Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tam stan paczkowego obrzarstwa?
U mnie paczki: 2 sztuki plus jeden taki mini mini ale on sie nie liczy
Faworki: kilka... nascie, no ale jak nie zjesc jak małż zrobił
To wszystko zagryzlam salatka grecka... Znowu, moja nowa obsesja jedzeniowaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 20:01
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Dzis 8 dc.endo 7 mm. Pęcherzyk na prawym jajniku 11 mm.owu niby za 4-5 dni wiec lipa bo w sobotę mąż znów jedzie czyli w 10 dc ostatnie serduszko będzie.cykl stracony ...mamy sobie dac jeszcze ze dwa trzy miesiące i robimy badania nasienia i coś o inseminacji brząkał.dobry lekarz.wygadałam sie jak głupia.musze pójść do dobrego Endo z tsh. Ktos kogoś poleca z Lublina lub okolic?
-
Dzis 8 dc.endo 7 mm. Pęcherzyk na prawym jajniku 11 mm.owu niby za 4-5 dni wiec lipa bo w sobotę mąż znów jedzie czyli w 10 dc ostatnie serduszko będzie.cykl stracony ...mamy sobie dac jeszcze ze dwa trzy miesiące i robimy badania nasienia i coś o inseminacji brząkał.dobry lekarz.wygadałam sie jak głupia.musze pójść do dobrego Endo z tsh. Ktos kogoś poleca z Lublina lub okolic??
-
Ewi28 wrote:Dzis 8 dc.endo 7 mm. Pęcherzyk na prawym jajniku 11 mm.owu niby za 4-5 dni wiec lipa bo w sobotę mąż znów jedzie czyli w 10 dc ostatnie serduszko będzie.cykl stracony ...mamy sobie dac jeszcze ze dwa trzy miesiące i robimy badania nasienia i coś o inseminacji brząkał.dobry lekarz.wygadałam sie jak głupia.musze pójść do dobrego Endo z tsh. Ktos kogoś poleca z Lublina lub okolic?
Ewi, a może zaskoczy tym razem, w sobotę, a żołnierzyki nawet 3 dni wytrwają, poczekają na jajo -
czarnulka24 wrote:Mysia a my jesteśmy 2 dni różnicy ja mam 9dc a ty chyba 11 tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 21:53
-
Ewi28 wrote:Wątpię.w tamtym miechu serduszko bylo 12 dc a owu 13/14 i dupa wyszła no ale noc nie pocznę jak mąż taką ma pracę
Ewi28 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Boże ale się nie wyspalam
Nade do laboratorium sprawdzić TSH i proga.
Czekolada na co tam dzisiaj nasikalas ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 07:19
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Cześć dziewczyny
Boże ale się nie wyspalam
Nade do laboratorium sprawdzić TSH i proga.
Czekolada na co tam dzisiaj nasikalas ?
Na nic dzisiaj nie sikalam brawo ja! Tez dzis robie tsh i ftki plus od razu betka. Okazalo sie, ze w 04.2016 moje tsh bylo 0,80 a w 11.2016 juz 2,40... Ciekawe co dzis wyjdzie
Marze o kawie pewnie rozumiesz, bo tez na czczoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 07:42
emidomi lubi tę wiadomość