Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:Dzisiaj 10/11 dpo.. z przewagą na 11
czekoladka 11 dni po ??? ooo... to jest jeszcze szansahihi
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:czekoladka 11 dni po ??? ooo... to jest jeszcze szansa
hihi
Dosłownie 3 minuty przed
-
19Biedroneczka91 wrote:Uwielbiam Was dziewczyny:)
i znow zarazam:) lapcie te wirusy aaaaaapsik:). U Ciebie Dzezabella musza szybko dzialac bo dzis beta:D a Czekoladka Ty sie jeszcze nie poddawaj w tym cyklu:* jest jeszcze tyle testow do obsikania:)
Zarażaj zarażaj
Dosłownie kichaj bez zasłaniania ust
Staram się zajadając pączalami (mój wynik: 4)Ale czuję małpę oj czuję!
-
Lubię_czekoladę wrote:z takimi bólami małpowymi i bolącym cycem? Normalnie czuję się tak jak przed @@@@
Dosłownie 3 minuty przed
kochana ja miałam w ostatniej ciąży takie bóle przed @ że nigdy nie sądziłam , że może aż tak boleć brzuch i być w ciąży.. do tego plamienie w dniu spodziewanej @ ..byłam pewna że przyszła @ ale , że do wieczora mało co poleciało to dało mi do myślenia ..ale sobie myślę może jutro się rozkręci no ale okazało się że dalej coś poleciało i znów nic .. zrobiłam sikańca a tam bladzioch jak nic .. dzień później zrobiłam kolejnego i krecha była mocniejszaLubię_czekoladę, mysia09 lubią tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
A ja Wam opowiem, jaki mój świat jest dzisiaj złośliwy.
Wymiona już tak mnie napierdzielają, że chodzę wolniej niż emerytka z balkonikiem, mimo 3cm gąbki w staniku. A że ma co się dyndać (80DD/E), to dynda i boli. I tak te cyce spuchły dzisiaj, że wycisnęły mi fiszbinę ze stanika, która wbija się tak, że boli.
I znikąd ratunku, bo w pracy do 19.30, a stanika przecież nie zdejmę, bo mi cyce na kolana spadnąLubię_czekoladę, mysia09, emidomi lubią tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:A ja Wam opowiem, jaki mój świat jest dzisiaj złośliwy.
Wymiona już tak mnie napierdzielają, że chodzę wolniej niż emerytka z balkonikiem, mimo 3cm gąbki w staniku. A że ma co się dyndać (80DD/E), to dynda i boli. I tak te cyce spuchły dzisiaj, że wycisnęły mi fiszbinę ze stanika, która wbija się tak, że boli.
I znikąd ratunku, bo w pracy do 19.30, a stanika przecież nie zdejmę, bo mi cyce na kolana spadnąPadłam
-
Mam jeszcze pytanie o ból brzucha...Właściwie to nawet 2 pytania.
Do czego można porównać rozciąganie się macicy? "Jak" to boli?
I skoro zawsze na @ miałam "normalne" skurcze i bolało jakoś tak w całości, a teraz głównie mnie kuje w losowo wybranych miejscach, to może być bardziej to co bym chciała, żeby było? -
czarnulka24 wrote:kochana ja miałam w ostatniej ciąży takie bóle przed @ że nigdy nie sądziłam , że może aż tak boleć brzuch i być w ciąży.. do tego plamienie w dniu spodziewanej @ ..byłam pewna że przyszła @ ale , że do wieczora mało co poleciało to dało mi do myślenia ..ale sobie myślę może jutro się rozkręci no ale okazało się że dalej coś poleciało i znów nic .. zrobiłam sikańca a tam bladzioch jak nic .. dzień później zrobiłam kolejnego i krecha była mocniejsza
Czyli wszystko może się zdarzyćKażdej
Czytałam, że takie bóle jak ja mam i bolący cyc to po duphastonie -
Dzezabella wrote:A ja Wam opowiem, jaki mój świat jest dzisiaj złośliwy.
I znikąd ratunku, bo w pracy do 19.30, a stanika przecież nie zdejmę, bo mi cyce na kolana spadnąDwa pierwsze miejsca egzekwo
Ja za sikanie na różne dziwne testy a Ty za miliony objawów
mysia09, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Czyli wszystko może się zdarzyć
Każdej
Czytałam, że takie bóle jak ja mam i bolący cyc to po duphastonie
kurczę nie wiem jak to jest po duphasonie , więc tu nie pomogę
,cyce to mnie często bolą więc w moim przypadku gdy bolą nawet nie myślę o ciąży..
kiedyś to tak przed moją 1 ciąża to było całkiem inaczej brzuch bolał dopiero w dniu w którym miała być @ .. czyli jak bolał to wiedziałam , że do kilku godzin zjawi się @@@@ cycki wtedy w ogóle nie bolałyi jak zaczęły to wiedziałam, że ciążą .. a po drugiej tracie tak się po kiełbasiło , że szok,,
cycki bolą kiedy chcą czasem codziennie czasem co drugi dzień .. na prawdę różnie ..
brzuch boli jak na okres 3-4 dni wcześniej wredny ;/ Pms jak nic hehe ..Lubię_czekoladę, mysia09 lubią tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Lubię_czekoladę wrote:Myślę, że w tym miesiącu mamy podium
Dwa pierwsze miejsca egzekwo
Ja za sikanie na różne dziwne testy a Ty za miliony objawów
haha27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:kurczę nie wiem jak to jest po duphasonie , więc tu nie pomogę
,cyce to mnie często bolą więc w moim przypadku gdy bolą nawet nie myślę o ciąży..
kiedyś to tak przed moją 1 ciąża to było całkiem inaczej brzuch bolał dopiero w dniu w którym miała być @ .. czyli jak bolał to wiedziałam , że do kilku godzin zjawi się @@@@ cycki wtedy w ogóle nie bolałyi jak zaczęły to wiedziałam, że ciążą .. a po drugiej tracie tak się po kiełbasiło , że szok,,
cycki bolą kiedy chcą czasem codziennie czasem co drugi dzień .. na prawdę różnie ..
brzuch boli jak na okres 3-4 dni wcześniej wredny ;/ Pms jak nic hehe ..
Ach te objawyCzemu kobiety muszą się tak męczyć
a to brzuch boli a tu cyc puchnie
Fatalnie fatalnie
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
mysia09 wrote:Oj dziewczynki, ale sie uśmiałam z Waszych "złotych myśli".
Jak samopoczucie smutasku?
-
Lubię_czekoladę wrote:Mysiol
Jak samopoczucie smutasku?
Staram się jakoś opanowywać emocje, ale ciężko mi...musze się wsiąść w garść i myśleć pozytywnie:) Owulka sie zbliża!
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Nie dostawałaś nic w swoim przypadku na podtrzymanie ciąży? Bo duphaston albo luteinę raczej w takich przypadkach od razu się zleca
Ach te objawyCzemu kobiety muszą się tak męczyć
a to brzuch boli a tu cyc puchnie
Fatalnie fatalnie
Tak kochana miałam duphason 2x1 ale dopiero po pozytywnym teście ciążowym ..
ale po owulacji nigdy nie miałam .. żeby odstawić w dniu @27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
mysia09 wrote:A co do urojeń i czarnych myśli, to ja mam ale inne.....
musze przestać czytać ten Internet, bo prędzej odwiozą mnie do wariatkowa niż kiedykolwiek na porodówkę
!
Wiem to po sobie, dwa cykle temu zaczytywałam się tak plamieniach i skrzepach w okresie....doszukałam się takich chorób żee powiedziałam dość!
Jutro lekarz, on mi prawde powie.starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII