Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
19Biedroneczka91 wrote:Bardzo pozno. Mialam 31 dniowe. W 32 dniu zrobilam test. Byl negatywny. A piersi bolaly tak jak zawsze przed miesiaczka, dopiero kolo 6 tygodnia zaczely bolec bardziej
-
Ja znowu mam duży problem z bolacymi piersiami. Normalnie po owulce bolą mnie aż do okresu...a pamiętam cykle że nie bolały wcale. Od czego to może zależeć? Od progesteronu? Czytałam coś ostatnio ze jak jest wysoki to wtedy piersi są wrażliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 10:30
-
czekajacanacud1 wrote:hej wszystkim potrzebuje porady. w tym cyklu moja temp jakas niska dziwnie... powiedzcie mi to chyva cos nie tak z moim termometrem skoro raz mierze wychodzi 35.7 pozniej kolejnybraz mierze bo nie wierze i wychodzi 36.0 obydwa pomiary zribione rano lezac jeszcze w lozku
Hej a masz termometr owulacyjny czy zwykły? I gdzie mierzysz? -
Kamelkowo wrote:Ja znowu mam duży problem z bolacymi piersiami. Normalnie po owulce bolą mnie aż do okresu...a pamiętam cykle że nie bolały wcale. Od czego to może zależeć? Od progesteronu? Czytałam coś ostatnio ze jak jest wysoki to wtedy piersi są wrażliwe
Od prolaktyny, badalas poziom? W 3dc -
Cześć kobiety moje kochane
Kurcze zaspalam dzisiaj. Wystrzelilam z łóżka jak z procy. Nawet tempki nie zmierzylam.
Test negatywny ehhh...ten mój gin zwariował a ja razem z nim bo też widziałam tą plamke.
Nic, biorę się za pracę...31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Cześć kobiety moje kochane
Kurcze zaspalam dzisiaj. Wystrzelilam z łóżka jak z procy. Nawet tempki nie zmierzylam.
Test negatywny ehhh...ten mój gin zwariował a ja razem z nim bo też widziałam tą plamke.
Nic, biorę się za pracę...
Hej dziewczynki czy pije ktoras z was inofem? Bo ja od paru miesiecy pilam a teraz od dwoch nie bo mi sie skonczyl a tu nie mają w sprzedazy Chodzi mi o to czy myslicie ze przez inofem mogo sie cykle popieprzyc? Bo niedosc ze @ przyszla ponad dwa tygodnie za wczesnie to dzid jest 10dc i dalej mi sie nie skonczylaNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
19Biedroneczka91 wrote:Nie lubie tego:(
Ja też nie
Robiłam test Apoteo Całe. Siklam sobie, siedzę i czekam na reakcję - podnosze test i patrzę że ewidentnie są dwie kreski - zamarlam i patrze jeszcze raz a tam nic okazało się że ta druga kreska to taki plastik na którym opiera się pasek testowy. Kiedy spojrzysz na test pod światło pokazuje dwie kreski bo przebija przez obszar testowy ten plastik właśnie
Boże co ja się mam
Dobrze że tak 50/50 byłam nastawiona na tą dziwną ciążę. Bo nie podeaszlabym tak spokojnie do tego.
A tego testu już nigdy nie kupię31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Karolciaaa26 wrote:Hej dziewczynki czy pije ktoras z was inofem? Bo ja od paru miesiecy pilam a teraz od dwoch nie bo mi sie skonczyl a tu nie mają w sprzedazy Chodzi mi o to czy myslicie ze przez inofem mogo sie cykle popieprzyc? Bo niedosc ze @ przyszla ponad dwa tygodnie za wczesnie to dzid jest 10dc i dalej mi sie nie skonczyla
Ja pije od 3 miesięcy ale nie przerywam. Wszystko jest u mnie normalnie.31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Ja pije od 3 miesięcy ale nie przerywam. Wszystko jest u mnie normalnie.Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
emidomi wrote:Nie wiem co ci napisać. Za krótko to pije żeby się wypowiadać a może coś innego zaczęłaś brać?Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:Hej dziewczynki czy pije ktoras z was inofem? Bo ja od paru miesiecy pilam a teraz od dwoch nie bo mi sie skonczyl a tu nie mają w sprzedazy Chodzi mi o to czy myslicie ze przez inofem mogo sie cykle popieprzyc? Bo niedosc ze @ przyszla ponad dwa tygodnie za wczesnie to dzid jest 10dc i dalej mi sie nie skonczyla
hej
ja piłam 2 cykle, w 3 mi się nie udało z racji pobytu w górach nic mi się nie przestawiało, ba, zaszłam w cyklu bez inofemu w ciążę -
LILITH.P wrote:hej
ja piłam 2 cykle, w 3 mi się nie udało z racji pobytu w górach nic mi się nie przestawiało, ba, zaszłam w cyklu bez inofemu w ciążę
A mi to strasznie sie poprzestawialo ale niewiem czy przez inofem.Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
emidomi wrote:Cześć kobiety moje kochane
Nic, biorę się za pracę...Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Emidomi
I na pewno nie zwariowałaś :* każda miałaby cień nadzieiemidomi lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Bella_Bella wrote:Od prolaktyny, badalas poziom? W 3dc
Tzn moje piersi robią się zawsze takie mocno nabrzmiale, większe no i bolesne przed okresem. Tylko ostatnio wyjątkowo długo. Zawsze zaczynały być tak mocno wrażliwe parę dni do tygodnia przed okresem a ostatnio ok 12 dni.
Zobaczę jak będzie w tym cyklu