Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
mysia09 wrote:Czekoladka wydaje mi się,ze ta temperatura z 12.02 troche namieszała i program się gubi....tez tak miałam ze jak w dniach owulacji nie zmierzysz dobrze temp.to potem on szaleje.miłego dnia:)
Mysia, oby Ja zaraz zwariuje Z tą tempką to masakra!
P.S. Piękna nowa mysz na awatarze :*
emidomi wrote:U mnie też jakiś wykres popierdolony. Temperatura spada mi od kilku dni .Jak tak dalej pójdzie to mi skali zabraknie. Dzisiaj 12 dc. Owulacja powinna być ok 13-14 dc. Ciekawe ....
Faktycznie! Niziutko Ale będzie skok Do nieba! Głupie te nasze wykresy w tym mscu Może OF ma jakieś przeciążenie starających się bab
emidomi wrote:Najgorzej jak człowiek mieszka na takim zadupiu że po testy owu musi jechać 30 km. Po co te apteki w okolicy są to ja nie wiem. Tylko podstawowe rzeczy maja a reszta na zamówienie. Może uda mi sie dzisiaj wyrwać na chwilę i pojadę kupić.
Taki mam sajgon w pracy ostatnie dni że nie wiem w co ręce włożyć. Ech życie....
Kochana, a jakbyś sobie z internetu zamawiała?
czarnulka24 wrote:uuuu... ja właśnie wczoraj zakupiłam bo wczoraj przylazła @ więc koło 15 marca planuję testować ale chyba nic z tego nie będzie podejrzewam że jesczcze jedną @ będę musiała odczekać .. bo coś strasznie skąpa ta miesiączka może moje endometrium nie jest na tyle grube żeby miało się co złuszczać .. zobaczę co dalej będzie ..może jeszcze się rozbuja .. mam nadzieję bo chciałabym już zacząć starania ..
A może akurat Trzymam kciuki za obfitą @ :*
in_co_gni_to wrote:Hej Dziewczyny jestem tu nowa. To nasz 6cs, jestem dziś w 31 dc, za 3 dni powinna przyjść @, temperatura od owulacji oscyluje wokół 37(36,9-32.1), ale mam brązowe, czasem różowe plamienia, dziś się ilość tych plamień zwiększyła (tylko na papierze, nie muszę stosować wkładek ani tamponów). Nie mam żadnych objawów ciążowych, jestem 9 dni po. , test ciążowy wczoraj negatywny, myślicie że jest jeszcze szansa? Pozdrawiam
Hej hej :* Pewnie, że jest szansa Nie ma sensu robić testów przed @, bo w większości przypadków nie wychodzą.. Cierpliwości
Gosiczek wrote:u mnie dziś 25 dzień cyklu, napięcie rośnie z każdym dniem, też tak macie?
TAK
Coco55 wrote:Tak, 2 lata temu zaszłam za pierwszym podejściem - dosłownie ale niestety skończyło się Cp, długo do siebie dochodziłam szczególnie psychicznie i od marca chcę zacząć na nowo....
Przewidywaną owulację mam na połowę marca, ja dodatkowo stosuje komputer cyklu, także ciekawa jestem czy mi sie to pokryje
Coco, przykro mi i powowdzenia!!!
marciaa wrote:Witam.
Czemu ten czas po owu się tak dluzy
Weź... masakra jakaś.. W tym cyklu wyjątkowo mam ochotę sikać na testy.. Nie wiem czemu
palusia171 wrote:No jasne, że tak mam! każdy delikatny skok temperatury daje malutką nadzieję
Hej dziewczyny o tej wspaniałej porze dnia
nie wiem jak Wy, ale ja za 20 minut kończę i już zaczynam weekend malutki wyjazd się szykuje jutro !
Ale zazdroszczę Ja jeszcze jutro praca
czarnulka24, mysia09 lubią tę wiadomość
-
kochane taka ciekawostka gdyby któraś nie wiedziała :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fc082b5d429.jpgemidomi, Lubię_czekoladę, Ewi28, pola89 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
in_co_gni_to wrote:Hej Dziewczyny jestem tu nowa. To nasz 6cs, jestem dziś w 31 dc, za 3 dni powinna przyjść @, temperatura od owulacji oscyluje wokół 37(36,9-32.1), ale mam brązowe, czasem różowe plamienia, dziś się ilość tych plamień zwiększyła (tylko na papierze, nie muszę stosować wkładek ani tamponów). Nie mam żadnych objawów ciążowych, jestem 9 dni po. , test ciążowy wczoraj negatywny, myślicie że jest jeszcze szansa? Pozdrawiam
Cześć my tutaj mówimy że dopóki nie ma @ jest nadzieja także spokojnie czekaj. A wg mnie 9 dpo to za szybko na test. Najlepiej w terminie @ . Jeśli jednak nie należysz do cierpliwych to chociaż 11-12 dpomysia09 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Czeko teraz zamowie już jak tylko @ przyjdzie
Chociaż wolałabym zamówić witaminy dla kobiet w ciąży niz testy owu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 16:23
Lubię_czekoladę, mysia09, pola89 lubią tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Teraz zamowie już jak tylko @ przyjdzie
Chociaż wolałabym zamówić witaminy dla kobiet w ciąży niz testy owuemidomi, pola89, mysia09 lubią tę wiadomość
-
emidomi wrote:Czarnulka chyba sobie odpuszczę w tym cyklu te testy.
