Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:Ja w ogóle nie mam planu za bardzo na nic. Czemu sie nie udaje? Kto by pomyślał ze robienie dzieci jest take trudne. A te co lapia facetów na dziecko? Kurde...
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
dobry wieczór
Czarnulko, trzymam kciuki za owocny cykl. Co do sterydów to może warto się wstrzymać. Nie pozostaje to bez wpływu na dzieciątko. Ja też się sporo naczytalam, że przy wyższym testosteronie, a taki mam, bierze się, bo np. u dziewczynki może to spowodować przerost narządów płciowych,ale endo wstrzymał się od ich aplikowania. Wiem, że u Ciebie sytuacja jest zupełnie inna, ale czasami trzeba zaufać lekarzowi. Mam nadzieję, że koniec z przykrymi doświadczeniami w Twoim życiu :*
Czeko, Emidomi - polecam odstawienie termometru Ja najpierw odstawiłam w 2 połowie cyklu, jak mi system owu wyznaczył, a później tak mi się spodobała ta wolność, brak stresu, że totalnie olałam mierzenie temp. Miałam ostatnie 2 dobre testy owu z Rossmanna i je wykorzystałam relax chyba dobrze nam zrobił
Trzymajcie się Laseczki :*emidomi, pola89, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
A gdzie Elmo ? Gdzie Pestka ?
Evelin się nie pokazuje , Cherry też nie
Ja tam was znajdę dziewczyny na fioletowym wątku to zobaczycie
A tak w ogóle to na testowanie się proszę zapisywać kochane bo lista mi się kurzyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 01:00
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
czarnulka24 wrote:Czytalam bardzo dużo na ten temat. . Byłam tez ostatnio u kilku lekarzy którzy stwierdzili że faktycznie mam przeciwciała i które mogą świadczyć np o toczniu ale że nie wystarcza tylko badania tylko trzeba jeszcze mieć objawy i spełniać 5 warunków z 10 .. i oni nie przepisza mi encortonu. . Ale mój gin w ostateczności da mi clexane 0.6 plus większe dawki duphasonu. . Do tego lek na tarczyce...
Jak się kolejny raz nie uda to może wtedy dadzą mi steryd. . Masakra ile to człowiek musi stracić ciąży tylko przez to że lekarze nie chcą dać leków które powinno się brać ... tak dużo o tych przeciwciałach czytałam i ciężko bez sterydów będzie donosic. . No ale musze próbować. .czarnulka24 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Dzezabella wrote:Nieśmiało się przywitam...
Cześć Dziewczyny
Pamiętacie mnie jeszcze...?
Już kilka razy zastanawiałyśmy się co u Ciebie! Na tym wątku i na gospodyniach. Martwiłyśmy się :* opowiadaj! praca ta sama? Po godzinie wiadomości domyślam się, że tak jak Wam się układa z partnerem??? No i jak starania??? milion pytańDzezabella lubi tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Polunia, skarbie, przede wszystkim bardzo, bardzo Ci gratuluję :*
Praca ta sama, partner ten sam... Niby nie mieszkamy razem, ale o ile nie mam nocnej zmiany, to śpimy w jednym łóżku, także no
Praca mam nadzieję, że zmieni się najpóźniej od początku kwietnia na biurową, w stałych godzinach i za lepszy hajs, a hajs musi się zgadzać Tutaj znowu są jakieś cyrki, aktualnie z zaległymi urlopami, szkoda słów...
A starania, niby odpuszczone chwilowo były, ale od paru dni cyc mnie swędzi że nie umiem wytrzymać, sutki bolą przy najlżejszym dotyku, a u gina w tym cyklu nie byłam i nie pójdę, bo hajs się nie zgadza, więc zobaczymy co wyjdzie z opcji full naturalsemidomi, Coco55 lubią tę wiadomość
-
mysia09 wrote:Ewi, nie załamuj się....nie jest tak zle przecież z tego co sie orientuję nie starasz sie aż tak długo...mężuś wróci i zobaczysz odrazu będzie groch! A teraz zdrowo sir odżywiają, poruszaj sie troszkę i nie myśl tyle kochana bo nam tu popadniesz w dola! Wiec uszy do góry!!!!
-
Dzezabella wrote:Polunia, skarbie, przede wszystkim bardzo, bardzo Ci gratuluję :*
Praca ta sama, partner ten sam... Niby nie mieszkamy razem, ale o ile nie mam nocnej zmiany, to śpimy w jednym łóżku, także no
Praca mam nadzieję, że zmieni się najpóźniej od początku kwietnia na biurową, w stałych godzinach i za lepszy hajs, a hajs musi się zgadzać Tutaj znowu są jakieś cyrki, aktualnie z zaległymi urlopami, szkoda słów...
A starania, niby odpuszczone chwilowo były, ale od paru dni cyc mnie swędzi że nie umiem wytrzymać, sutki bolą przy najlżejszym dotyku, a u gina w tym cyklu nie byłam i nie pójdę, bo hajs się nie zgadza, więc zobaczymy co wyjdzie z opcji full naturals
Cieszę się, że wszystko w porządku :* no i oczywiście ze zmiany pracy! a za swędzący cyc trzymam kciuki może właśnie tak się udaDzezabella lubi tę wiadomość
30 lat
pola89 wrote:Dziękuję
Cieszę się, że wszystko w porządku :* no i oczywiście ze zmiany pracy! a za swędzący cyc trzymam kciuki może właśnie tak się uda
Nie dziękuję
Póki co faza urojeń w pełni, ale w cyckach to sobie chyba dziury wydrapię. Jak teraz się zastanawiam, to chyba jestem jakieś 5-6dpo, więc 24go będę sikać. A czy owu była, czy nie było to nie wiem, bo nie obserwowałam się za bardzo, od prawie dwóch miesięcy nie wiem jak wygląda termometr, więc generalnie to loteria
-
Dzezabella cześć Kochana :** tak się martwiłyśmy! Dobrze, ze jesteś :* trzymam kciuki
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Czarnulka, zycze Ci aby obylo sie bez sterydow ale to, ze w razie czego, w ostatecznosci jest ratunek- to dobra wiadomosc :*
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Laski !!! Jest skok Jest owu !!! Nanananana
Dzezabella, pola89, mysia09, emidomi, Coco55, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
A Elmo przyszla, zaszla i se poszla mysle, ze tu grupowo trzeba sie obrazic Elmoooo!!! Where are you???
Pestka zaglada
Z Wisnia mam kontakt, dobrze u nich
Evelin, z tego co gdzies wyczytalam, zajela sie przgotowywaniami bo to juz zaraz, za momencik
Ale nie powiem, ze milo by nam bylo jakby sobie o nas tu przypomnialyDzezabella, emidomi lubią tę wiadomość
-
Czekoladka, słońce, bo Ty na bieżąco: przybliż mi proszę w telegraficznym skrócie kto podczas mojej nieobecności w dwupaku, kto się rozpakował i w ogóle
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Czekoladka, słońce, bo Ty na bieżąco: przybliż mi proszę w telegraficznym skrócie kto podczas mojej nieobecności w dwupaku, kto się rozpakował i w ogóle
Z dziewczyn, ktore znam jeszcze zadna sie nie rozpakowala ale pierwsza bedzie chyba EvelinDzezabella lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:dobry wieczór
Czarnulko, trzymam kciuki za owocny cykl. Co do sterydów to może warto się wstrzymać. Nie pozostaje to bez wpływu na dzieciątko. Ja też się sporo naczytalam, że przy wyższym testosteronie, a taki mam, bierze się, bo np. u dziewczynki może to spowodować przerost narządów płciowych,ale endo wstrzymał się od ich aplikowania. Wiem, że u Ciebie sytuacja jest zupełnie inna, ale czasami trzeba zaufać lekarzowi. Mam nadzieję, że koniec z przykrymi doświadczeniami w Twoim życiu :*
Czeko, Emidomi - polecam odstawienie termometru Ja najpierw odstawiłam w 2 połowie cyklu, jak mi system owu wyznaczył, a później tak mi się spodobała ta wolność, brak stresu, że totalnie olałam mierzenie temp. Miałam ostatnie 2 dobre testy owu z Rossmanna i je wykorzystałam relax chyba dobrze nam zrobił
Trzymajcie się Laseczki :*