Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
palusia171 wrote:A u mnie dziś 7 dpo - zmieniło mi dzień owulacji na ten, gdzie nie było Ale za to temperaturę dziś miałam 36,98 i to o 6 rano! Trochę mnie od wczoraj drapie w gardle, ale nie czuje się gorączkowo. Nie wiem skąd ta temperatura.
To że nie było w dniu przypuszczalnej owulacji to nie znaczy, że cykl przegrany. Spójrz na mój wykres a zobaczysz, że wystarczy jeden uparty plemnior Powodzenia!
mysia09, palusia171 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
czarnulka24 wrote:współczuje bóli
a może to coś z jelitami ? I co przeszło samo czy brałaś tabletkę .. ja w poprzednich ciążach miałam non stop bóle brzucha i żarłam nospę .. lekarze twierdzili ,że to niby rozciągająca się macica a ja zdychałam .. -
Lubię_czekoladę wrote:Kochana, strasznie się cieszę Twoim grochem :*
U mnie super Nie staramy się w tym miesiącu Nie myślimy o tym nawet Tak mi lepiej Zanotowałam sobie owulację, kiedy czułam, że mam i tyle
Trochę Was podczytywałam :*Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
nikola2877 wrote:Miala 15dc i 16dc bole jajnika i testy owulacyjne pozytywne a później bol tego samego jajnika w 20,21,22dc i dzis w 22 wyszedl jej znow pozytyw
Testy owu robi sie tylko do pierwszego pozytywnego. Później moga tez wychodzic pozytywne ze względu na wyższe stężenie lh.
Ja tez kiedyś robilam w 22 dc test bo naczytalam się ze wykrywaja ciaze szybciej niż t.ciazowe. mialam pozytywny a ciazy nie bylo.
Moga to byc jakieś wahania hormonalne.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Caro wrote:Piękna beta Teraz rośnijcie zdrowo! Armia leków już poszła w ruch? Mój brzuch już jest pokryty siniakami ;-P ale daję radę! A powiem Ci że ja w 7t5d też miałam krew w moczu i jakieś tam związki nitrowe ale i położna i gin powiedzieli, że to nic. Widocznie od plamień. Będzie dobrze27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
A ja mam dużo kremowego śluzu białego jak mleko. Taki zawsze miałam po owu, teraz powinnam mieć wodnisty jak to zawsze mam przed owulacją31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:A ja mam dużo kremowego śluzu białego jak mleko. Taki zawsze miałam po owu, teraz powinnam mieć wodnisty jak to zawsze mam przed owulacją
U mnie tez chyba bedzie już zanikał co jest dziwne bo zazwyczaj mam 4 dni. A teraz tak naprawde można powiedzieć że jeden dzień. Bo ten pierwszy dzień to taki pół na pół. Ale będzie co ma być.Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
czarnulka24 wrote:Tak leki juże biorę .. na razie 4 zaszczyk a już mam dość Hehe .. za tydz mam zamiar powtórzyć badania moczu zobaczę czy coś się zmieniło. .
Dajesz sobie sama? Bo ja nie mam tyle odwagi. Mimo wszystko. A z tym moczem naprawdę się nie przejmuj. Jeżeli nie dzieje się nic złego, co by mogło np wskazywać chociażby na stan zapalny to będzie dobrze.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
emidomi wrote:Coco jaki masz komputer ? Zastanawiam się nad zakupem.
emidomi lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj zrobilam znowu test owulacyjny. Ewidentnie jest pozytywny. Ciemniejszy od wczorajszego który byl dla mnie pozytywny.
Moj dawca plemniorow na szczęście w domu także probujemy dzisiaj
Tylko ten sluz mi nie odpowiada na dni płodne. Zawsze byl wodnistymysia09, 19Biedroneczka91, Caro lubią tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Dzisiaj zrobilam znowu test owulacyjny. Ewidentnie jest pozytywny. Ciemniejszy od wczorajszego który byl dla mnie pozytywny.
Moj dawca plemniorow na szczęście w domu także probujemy dzisiaj
Tylko ten sluz mi nie odpowiada na dni płodne. Zawsze byl wodnisty
To trzymam kciukiemidomi lubi tę wiadomość
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Emidomi oby przyniosły groszka trzymam kciuki!
Lunna witaj!
Czekolada nasza słodka dobrze, ze sie pojawiłeś tęskniliśmy!
Któraś pisała, ze nie było seksu w owulacje, u mnie tez nie było, a wystarczy spojrzeć na suwaczek jak to sie skończyłopalusia171, Lunna, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Emidomi oby przyniosły groszka trzymam kciuki!
Lunna witaj!
Czekolada nasza słodka dobrze, ze sie pojawiłeś tęskniliśmy!
Któraś pisała, ze nie było seksu w owulacje, u mnie tez nie było, a wystarczy spojrzeć na suwaczek jak to sie skończyło
Ja wlasnie wstaje powoli i śmigam na druga betę, troszkę się stresuje....