Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Witajcie dziewczyny, mnie gorąco jak w piecu!
Co sądzicie o moim wykresie?
Mysia, ja mam tak samo z reakcją na ból! Nie wiem co to będzie, ale też mam obawy.Czikosz lubi tę wiadomość
-
Gosiczek wrote:Emidomi jak wczoraj nie było to może dziś? Trzymam kciuki
W nocy nic bo ledwo żył jak wrocil, rano zaspalam i musialam szybko z lozka ucoiekac bo dzieci do szkoły przecież muszą iść. Nawet z tych nerwów nie wiem czy dzisiaj będzie w domu czy musi jechać do Dk31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Mysia, ja mam tak samo z reakcją na ból! Nie wiem co to będzie, ale też mam obawy.
Bardzo ładna temperatura trzymam kciukiCzikosz lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Mysia, Czarnulka Dziewczyny ogromne gratulacje
czarnulka24, palusia171, mysia09, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Emidomi kutffaa szkoda ,że mąż nie mógł wczoraj ale może dziś będzie mógł zostać i ?? hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 08:39
emidomi lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Lubię_czekoladę wrote:Mysia, Czarnulka Dziewczyny ogromne gratulacje
Czekoladka co u Ciebie?Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Mysia, ja mam tak samo z reakcją na ból! Nie wiem co to będzie, ale też mam obawy.
kochana wykres bardzo obiecujący dużo masz tych hehe ale dobrze , dobrze działajcie !!! bo samo się nie zrobi27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
mysia09 wrote:Dziewczyny, a mnie dzisiaj w noc obudził taki bol brzucha Nie trwał długo, ale myślalm ze zejde...słabo mi sie zrobiło, gorące poty mnie obeszły i niedobrze mi bylo . Ale ja czasem, a nawet często miałam takie miesiączki, i brałam specjalne tabletki.... Zaczynam sie martwic jak to będzie przy porodzie...ja im tam zejdę...ja wlasnie na bol reaguje wymiotami i omdleniami:( No nic będę musiała dać jakos rade:|
współczuje bóli
a może to coś z jelitami ? I co przeszło samo czy brałaś tabletkę .. ja w poprzednich ciążach miałam non stop bóle brzucha i żarłam nospę .. lekarze twierdzili ,że to niby rozciągająca się macica a ja zdychałam ..
07.06.2019 synek
pestka1 wrote:No czekam na kopniaczki czy zmęczona? Teraz juz mniej na poczatku bardziej, pracowac mam zamiar tak długo jak sie da, bo lubie swoją prace i mam jakies takie dziwne poczucie, ze siedzenie w domu, kiedy nic mi nie dolega to byłoby jakies dziwne hehe chociaz niektórzy sie pukają w głowę i pytają czemu nie odpoczywam skoro mi sie nalezy, co zrobic taki typ w pierwszej ciazy pracowałam do 35 tygodnia
Rozumiem , u mnie nie było by szans pracować długo w pracy , bo w mojej muszę się trochę się nadźwigać i zginać i dużo niebezpieczeństw jak śliska podłoga itd
Ale fajnie ,że twoja praca jest na tyle odpowiednia ,że nie musisz z niej rezygnować ;*
07.06.2019 synek
pestka1 wrote:No czekam na kopniaczki czy zmęczona? Teraz juz mniej na poczatku bardziej, pracowac mam zamiar tak długo jak sie da, bo lubie swoją prace i mam jakies takie dziwne poczucie, ze siedzenie w domu, kiedy nic mi nie dolega to byłoby jakies dziwne hehe chociaz niektórzy sie pukają w głowę i pytają czemu nie odpoczywam skoro mi sie nalezy, co zrobic taki typ w pierwszej ciazy pracowałam do 35 tygodnia
Rozumiem , u mnie nie było by szans pracować długo w pracy , bo w mojej muszę się trochę się nadźwigać i zginać i dużo niebezpieczeństw jak śliska podłoga itd
Ale fajnie ,że twoja praca jest na tyle odpowiednia ,że nie musisz z niej rezygnować ;*
07.06.2019 synek
07.06.2019 synek
Gosiczek wrote:Dzis 19dc
Gosiczek - o to już pewnie po owu??? wnet testowanie tak??
Coco55 wrote:Mój dzisiaj 13dc. Komputer pokazuje szanse na chłopca więc mój M zaciera ręce. W sumie podchodzę do tego wszystkiego na chłodno
Coco55 to do dzieła - jak mąż chętny to brać się do roboty
O co chodzi z tym komputerem on to na podstawie temp wyznacza ?czy śluzu ? Czy jak ??27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Czekoladka co u Ciebie?
Kochana, strasznie się cieszę Twoim grochem :*
U mnie super Nie staramy się w tym miesiącu Nie myślimy o tym nawet Tak mi lepiej Zanotowałam sobie owulację, kiedy czułam, że mam i tyle
Trochę Was podczytywałam :*czarnulka24, 19Biedroneczka91, mysia09, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Kochana, strasznie się cieszę Twoim grochem :*
U mnie super Nie staramy się w tym miesiącu Nie myślimy o tym nawet Tak mi lepiej Zanotowałam sobie owulację, kiedy czułam, że mam i tyle
Trochę Was podczytywałam :*
Kochana dziękuję ;* Mam nadzieję,że niedługo dołączysz do nas - zafasolkowanych Czekamy na Ciebie ;* Fajnie ,że się odezwałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 09:59
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Dziewczyny mam wynik bety . 14 dni po 507 . To było z tych dobrych wiadomości z złych to taka że wykryli że mam trochę krwi w moczu ...
Piękna beta Teraz rośnijcie zdrowo! Armia leków już poszła w ruch? Mój brzuch już jest pokryty siniakami ;-P ale daję radę! A powiem Ci że ja w 7t5d też miałam krew w moczu i jakieś tam związki nitrowe ale i położna i gin powiedzieli, że to nic. Widocznie od plamień. Będzie dobrzeczarnulka24 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
A poza tym hej dziewczyny !
Mysia ale niespodzianka!! Gratuluję! Wysyp Groszków na wiosnę
Czikosz dawno Cię nie widziałam! Ładna tempka! Zapowiada się naprawdę interesująco. Trzymam kciuki! Kiedy planujesz testować?
Emidomi uszy do góry Kochana. Wiem, że Ci cholernie ciężko, ale wierzę, że niedługo i dla Ciebie się zazieleni :-*
W ogóle Czekoladka i reszta dziewczyn! Za Was też trzymam bardzo mocno kciuki. Szczęście przychodzi w najmniej oczekiwanym momencieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 10:33
Lubię_czekoladę, Parsleyek, mysia09, Dzezabella lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)