Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
emidomi wrote:Pomarzyć fajnie....
Zresztą wcale się ciazowo nie czuje czasem tylko jajnik mnie zakluje ( ale to może przed owu mam 10dc) no i spać mi się ciągle chce ale u mnie to normamysia09 lubi tę wiadomość
-
Magda0048 wrote:A ja wszystkie pazury polamalam w pracy. co tam dzoewczyny? Ja jeszcze nic nie mam zrobione na święta.. Kurde przez te nocki to sie nie mam jak ogarnąć
Nie przejmuj się. Ja dom mam tylko trochę ogarnięty bo uważam że i tak cały czas sprzątam także brudno nie jest gotowanie zostawiam na jutro i sobotę. Przecież nie będę robić wcześniej bo nie mam gdzie chować a zamrażania nie cierpię.
Bigos tylko mam zrobiony i śledzie31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
pestka1 wrote:Emidomu ja to czuje ciąże na odległość (nie wiem jaka nas dzieli) ale czuje! Pazury zrobione mozna sprzątać dalej hahahaha
Zobaczymy kochana ja mieszkam niedaleko Szczecina a ty?pestka1 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Nie przejmuj się. Ja dom mam tylko trochę ogarnięty bo uważam że i tak cały czas sprzątam także brudno nie jest gotowanie zostawiam na jutro i sobotę. Przecież nie będę robić wcześniej bo nie mam gdzie chować a zamrażania nie cierpię.
Bigos tylko mam zrobiony i śledzie[/QUOTEno tyle ze ja mam jeszcze 2 nocki ;/ masakra chyba jutro spac nie pójdę po pracyMagda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*) -
Magda0048 wrote:emidomi wrote:Nie przejmuj się. Ja dom mam tylko trochę ogarnięty bo uważam że i tak cały czas sprzątam także brudno nie jest gotowanie zostawiam na jutro i sobotę. Przecież nie będę robić wcześniej bo nie mam gdzie chować a zamrażania nie cierpię.
Bigos tylko mam zrobiony i śledzie[/QUOTEno tyle ze ja mam jeszcze 2 nocki ;/ masakra chyba jutro spac nie pójdę po pracy
Przytulam Cie naprawdę ci nie zazdroszczę. Jak wrócisz z pracy to zdrzemnij się 3-4 godzinki i dopiero weź się do pracy. Zmęczona dużo nie narobisz. Może mąż ci chociaż zakupy zrobi? Zrób mu listę - jak coś źle kupi to będzie to jadł31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Czesc dziewczyny. Emidomi moze w laboratorium sie pomylili i bedzie Bozonarodzeniowy cud)
Lubię_czekoladę, mysia09, Bella_Bella lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Czesc dziewczyny. Emidomi moze w laboratorium sie pomylili i bedzie Bozonarodzeniowy cud)
To możliwe? Każda próbka krwi ma naklejkę...31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:To możliwe? Każda próbka krwi ma naklejkę...
mysia09, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
i jak to ewelina napalona i dupa...ale cóż jutro rano wszystko się wyjaśni, no wiec dzis mam 27 dc i narazie okresu brak, gin powiedział ze progesteron w 21 dc mam super i zrobił mi usg przez powłoki brzuszne i niby endometrium dobre, pytam czy takie bardziej okresowe, a on że raczej takie sobie, później czegoś szukał i niby jakiegoś pecherzyka nie znalazł a to niby dobrze wróży...włąsnie testa zrobiła czułość 25 i nawet cienia nie ma...no cóż chyba za wczasu się napaliłam ech głupia jestem.leków żadnych nie dał w razie kolejnych starań..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 19:20
-
Mam takie pytanie. Czy was w danym cyklu boli zawsze tylko jeden jajnik? Czy zdarza się że na przemian w jednym cyklu? Hmm. Z tego co mam zapisane w poprzednim cyklu Owu była z lewego jajnika. Teraz po @ odezwał mi się znowu trochę lewy jajnik a dzisiaj odzywa się już prawy.... Nie wiem czy to ok czy nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 19:54
-
Ewi28 wrote:i jak to ewelina napalona i dupa...ale cóż jutro rano wszystko się wyjaśni, no wiec dzis mam 27 dc i narazie okresu brak, gin powiedział ze progesteron w 21 dc mam super i zrobił mi usg przez powłoki brzuszne i niby endometrium dobre, pytam czy takie bardziej okresowe, a on że raczej takie sobie, później czegoś szukał i niby jakiegoś pecherzyka nie znalazł a to niby dobrze wróży...włąsnie testa zrobiła czułość 25 i nawet cienia nie ma...no cóż chyba za wczasu się napaliłam ech głupia jestem.leków żadnych nie dał w razie kolejnych starań..
Ściskam mocno i trzymam kciuki za dalsze owocne starania :* -
emidomi wrote:Pomarzyć fajnie....
Zresztą wcale się ciazowo nie czuje czasem tylko jajnik mnie zakluje ( ale to może przed owu mam 10dc) no i spać mi się ciągle chce ale u mnie to norma
Mój pierwszy objaw ciąży to było spanie po południu nigdy wcześniej nie miałam takich drzemek. -
Kamelkowo wrote:Mam takie pytanie. Czy was w danym cyklu boli zawsze tylko jeden jajnik? Czy zdarza się że na przemian w jednym cyklu? Hmm. Z tego co mam zapisane w poprzednim cyklu Owu była z lewego jajnika. Teraz po @ odezwał mi się znowu trochę lewy jajnik a dzisiaj odzywa się już prawy.... Nie wiem czy to ok czy nie?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Bella_Bella wrote:Mój pierwszy objaw ciąży to było spanie po południu nigdy wcześniej nie miałam takich drzemek.
O ja też bym wciąż spała, w pierwszej ciąży po pracy kładłam się na kanapę niby poleżeć 15 min. budziłam się po 3 godzinach, a w nocy i tak spałam A jak z mężem chcieliśmy obejrzeć jakiś serial, to ja jeden odcinek oglądałam w 3 częściach, bo po 10-15 min. zasypiałam.