Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:Dzisiaj 10/11 dpo.. z przewagą na 11
czekoladka 11 dni po ??? ooo... to jest jeszcze szansa hihi27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:czekoladka 11 dni po ??? ooo... to jest jeszcze szansa hihi
-
19Biedroneczka91 wrote:Uwielbiam Was dziewczyny:) i znow zarazam:) lapcie te wirusy aaaaaapsik:). U Ciebie Dzezabella musza szybko dzialac bo dzis beta:D a Czekoladka Ty sie jeszcze nie poddawaj w tym cyklu:* jest jeszcze tyle testow do obsikania:)
Staram się zajadając pączalami (mój wynik: 4) Ale czuję małpę oj czuję! -
Lubię_czekoladę wrote:z takimi bólami małpowymi i bolącym cycem? Normalnie czuję się tak jak przed @@@@ Dosłownie 3 minuty przed
kochana ja miałam w ostatniej ciąży takie bóle przed @ że nigdy nie sądziłam , że może aż tak boleć brzuch i być w ciąży.. do tego plamienie w dniu spodziewanej @ ..byłam pewna że przyszła @ ale , że do wieczora mało co poleciało to dało mi do myślenia ..ale sobie myślę może jutro się rozkręci no ale okazało się że dalej coś poleciało i znów nic .. zrobiłam sikańca a tam bladzioch jak nic .. dzień później zrobiłam kolejnego i krecha była mocniejszaLubię_czekoladę, mysia09 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
A ja Wam opowiem, jaki mój świat jest dzisiaj złośliwy.
Wymiona już tak mnie napierdzielają, że chodzę wolniej niż emerytka z balkonikiem, mimo 3cm gąbki w staniku. A że ma co się dyndać (80DD/E), to dynda i boli. I tak te cyce spuchły dzisiaj, że wycisnęły mi fiszbinę ze stanika, która wbija się tak, że boli.
I znikąd ratunku, bo w pracy do 19.30, a stanika przecież nie zdejmę, bo mi cyce na kolana spadnąLubię_czekoladę, mysia09, emidomi lubią tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:A ja Wam opowiem, jaki mój świat jest dzisiaj złośliwy.
Wymiona już tak mnie napierdzielają, że chodzę wolniej niż emerytka z balkonikiem, mimo 3cm gąbki w staniku. A że ma co się dyndać (80DD/E), to dynda i boli. I tak te cyce spuchły dzisiaj, że wycisnęły mi fiszbinę ze stanika, która wbija się tak, że boli.
I znikąd ratunku, bo w pracy do 19.30, a stanika przecież nie zdejmę, bo mi cyce na kolana spadną -
Mam jeszcze pytanie o ból brzucha...Właściwie to nawet 2 pytania.
Do czego można porównać rozciąganie się macicy? "Jak" to boli?
I skoro zawsze na @ miałam "normalne" skurcze i bolało jakoś tak w całości, a teraz głównie mnie kuje w losowo wybranych miejscach, to może być bardziej to co bym chciała, żeby było? -
czarnulka24 wrote:kochana ja miałam w ostatniej ciąży takie bóle przed @ że nigdy nie sądziłam , że może aż tak boleć brzuch i być w ciąży.. do tego plamienie w dniu spodziewanej @ ..byłam pewna że przyszła @ ale , że do wieczora mało co poleciało to dało mi do myślenia ..ale sobie myślę może jutro się rozkręci no ale okazało się że dalej coś poleciało i znów nic .. zrobiłam sikańca a tam bladzioch jak nic .. dzień później zrobiłam kolejnego i krecha była mocniejsza
Czyli wszystko może się zdarzyć Każdej
Czytałam, że takie bóle jak ja mam i bolący cyc to po duphastonie -
Dzezabella wrote:A ja Wam opowiem, jaki mój świat jest dzisiaj złośliwy.
I znikąd ratunku, bo w pracy do 19.30, a stanika przecież nie zdejmę, bo mi cyce na kolana spadnąmysia09, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Czyli wszystko może się zdarzyć Każdej
Czytałam, że takie bóle jak ja mam i bolący cyc to po duphastonie
kurczę nie wiem jak to jest po duphasonie , więc tu nie pomogę
,cyce to mnie często bolą więc w moim przypadku gdy bolą nawet nie myślę o ciąży..
kiedyś to tak przed moją 1 ciąża to było całkiem inaczej brzuch bolał dopiero w dniu w którym miała być @ .. czyli jak bolał to wiedziałam , że do kilku godzin zjawi się @@@@ cycki wtedy w ogóle nie bolały i jak zaczęły to wiedziałam, że ciążą .. a po drugiej tracie tak się po kiełbasiło , że szok,,
cycki bolą kiedy chcą czasem codziennie czasem co drugi dzień .. na prawdę różnie ..
brzuch boli jak na okres 3-4 dni wcześniej wredny ;/ Pms jak nic hehe ..Lubię_czekoladę, mysia09 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Lubię_czekoladę wrote:Myślę, że w tym miesiącu mamy podium Dwa pierwsze miejsca egzekwo Ja za sikanie na różne dziwne testy a Ty za miliony objawów
haha27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:kurczę nie wiem jak to jest po duphasonie , więc tu nie pomogę
,cyce to mnie często bolą więc w moim przypadku gdy bolą nawet nie myślę o ciąży..
kiedyś to tak przed moją 1 ciąża to było całkiem inaczej brzuch bolał dopiero w dniu w którym miała być @ .. czyli jak bolał to wiedziałam , że do kilku godzin zjawi się @@@@ cycki wtedy w ogóle nie bolały i jak zaczęły to wiedziałam, że ciążą .. a po drugiej tracie tak się po kiełbasiło , że szok,,
cycki bolą kiedy chcą czasem codziennie czasem co drugi dzień .. na prawdę różnie ..
brzuch boli jak na okres 3-4 dni wcześniej wredny ;/ Pms jak nic hehe ..
Ach te objawy Czemu kobiety muszą się tak męczyć a to brzuch boli a tu cyc puchnie Fatalnie fatalnieDzezabella lubi tę wiadomość
-
mysia09 wrote:Oj dziewczynki, ale sie uśmiałam z Waszych "złotych myśli".
-
Lubię_czekoladę wrote:Mysiol Jak samopoczucie smutasku?
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Nie dostawałaś nic w swoim przypadku na podtrzymanie ciąży? Bo duphaston albo luteinę raczej w takich przypadkach od razu się zleca
Ach te objawy Czemu kobiety muszą się tak męczyć a to brzuch boli a tu cyc puchnie Fatalnie fatalnie
Tak kochana miałam duphason 2x1 ale dopiero po pozytywnym teście ciążowym ..
ale po owulacji nigdy nie miałam .. żeby odstawić w dniu @27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
mysia09 wrote:A co do urojeń i czarnych myśli, to ja mam ale inne..... musze przestać czytać ten Internet, bo prędzej odwiozą mnie do wariatkowa niż kiedykolwiek na porodówkę!
Wiem to po sobie, dwa cykle temu zaczytywałam się tak plamieniach i skrzepach w okresie....doszukałam się takich chorób żee powiedziałam dość!
Jutro lekarz, on mi prawde powie.starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII