Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
palusia171 wrote:A u mnie dziś 7 dpo - zmieniło mi dzień owulacji na ten, gdzie nie było
Ale za to temperaturę dziś miałam 36,98 i to o 6 rano! Trochę mnie od wczoraj drapie w gardle, ale nie czuje się gorączkowo. Nie wiem skąd ta temperatura.
To że nie było
w dniu przypuszczalnej owulacji to nie znaczy, że cykl przegrany. Spójrz na mój wykres a zobaczysz, że wystarczy jeden uparty plemnior
Powodzenia!
mysia09, palusia171 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ja czesto miałam takie bole podczas miesiączki i wtedy brałam tab....dzis nie trwał długo jakies 10 minut...troche pocierpiałam pozwijałam sie i jakoś zasnęłam... nie brałam:|czarnulka24 wrote:współczuje bóli

a może to coś z jelitami ? I co przeszło samo czy brałaś tabletkę .. ja w poprzednich ciążach miałam non stop bóle brzucha i żarłam nospę .. lekarze twierdzili ,że to niby rozciągająca się macica a ja zdychałam .. -
Trzymam kciuki kochana!Lubię_czekoladę wrote:Kochana, strasznie się cieszę Twoim grochem :*
U mnie super
Nie staramy się w tym miesiącu
Nie myślimy o tym nawet
Tak mi lepiej
Zanotowałam sobie owulację, kiedy czułam, że mam i tyle 
Trochę Was podczytywałam :*
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
nikola2877 wrote:Miala 15dc i 16dc bole jajnika i testy owulacyjne pozytywne a później bol tego samego jajnika w 20,21,22dc i dzis w 22 wyszedl jej znow pozytyw
Testy owu robi sie tylko do pierwszego pozytywnego. Później moga tez wychodzic pozytywne ze względu na wyższe stężenie lh.
Ja tez kiedyś robilam w 22 dc test bo naczytalam się ze wykrywaja ciaze szybciej niż t.ciazowe. mialam pozytywny a ciazy nie bylo.
Moga to byc jakieś wahania hormonalne.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne
-
Tak leki juże biorę .. na razie 4 zaszczyk a już mam dość Hehe .. za tydz mam zamiar powtórzyć badania moczu zobaczę czy coś się zmieniło. .Caro wrote:Piękna beta
Teraz rośnijcie zdrowo! Armia leków już poszła w ruch? Mój brzuch już jest pokryty siniakami ;-P ale daję radę! A powiem Ci że ja w 7t5d też miałam krew w moczu i jakieś tam związki nitrowe ale i położna i gin powiedzieli, że to nic. Widocznie od plamień. Będzie dobrze
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
A ja mam dużo kremowego śluzu białego jak mleko. Taki zawsze miałam po owu, teraz powinnam mieć wodnisty jak to zawsze mam przed owulacją31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
-
emidomi wrote:A ja mam dużo kremowego śluzu białego jak mleko. Taki zawsze miałam po owu, teraz powinnam mieć wodnisty jak to zawsze mam przed owulacją
U mnie tez chyba bedzie już zanikał co jest dziwne bo zazwyczaj mam 4 dni. A teraz tak naprawde można powiedzieć że jeden dzień. Bo ten pierwszy dzień to taki pół na pół. Ale będzie co ma być.Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
czarnulka24 wrote:Tak leki juże biorę .. na razie 4 zaszczyk a już mam dość Hehe .. za tydz mam zamiar powtórzyć badania moczu zobaczę czy coś się zmieniło. .
Dajesz sobie sama? Bo ja nie mam tyle odwagi. Mimo wszystko. A z tym moczem naprawdę się nie przejmuj. Jeżeli nie dzieje się nic złego, co by mogło np wskazywać chociażby na stan zapalny to będzie dobrze.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Kochana mam komputer BabyComp. Kiedyś używałam poprzedniej wersji i byłam w 100% zadowolona. Teraz kupiłam te najnowsza z opcją planowania płci dziecka i zobaczymy co z tego wyjdzie ☺emidomi wrote:Coco jaki masz komputer ? Zastanawiam się nad zakupem.
emidomi lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj zrobilam znowu test owulacyjny. Ewidentnie jest pozytywny. Ciemniejszy od wczorajszego który byl dla mnie pozytywny.
Moj dawca plemniorow na szczęście w domu także probujemy dzisiaj
Tylko ten sluz mi nie odpowiada na dni płodne. Zawsze byl wodnisty
mysia09, 19Biedroneczka91, Caro lubią tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
-
emidomi wrote:Dzisiaj zrobilam znowu test owulacyjny. Ewidentnie jest pozytywny. Ciemniejszy od wczorajszego który byl dla mnie pozytywny.
Moj dawca plemniorow na szczęście w domu także probujemy dzisiaj
Tylko ten sluz mi nie odpowiada na dni płodne. Zawsze byl wodnisty
To trzymam kciuki
emidomi lubi tę wiadomość
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Emidomi oby
przyniosły groszka trzymam kciuki!
Lunna witaj!
Czekolada nasza słodka dobrze, ze sie pojawiłeś
tęskniliśmy!
Któraś pisała, ze nie było seksu w owulacje, u mnie tez nie było, a wystarczy spojrzeć na suwaczek jak to sie skończyło
palusia171, Lunna, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:) U mnie byl dzień przed owulacja, a potem byla dłuższa przerwa....i to musiało wystarczyćpestka1 wrote:Emidomi oby
przyniosły groszka trzymam kciuki!
Lunna witaj!
Czekolada nasza słodka dobrze, ze sie pojawiłeś
tęskniliśmy!
Któraś pisała, ze nie było seksu w owulacje, u mnie tez nie było, a wystarczy spojrzeć na suwaczek jak to sie skończyło

Ja wlasnie wstaje powoli i śmigam na druga betę, troszkę się stresuje....