no całkowicie cie rozumiem , ja też po kilku miesiącach nieudanych odpuściłam mierzenie temp itd .. ale teraz chyba za mocno się nakręciłam ;/ ;/ może dlatego bo chciałabym bardzo żeby się udało ale pewnie będzie kicha .. i znów będę przeżywać ;/
no nic zobaczymy owu powinnam mieć w następny weekend .. o ile w ogóle będzie owu ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:no całkowicie cie rozumiem , ja też po kilku miesiącach nieudanych odpuściłam mierzenie temp itd .. ale teraz chyba za mocno się nakręciłam ;/ ;/ może dlatego bo chciałabym bardzo żeby się udało ale pewnie będzie kicha .. i znów będę przeżywać ;/
no nic zobaczymy owu powinnam mieć w następny weekend .. o ile w ogóle będzie owu ..
Trochę za bardzo się wkrecilam w te testy,temperatury ,hormony itp. Odpuszczę trochę bo mnie w kaftan władujaLubię_czekoladę, czarnulka24, mysia09, pola89 lubią tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Trochę za bardzo się wkrecilam w te testy,temperatury ,hormony itp. Odpuszczę trochę bo mnie w kaftan właduja
-
Lubię_czekoladę wrote:Ja też odpuszczam Przyszły cykl bez termometru A najchętniej już ten...
Wiesz jak mnie ostatnio to mierzenie tempki wkurza ? Jezu.....mysia09 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Lubię_czekoladę wrote:Ja też odpuszczam Przyszły cykl bez termometru A najchętniej już ten...
kochana ja ostatnio właśnie zaszłam odpuszczając mierzenie .. mierzyłam temp tylko do dnia pozytywnego testu owu później maż kazał mi zaprzestać bo moja temp po owu zawsze za bardzo skakała i przez to niepotrzebnie się stresowałam ..
pewnie teraz tez zrobię tak samo jak za kilka miesięcy się nie uda ;/ ten cykl jednak spróbuję z testami i mierzeniem bo nie mam pojęcia w których dniach cyklu spodziewać się owulacji .. przed poronieniami zawsze była 12-14dc po 2 poronieniu była 10 dc więc teraz nie mam pojęcia jak to będzie .. ale może w tym cyklu uda się obczaić co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 17:01
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
-
czarnulka24 wrote:kochana ja ostatnio właśnie zaszłam odpuszczając mierzenie .. mierzyłam temp tylko do dnia pozytywnego testu owu później maż kazał mi zaprzestać bo moja temp po owu zawsze za bardzo skakała i przez to niepotrzebnie się stresowałam ..
pewnie teraz tez zrobię tak samo jak za kilka miesięcy się nie uda ;/ ten cykl jednak spróbuję z testami i mierzeniem bo nie mam pojęcia w których dniach cyklu spodziewać się owulacji .. przed poronieniami zawsze była 12-14dc po 2 poronieniu była 10 dc więc teraz nie mam pojęcia jak to będzie .. ale może w tym cyklu uda się obczaić co i jak
Kochana a zdiagnozowali u Ciebie problem z poronieniami? To te przeciwciała? Przyjmujesz jakieś nowe leki?czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Emidomi, Mysia mnie strasznie to wkurza tez dlatego chce przestać. Jakbym była normalna to od jutra bym już nie mierzyła.. a ze mam coś z głowa to już jestem ciekawa jaka jutro będzie temperatura... i tak to jest właśnie
-
Ewi28 wrote:Ja w ogóle nie mam planu za bardzo na nic. Czemu sie nie udaje? Kto by pomyślał ze robienie dzieci jest take trudne. A te co lapia facetów na dziecko? Kurde...
-
Lubię_czekoladę wrote:No tak, musisz się poobserwować.. życzę Ci aby wszystko szybko się unormowalo :* a potem bach!
Kochana a zdiagnozowali u Ciebie problem z poronieniami? To te przeciwciała? Przyjmujesz jakieś nowe leki?
Jak się kolejny raz nie uda to może wtedy dadzą mi steryd. . Masakra ile to człowiek musi stracić ciąży tylko przez to że lekarze nie chcą dać leków które powinno się brać ... tak dużo o tych przeciwciałach czytałam i ciężko bez sterydów będzie donosic. . No ale musze próbować. .27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Czytalam bardzo dużo na ten temat. . Byłam tez ostatnio u kilku lekarzy którzy stwierdzili że faktycznie mam przeciwciała i które mogą świadczyć np o toczniu ale że nie wystarcza tylko badania tylko trzeba jeszcze mieć objawy i spełniać 5 warunków z 10 .. i oni nie przepisza mi encortonu. . Ale mój gin w ostateczności da mi clexane 0.6 plus większe dawki duphasonu. . Do tego lek na tarczyce...
Jak się kolejny raz nie uda to może wtedy dadzą mi steryd. . Masakra ile to człowiek musi stracić ciąży tylko przez to że lekarze nie chcą dać leków które powinno się brać ... tak dużo o tych przeciwciałach czytałam i ciężko bez sterydów będzie donosic. . No ale musze próbować. .czarnulka24 lubi tę wiadomość