Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Wesołych Świąt dziewczyny :* zdrowych , radosnych i spokojnych i żeby nowy rok przyniósł nam wszystkim malutkie grochy
emidomi, Lubię_czekoladę, rose97 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Już nic dzisiaj nie robię nawet paszteciki upieklam (!!!)
Na jutro zostanie mi do zrobienia sernik,ryby do usmazenia i barszcz
Jak dobrze ze dzisiaj zrobiłam więcej niż zaplanowalam, może chociaż raz wigilia będzie mniej zaprwcowana31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
pestka1 wrote:Ja tez zasypiam na siedząco spalonym wszędzie i o każdej porze a tu akurat najwiecej przygotowań no nic prawie juz koniec
Ty na siebie uważaj kochana nie przemeczaj się31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Z tego mojego testowania zapomniałam że miałam robić testy owulacyjne. Dzisiaj 11 dc i mam test pozytywny jak byk.w poprzednim cyklu pozytywny miałam 14 dc. Coś mi się przyspieszyla ta owulacja. Jajcor lewy boli od dwóch godzin okropnie
Cóż idę powiedzieć mężowi że będzie dzisiaj używanypola89 lubi tę wiadomość
-
Kochane, jestescie bardzo dzielne w przygotowaniach sprzatanie, gotowanie, pieczemie jestescie ekstra i jestem z was bardzo dumna :*
Zycze Wam przewspanialych swiat :* caluje niestety wroce tu pewnie kolo poniedzialku, wtorku.. potem znowu znikne i wroce pewnie jakos po nowym roku do zobaczonka
P.s. Jakby ktoras z was mnie potrzebowala lub chciala sie pochwalic grochem to zapraszam na priv :*pola89, Kamelkowo, Evelin lubią tę wiadomość
-
emidomi wrote:Ty na siebie uważaj kochana nie przemeczaj się
No niestety ja nie z tych co posiedzą, lubię miec wszystko dopiete na ostatni guzik i muszę dopilnować sama taka zosia samosia ze mnie. Poprzednia ciąże prawie cała intensywnie pracowałam, po pierwszych sennych tygodniach miałam taka moc, ze nie mogłam usiedzieć w miejscuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 23:02
emidomi lubi tę wiadomość
-
Kochane wesołych świat wam życzę.tym co mają fasoleczke spokojnej i nudnej ciąży a pozostałym i sobie życzę extra seksu czego owocem będzie maly człowieczek po nowym roku jesteście kochane
pola89, Kamelkowo, Lubię_czekoladę, emidomi, Ewka90, Evelin, mysia09, rose97 lubią tę wiadomość
-
emidomi wrote:Przytulam Cie naprawdę ci nie zazdroszczę. Jak wrócisz z pracy to zdrzemnij się 3-4 godzinki i dopiero weź się do pracy. Zmęczona dużo nie narobisz. Może mąż ci chociaż zakupy zrobi? Zrób mu listę - jak coś źle kupi to będzie to jadł
emidomi lubi tę wiadomość
Magda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*) -
Życzę Wam żeby Swięta i Nowy Rok były piękne, szczęśliwe, spełnily Wasze oczekiwania i nadzieje oraz żeby zawsze KAZDA miala przy sobie kogoś bliskiego i byla dla kogos NAJWAZNIEJSZA OSOBA POD SŁOŃCEM!!!!!!!!!!!
No i ... w każdym kątku po dzieciątku!!Ewi28, smerfetkaaa, Lubię_czekoladę, Ewka90, Kamelkowo, Evelin, pola89, mysia09, rose97 lubią tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Witam się świątecznie
Dziewczynki...
Wszystkiego najlepszego, szczęścia wyśnionego, zdrowia i dużo miłości.
Bądźcie zawsze uśmiechnięte, nawet gdy macie złe momenty. Niech się spełnią wszystkie życzenia, a przede wszystkim najskrytsze marzenia o które warto walczyć.
Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć.
No i jak napisała emidomi " No i ... w każdym kątku po dzieciątku!!"
Zieloności :**emidomi, Ewi28, Lubię_czekoladę, Kamelkowo, Evelin, pola89, mysia09, rose97 lubią tę wiadomość
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań