Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:może to tylko zbieg okoliczności, jak następny cykl będzie taki sam - warto udać się do ginekologa na wizytęNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Ewi28 wrote:zwolnili nas z pracy troche i pije kawke wlasnie w domku i jem kanapke i smutam...
emidomi tule
Moja kochana ściskam cie mocniutkoEwi28 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z tego mojego testowania zapomniałam że miałam robić testy owulacyjne. Dzisiaj 11 dc i mam test pozytywny jak byk.w poprzednim cyklu pozytywny miałam 14 dc. Coś mi się przyspieszyla ta owulacja. Jajcor lewy boli od dwóch godzin okropnie
Cóż idę powiedzieć mężowi że będzie dzisiaj używanypola89, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Kamelkowo wrote:Nie badalam.
Tzn moje piersi robią się zawsze takie mocno nabrzmiale, większe no i bolesne przed okresem. Tylko ostatnio wyjątkowo długo. Zawsze zaczynały być tak mocno wrażliwe parę dni do tygodnia przed okresem a ostatnio ok 12 dni.
Zobaczę jak będzie w tym cyklu
Być może zwiększył Ci się poziom prolaktyny. Zbadaj w 3dc. Za duży poziom może stwarzać problemy z zajściem w ciążę.Kamelkowo lubi tę wiadomość
-
Jula91 wrote:Dziewczyny odpowiedzcie mi prosze na pytanie czy przeziebienie (temperatura ciala powyzej 38) wplywa na zaplodnienie? Utrudnia je? A moze pomaga zaplodneniu? Pisalam juz w innym watku, ale nikt mi nie odpowiedzial
Przeziębienie utrudnia bo orgaznim walczy z chorobą. -
emidomi wrote:Z tego mojego testowania zapomniałam że miałam robić testy owulacyjne. Dzisiaj 11 dc i mam test pozytywny jak byk.w poprzednim cyklu pozytywny miałam 14 dc. Coś mi się przyspieszyla ta owulacja. Jajcor lewy boli od dwóch godzin okropnie
Cóż idę powiedzieć mężowi że będzie dzisiaj używany
Ty mu nie mów nic żeby go nie stresować tylko zacznij działaćemidomi lubi tę wiadomość
-
Witam Was!
Proszę podpowiedzcie mi bo sama za bardzo nie wiem jak interpretować te wyniki. Wykonywałam je w 3 dc
FSH 7.82 mIu/ml(wg norm laboratoryjnych 2,5-10,2 mIU/ml w fazie folikularnej)
ESTRADIOL 63.00 (wg norm laboratoryjnych 19.5-144.2 w fazie folikularnej)
Nie za wysokie fsh w stosunku do estradiolu? Podpowiedzcie
Edit. I jestem zła na gina, że mi LH nie zapisał na tej kartce z tym jakie mam badania wykonać a ja też się zgapiłam i cykl poleci....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 18:34
-
Bella_Bella wrote:Popisalam sama ze sobą wracam do pracy...
Ja też jak wchodzę na forum to nikogo nie ma zaglądam w międzyczasie, biorę się za rybę po grecku.
Buziaki *Bella_Bella lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Ewi28 wrote:I okres nadszedł. :'(
Ech przykro mi ale trzymam kciuki za kolejne starania
Ja zaglądałam na forum ale nikogo nie było, pomyslałam, ze wszystkie w garach siedzą. Ja teraz robię keks, jeszcze ogarnę kuchnie i na dzis starczy.
Farbowałam dzis mamie włosy, ale mi ta farba śmierdziała o Boże! Mama mowi co ty tak kręcisz nosem, nigdy ci zapach nie przeszkadzał