nie wierze i wychodzi 36.0 obydwa pomiary zribione rano lezac jeszcze w lozku
-
czekajacanacud1 wrote:hej wszystkim potrzebuje porady. w tym cyklu moja temp jakas niska dziwnie... powiedzcie mi to chyva cos nie tak z moim termometrem skoro raz mierze wychodzi 35.7 pozniej kolejnybraz mierze bo nie wierze i wychodzi 36.0 obydwa pomiary zribione rano lezac jeszcze w lozkuAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Ewi28 wrote:A tobie w ktorym dc wyszlo? Dziś nie zrobiłam z tych nerwowo ale boli brzuch jak na okres
Miałaś jakieś objawy ciąży? Ja nic a nic
19Biedroneczka91 wrote:Mi wyszlo 18 dni po owulce, chyba w 34 dc. A co do objawow, dzien po terminie @ tak mnie bolal brzuch ze myslalam ze franca nadchodzi. Jedyne co mialam to duzo sluzu kremowy i rozciagliwy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 10:02
-
Ewi28 wrote:A ile zazwyczaj dniowe cykle miałaś? To późno ci wyszlo nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 10:07