Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam, jestem tutaj stosunkowo nowa, byłoby mi bardzo miło gdyby ktoś zinterpretował mój bieżący wykres. Jest to nasz 3 miesiąc starań... Bardzo emocjonalnie do tego podchodzę, po prostu nie potrafię inaczej... Bardzo proszę o opinię mojego wykresu. Mamy szanse w tym cyklu?
Pozdrawiam -
Agnesqe wrote:Witam, jestem tutaj stosunkowo nowa, byłoby mi bardzo miło gdyby ktoś zinterpretował mój bieżący wykres. Jest to nasz 3 miesiąc starań... Bardzo emocjonalnie do tego podchodzę, po prostu nie potrafię inaczej... Bardzo proszę o opinię mojego wykresu. Mamy szanse w tym cyklu?
Pozdrawiam
Wygląda ładnie, trzymam mocno kciuki
Postaraj się wyluzowac i nie myśleć tylko o tym, tylko cieszyć się sobą nawzajem. Prędzej czy później na pewno się uda -
marciaa wrote:Witam:)
U mnie test owu dziś dwie kreski ale pozytyw to jeszcze nie jest
Do tego ruszyliśmy z conceive plus
Dziewczyny a co do żelu coneive plus możliwe ze może mnie uczulac? Bo jak go ostatnio użyłam to przy aplikowaniu mnie zapiekło a później na drugi dzień troche mnie tam juz caly czas piekło....:(ale na szczęście przeszlo.... -
Hej!
Jestem tu nowa, ale problem starania się trwa już jakies 2,5 roku z hakiem.
Po wielu wizytach i niekończących się badaniach natrafilismy na konkretną lekarkę, która skierowała mnie na laparoskopię (która czeka mnie jutro) a po niej stymulacja hormonalna. w końcu jest jakiś plan działań, jest na co czekać.
Ale mimo wszystko, czuję się fatalnie. Mam dni, ze wszystko jest okej, a mam dni, że nie umiem się pozbierać.
Żona mojego brata zaszła w ciążę - kocham ją jak siostrę, jest wspaniałą osobą i wiadomo, że bardzo cieszę się ich szczęściem, ale.. no właśnie ale. Ta pustka w sercu powoduje, że mam ochotę sie poddać...
Skąd wziąć siły? Jak sobie pomóc? Co robić, żeby nie zwariować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 14:56
-
palusia171 wrote:A wiesz,że były co 2 dzień ? Ale ciiiii ! Bo rośnie mi nadzieja, a ona jest zgubna
A jak codziennie byłyby to marne szanse na ciąże? jak to wygląda ?
No niby lepsze wojsko jak co drugi dzieńmysia09, Lubię_czekoladę, palusia171, elmo88 lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Agnesqe wrote:Witam, jestem tutaj stosunkowo nowa, byłoby mi bardzo miło gdyby ktoś zinterpretował mój bieżący wykres. Jest to nasz 3 miesiąc starań... Bardzo emocjonalnie do tego podchodzę, po prostu nie potrafię inaczej... Bardzo proszę o opinię mojego wykresu. Mamy szanse w tym cyklu?
Pozdrawiam
Czasem wykresu który nie wygląda najlepiej kończy się zieloną kropką także ja nie patrzylabym na to w ten sposób. Mierz temperaturę dalej ona jest najlepszym wyznacznikiem ciąży
Ja mam zawsze ładny wykres a potem @ przylazi . Chyba jej u mnie dobrze31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Emilia90 wrote:Hej!
Jestem tu nowa, ale problem starania się trwa już jakies 2,5 roku z hakiem.
Po wielu wizytach i niekończących się badaniach natrafilismy na konkretną lekarkę, która skierowała mnie na laparoskopię (która czeka mnie jutro) a po niej stymulacja hormonalna. w końcu jest jakiś plan działań, jest na co czekać.
Ale mimo wszystko, czuję się fatalnie. Mam dni, ze wszystko jest okej, a mam dni, że nie umiem się pozbierać.
Żona mojego brata zaszła w ciążę - kocham ją jak siostrę, jest wspaniałą osobą i wiadomo, że bardzo cieszę się ich szczęściem, ale.. no właśnie ale. Ta pustka w sercu powoduje, że mam ochotę sie poddać...
Skąd wziąć siły? Jak sobie pomóc? Co robić, żeby nie zwariować?
Z miesiąca na miesiąc jest gorzej niestety z tą nadzieją kochana. Mówiąc szczerze to mnie też już trochę opuściła po tym cyklu. Jednak nerwy w niczym nie pomogą. Pozostaje nam tylko czekać
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
palusia171 wrote:A wiesz,że były co 2 dzień ? Ale ciiiii ! Bo rośnie mi nadzieja, a ona jest zgubna
A jak codziennie byłyby to marne szanse na ciąże? jak to wygląda ?
Udostępnij swój wykres bo ciekawa jestem jak tam u Ciebie wygląda31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Jade na zumbe kochane moje . Dobrze ze pogotowie ratunkowe blisko jak tam zejde to może przystojny pan ratownik zrobi sztuczne oddychanie
Oj chyba będę mdlala co 10 minut
Chyba ze ten stary mnie będzie chciał ratować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 17:32
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
mysia09 wrote:Hm..a mnie cos dzis brzuch boli okresowo..a mam dopiero 25 dc....a średni u mnie 32-35 dni.
To nie okresowo tylko ciazowo ciiii...mysia09 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne