Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Emidimi, Coco, Gosiaczek, powiem Wam, ze nie ma co za bardzo się przejmować tymi testami ovu,szyjkami, czy nawet śluzami... bo to człowiek tylko się martwi:/ Po prostu trzeba działać! a tak nawiasem mi nigdy nie wyszedł test ovu pozytywny a szyjki nie mierzyłam. A na śluz pomagał mi Ovarin i Wiesiołek.
Właśnie do mnie dzwonił Ginekolog, bo mu napisałam sms. Kazał zrobić w piątek ponownie betę, zażywać norprolac jak zażywałam i wsiąść Duphaston, bo powiedział ze za długo się staraliśmy żeby to stracić...Poczułam,że rzeczywiście mu zależy:) -
Gosiczek wrote:A u mnnie śluz płodny. Co to szyjki macicy niestety wydaje mi sie ze jest nisko choć jakiegoś mega doświadczenia nie mam. Za to śluz płodny zaczął sie wczoraj.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Emidomi i wlasnie im bardziej popier.... Cykl tym lepiej
Czarnulka u mnie wszystko dobrze, płci nie znam wszyscy mi mowia, ze bedzie chłop nadal pracuje, nadal nie dopadły mnie mdłości i wymioty, wczoraj poczułam pierwsze wyraźne smyranie w brzuchu i bąbelki tak wiec póki co gites majonez oby tak dalejczarnulka24, mysia09, emidomi lubią tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Emidomi i wlasnie im bardziej popier.... Cykl tym lepiej
Czarnulka u mnie wszystko dobrze, płci nie znam wszyscy mi mowia, ze bedzie chłop nadal pracuje, nadal nie dopadły mnie mdłości i wymioty, wczoraj poczułam pierwsze wyraźne smyranie w brzuchu i bąbelki tak wiec póki co gites majonez oby tak dalej
Do pracy? Kurczę pewnie jesteś zmęczona? Do kiedy zamierzasz pracować ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 21:54
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny idę spać bo coś zmęczona jestem ..
Do jutra
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/feba8031335e.jpgmysia09 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Super ,że wszytko ok. Wnet dzidzia zacznie kopać hihi
Do pracy? Kurczę pewnie jesteś zmęczona? Do kiedy zamierzasz pracować ?
No czekam na kopniaczki czy zmęczona? Teraz juz mniej na poczatku bardziej, pracowac mam zamiar tak długo jak sie da, bo lubie swoją prace i mam jakies takie dziwne poczucie, ze siedzenie w domu, kiedy nic mi nie dolega to byłoby jakies dziwne hehe chociaz niektórzy sie pukają w głowę i pytają czemu nie odpoczywam skoro mi sie nalezy, co zrobic taki typ w pierwszej ciazy pracowałam do 35 tygodnia -
czarnulka24 wrote:Emidomi to co ty tu jeszcze robisz na forum? Łap swojego i do dzieła
Co robię ? Czekam bo maz ma zjechać w nocy z trasy . Powinien wrócić jutro ale ma jakieś paskudne grypsko z wysoką gorączką. Myślicie że z podczas gorączki coś będzie ? O ile maz będzie w stanie chociaż zwykle gada że musialoby mu ,, urwac,, zeby nie byl w stanie
Cos tam gdzieś czytalam ze licho z plemniczkami podczas gorączki...31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Coco55 wrote:Mój dzisiaj 13dc. Komputer pokazuje szanse na chłopca więc mój M zaciera ręce. W sumie podchodzę do tego wszystkiego na chłodno
Coco jaki masz komputer ? Zastanawiam się nad zakupem.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Co robię ? Czekam bo maz ma zjechać w nocy z trasy . Powinien wrócić jutro ale ma jakieś paskudne grypsko z wysoką gorączką. Myślicie że z podczas gorączki coś będzie ? O ile maz będzie w stanie chociaż zwykle gada że musialoby mu ,, urwac,, zeby nie byl w stanie
Cos tam gdzieś czytalam ze licho z plemniczkami podczas gorączki...mysia09, emidomi, czarnulka24 lubią tę wiadomość
emidomi wrote:Co robię ? Czekam bo maz ma zjechać w nocy z trasy . Powinien wrócić jutro ale ma jakieś paskudne grypsko z wysoką gorączką. Myślicie że z podczas gorączki coś będzie ? O ile maz będzie w stanie chociaż zwykle gada że musialoby mu ,, urwac,, zeby nie byl w stanie
Cos tam gdzieś czytalam ze licho z plemniczkami podczas gorączki... -
Coco55 wrote:Mój dzisiaj 13dc. Komputer pokazuje szanse na chłopca więc mój M zaciera ręce. W sumie podchodzę do tego wszystkiego na chłodno
Coco55 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a mnie dzisiaj w noc obudził taki bol brzucha Nie trwał długo, ale myślalm ze zejde...słabo mi sie zrobiło, gorące poty mnie obeszły i niedobrze mi bylo . Ale ja czasem, a nawet często miałam takie miesiączki, i brałam specjalne tabletki.... Zaczynam sie martwic jak to będzie przy porodzie...ja im tam zejdę...ja wlasnie na bol reaguje wymiotami i omdleniami:( No nic będę musiała dać jakos rade:|