Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Emidomi a Ciebie to ja palne za te słowa ale tak poważnie, to nie dziwie sie, ze przyszedł dołek, ja nie powinnam sie nawet w tej sprawie wypowiadać, bo ktoś powie a co ty tam wiesz jak tego nie przeżyłaś, no i racja. Ale chciałabym Cie jakoś pocieszyć i naprawdę gorąco trzymam za Ciebie kciuki, za inne dziewczyny tez.
Czarnulka gratuluje bety i mam nadzieje, ze wyniki beda dobrze i ten krew w moczu to tylko niegroźna infekcja.
Mysia głowa do góry, jak bardzo cie boli to wez nospe.emidomi, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Emidomi a Ciebie to ja palne za te słowa ale tak poważnie, to nie dziwie sie, ze przyszedł dołek, ja nie powinnam sie nawet w tej sprawie wypowiadać, bo ktoś powie a co ty tam wiesz jak tego nie przeżyłaś, no i racja. Ale chciałabym Cie jakoś pocieszyć i naprawdę gorąco trzymam za Ciebie kciuki, za inne dziewczyny tez.
Czarnulka gratuluje bety i mam nadzieje, ze wyniki beda dobrze i ten krew w moczu to tylko niegroźna infekcja.
Mysia głowa do góry, jak bardzo cie boli to wez nospe.
Pestka ty mnie nie strasz bo, ja się Ciebie wcale nie boję
A wypowiadać się każdy może nie ważne czy starasz się tylko dwa miesiące czy dwa lata.
Porażka ma równie gorzki smak ...
Juz nie bede maruderowac chyba31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Pestka ty mnie nie strasz bo, ja się Ciebie wcale nie boję
A wypowiadać się każdy może nie ważne czy starasz się tylko dwa miesiące czy dwa lata.
Porażka ma równie gorzki smak ...
Juz nie bede maruderowac chyba
Mozesz marudzić, każdemu sie zdarza. Ja mam teraz takie huśtawki nastrojów, ze masakra ostatnio rozpłakałam sie, bo drukarka odmówiła współpracy Ja rozumiem, ze kazda odczuwa porażkę na swoj sposób, ale wiesz głupio mi cokolwiek mowić kiedy moja starania w porównaniu np. do Twoich to pikus wiec moje "mądrości" i dobre rady mozna wsadzić sobie w... No ten tego głowa do góry, cyc do przodu i działaj dalej!emidomi lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki:) Czarnulka gratuluje bety:* a co do krwi w moczu to pewnie jakas infekcja:* pij duzo wody i ubieraj sie cieplo zeby nie narażać nerek:*:*
Mysia czekam na Twoje wyniki:D
Emi marudo Kochana przytulam Cie mocno i dodaje siły:*:*
Dziewczynom blisko owulacji przesylam wirusy:#%£$/$=$÷$%€/£÷€+ łapcie!
Tym po owulacji zycze cierpliwosci:)
Trzymajcie sie cieploczarnulka24, emidomi, Coco55, palusia171 lubią tę wiadomość
Gosiczek & pestka1 & 19Biedroneczka91
Dziewczyny , też mam taką nadzieję ,że to tylko infekcja . Czytałam ,że czasami tak się dzieję ,przez leki przeciwzakrzepowe a ja biorę clexane i to 0,6 i acard , ale nie mogę odstawić .
Czuję się dobrze nic nie boli , ostatnio w pracy bolał krzyż ale to dla tego bo dużo się zginałam . A wiecie co może cewka moczowa jest jakoś podrażniona bo wczoraj wieczór było i później delikatnie mnie piekło ale zasnęłam i rano już nic nie bolało .. mylicie ,że od tego ? kurczę martwię się trochę ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 17:44
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Wlasnie mialam pytac czy nie bylo . Ja teraz w ciazy zawsze po mam odrobinkę krwi, bo wszystko tam teraz takie wrazliwe, a my jakos tak malo delikatnie:) moze sprobuj jeszcze raz mocz oddac do badania, bedziesz miala jasnosc:*
czarnulka24 lubi tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Wlasnie mialam pytac czy nie bylo . Ja teraz w ciazy zawsze po mam odrobinkę krwi, bo wszystko tam teraz takie wrazliwe, a my jakos tak malo delikatnie:) moze sprobuj jeszcze raz mocz oddac do badania, bedziesz miala jasnosc:*
Biedroneczko oby to było to wiesz tak sobie myślę bo plamienia mi się skończyły w niedzielę a kochaliśmy się wczoraj we wtorek i tak myślę że może jak mąż wkładał swojego może na ściance pochwy były jakieś pozostałości po plamieniu i jak później już wyciągał to może coś tam na nim było i dotkną cewki ??hmm
do lekarza idę w następny piątek więc dopiero za tydzień powtórzę , więc się okaże spróbuję kilka dni wcześniej nie i wtedy zobaczymy
Myślałam nad 1 wizytą i trochę mam sprzeczne uczucia chciałam lecieć do PL około 2 kwietnia -wtedy już raczej powinno być widać serduszko , ale okazało się że mam wizytę w klinice w No ,podejrzewam że związana bo pewnie przyszły badania płodu po poronieniu i nie mogę jej odłożyć poza tym kilka dni po niej mam u swojego lekarza .. a znów później będą święta bilety wykupione..
więc stwierdziłam ,że chyba polecę 26,03 z tym ,że raczej na pewno serduszka nie zobaczę ...;( ale po świętach i tak muszę polecieć znów do Pl zobaczyć czy ciąża się utrzymała bo u mnie oststnio 2 ciąże serduszko stanęło 9t3d ..więc po świętach się okaże czy zostaje z wami czy wracam do ponownych starań .27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kochane!
Beta HCG - 497,00 mIU/ml
Progesteron- 28,28 ng/ml (kobiety ciężarne: I trymestr: 11,0 - 44,3 ng/ml)
Rośnij zdrowo kropo!
Dziewczynki łapcie wiruski#*%&€#:*
Pestka pamiętam jak wysyłałaś wiruski i powiedzialas ze ta która pierwsza złapie będzie w ciąży i wtedy ja złapałam... Wiec łapcie Kochane!czarnulka24, pola89, Coco55, palusia171, Caro lubią tę wiadomość
-
mysia09 wrote:Kochane!
Beta HCG - 497,00 mIU/ml
Progesteron- 28,28 ng/ml (kobiety ciężarne: I trymestr: 11,0 - 44,3 ng/ml)
Rośnij zdrowo kropo!
Dziewczynki łapcie wiruski#*%&€#:*
Pestka pamiętam jak wysyłałaś wiruski i powiedzialas ze ta która pierwsza złapie będzie w ciąży i wtedy ja złapałam... Wiec łapcie Kochane!
superancko !!!! beta rośnie oby tak dalej !
Myśmy chyba razem złapały te wiruski od pestki !!mysia09 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
Ja też wysyłam trochę wirusów
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/509e84a17196.jpgemidomi, palusia171, Dzezabella lubią tę wiadomość
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Ja też wysyłam trochę wirusów
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/509e84a17196.jpg
Te są dla Cococzarnulka24, Coco55 lubią tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
czarnulka24 wrote:Dziewczyny jak tam wasze przygotowania do owulki ?
Ja mam dzisiaj test owu pozytywny . Wczoraj byla blada kreseczka a dzisiaj pozytyw ? Dziwne... chociaż statystycznie jutro powinnam mieć owulacje. Tylko szyjka wysoko i twarda i sluz kremowy .
Popier....to wszystko w tym cyklu31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
A u mnnie śluz płodny. Co to szyjki macicy niestety wydaje mi sie ze jest nisko choć jakiegoś mega doświadczenia nie mam. Za to śluz płodny zaczął sie wczoraj.
mysia09 lubi tę wiadomość
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
emidomi wrote:Ja mam dzisiaj test owu pozytywny . Wczoraj byla blada kreseczka a dzisiaj pozytyw ? Dziwne... chociaż statystycznie jutro powinnam mieć owulacje. Tylko szyjka wysoko i twarda i sluz kremowy .
Popier....to wszystko w tym cyklumysia09 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity