Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:Piecze mnie jakos ta farba....
Daj znać czy przychodzi ta @ do Ciebie czy nie przychodzi -
nick nieaktualny
-
Hej, z mężem staramy się o dziecko już 4 lata. Mamy za sobą 2 inseminacje i wspólnie licząc prawie 24 cykle na różnego rodzaju lekach( zaczynając od CLO a kończąc na gonadotropinach) niedawno zmieniliśmy lekarza który na początku wysłał mnie na podstawowe badania w tym na krzywą cukrową z obciążeniem (obciążenie 75g). Niedawno odebrałam wynik i trochę mnie zdziwił:
Glukoza na czczo: 87
Glukoza po 1h": 81
Glukoza po 2h: 77
może miała któraś z was takie wyniki? Proszę was o pomoc w interpretacji... -
rose97 wrote:Cześć dziewczyny! Trzymam kciuki za wszystkie testujące ja również nie mogę doczekać się tego momentu
LILITH.P - wzajemnie wesołych świąt i wszystkiego dobrego!rose97 lubi tę wiadomość
-
Wyczekująca.. wrote:Hej, z mężem staramy się o dziecko już 4 lata. Mamy za sobą 2 inseminacje i wspólnie licząc prawie 24 cykle na różnego rodzaju lekach( zaczynając od CLO a kończąc na gonadotropinach) niedawno zmieniliśmy lekarza który na początku wysłał mnie na podstawowe badania w tym na krzywą cukrową z obciążeniem (obciążenie 75g). Niedawno odebrałam wynik i trochę mnie zdziwił:
Glukoza na czczo: 87
Glukoza po 1h": 81
Glukoza po 2h: 77
może miała któraś z was takie wyniki? Proszę was o pomoc w interpretacji... -
Kamelkowo wrote:Cześć. Ja przyszłam tylko powiedzieć że w tym miesiącu nic z tego nie wyjdzie.
Musimy przełożyć to na styczeń. Nie damy rady się jednak spotkać w tym miesiącu bo zachorował. Dzieli nas ok 400km więc nie jest tak łatwo. -
Lubię_czekoladę wrote:Kochana, jak to? Związek na odległość?
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny spokojnie dopiero wróciłam z zakupów. Kupiłam jeden tescior ( w aptece więcej nie było - śmiech na sali) o czułości 20 także poczekam do jutra rano. Nie będę musiała oglądać z każdej strony i przekonywać samej siebie ze coś tam widać.
Żeby były dwa to bym zaraz robiła a tak wolę poczekać. Ale mi ten gin nanieszal - w życiu bym w takie coś nie uwierzyła. Wszystko się wyjaśni jutro także cierpliwościLubię_czekoladę, mysia09, rose97, pola89 lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Wyczekująca.. wrote:aj.. a powiedzcie mi jakie badania miałyście robione przy problemach z zajściem w ciążę (ja mam PCO i konflikt serologiczny z mężem a w dodatku mąż ma słabe nasienie...)
Kochana, my też mamy konflikt ale to ponoć nie wpływa na staranka
Ja miałam wszystkie możliwe hormony, tarczycowe, hsg -
emidomi wrote:Dziewczyny spokojnie dopiero wróciłam z zakupów. Kupiłam jeden tescior ( w aptece więcej nie było - śmiech na sali) o czułości 20 także poczekam do jutra rano. Nie będę musiała oglądać z każdej strony i przekonywać samej siebie ze coś tam widać.
Żeby były dwa to bym zaraz robiła a tak wolę poczekać. Ale mi ten gin nanieszal - w życiu bym w takie coś nie uwierzyła. Wszystko się wyjaśni jutro także cierpliwości -
Lubię_czekoladę wrote:Emidomi a właśnie Tobie nie wyszedł cień cienia przypadkiem? A potem przyszła małpa? Coś kojarzę
No wyszedł ale na drugi dzień beta była 0,1 także napewno w ciąży nie byłam.31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Pomarzyć fajnie....
Zresztą wcale się ciazowo nie czuje czasem tylko jajnik mnie zakluje ( ale to może przed owu mam 10dc) no i spać mi się ciągle chce ale u mnie to norma31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne