Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chociaz kilka godzin w kazdym cyklu mialam zupelnie plodny. Poprawil mi sie po wiesiolku, bylo go wiecej i dluzej byl ok. Pamiętaj tylko,ze jezeli bylo w ten dzien to nasienie męża moze sprawiac ze sluz wyglada troche inaczej:*
emidomi lubi tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Ja chociaz kilka godzin w kazdym cyklu mialam zupelnie plodny. Poprawil mi sie po wiesiolku, bylo go wiecej i dluzej byl ok. Pamiętaj tylko,ze jezeli bylo w ten dzien to nasienie męża moze sprawiac ze sluz wyglada troche inaczej:*
Raczej to nie wina stosunku. Bo ostatni był przedwczoraj.Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
emidomi wrote:Jeszcze nie testowalam. Nie mam testu. A po drugie @ spóźniona dopiero jeden dzień i temperatura licha
emidomi, mysia09 lubią tę wiadomość
Gosiczek wrote:Mam pytanie odnośnie śluzu płodnego. Wiem jaki śluz świadczy o dniach płodnych i niepłodnych no ale coś mnie trapi. Może prosto z mostu czy zawsze macie całkowicie płdodny śluz? Zauważyłam u siebie że mam go tylko troche. Mam bialy mleczny lepki śluz z nitkami przezroczytego i rozciagliwego to 13 dzień cyklu. Mieisaczki mam dość nieregularne a to zjawisko zauważam u siebie mega często,prawie za kazdym razem.
Śluz plodny powinien być przezroczysty nie biały. Ja mam np tylko sluz wodnisty, bardzo dużo w okolicach owulacji.
Może bierz wiesiolka?31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Witam się w 12 cs.Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Cześć dziewczyny
Miłego poniedziałkuemidomi lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
emidomi wrote:Witam się w 12 cs.
Dzien Dobry Kobietki!
Widze ze pisalyscie o sluzie plodnym, powiem Wam ze ja go raczej nie widzialam wtedy kiedy niby byla ta owu. Moze byl w srodku.
Ale to mi pokazalo tylko jedno, ze i tak nie ma znaczenia czy bede sie na wszystkim skupiac.
Wczoraj powtorzylam test i od razu soczyste krechy teraz byle do piatkowej wizyty.palusia171, mysia09, emidomi, aneska92, Sabinkak lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny witam po przerwie
Mam do was pytanie dziś mam teoretycznie 4 dzień po owu i zaczęłam delikatnie plamic Ale krwią. Trochę za wcześnie na zagniezdzenie. .. czy to może to być związane z tym że dużo pracuje bo do 13 godzin dziennie czy to jednak to drugie?34 lata, 2 cs
A 03.2005...J 11.2008...K 02.2016
(*) 2007 (*) 2014 (*) 2017
-
Kasia*83* wrote:Cześć dziewczyny witam po przerwie
Mam do was pytanie dziś mam teoretycznie 4 dzień po owu i zaczęłam delikatnie plamic Ale krwią. Trochę za wcześnie na zagniezdzenie. .. czy to może to być związane z tym że dużo pracuje bo do 13 godzin dziennie czy to jednak to drugie?
Zagniezdzenie może byc około 4 dnia.
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
palusia171 wrote:Hej kobietki !
a ja swoją owulację chyba przegapiłam.... przez te badania itp nie mierzyłam temp. od początku, a testy ovu wychodzą mi negatywne.
No trudno.
Powodzenia w staraniach!
Emidomi - przykro mi :*
Może nie przegapilas. Serduszka były ? Warto kochać się co drugi dzień przez cały cykl. Nie czekamy na dzień owulacji
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne