Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! Jest przyrost 131,4% ( 1 beta - 497 mIU/ml, 2 beta - 1191 mIU/ml)
Ale sie stresowałam:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 19:51
Czikosz, emidomi, czarnulka24, Caro, 19Biedroneczka91, Coco55, Karolciaaa26, pola89, Lunna, palusia171, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:W poniedziałek pierwszy test, będzie to 11 dzień po owulacji, trzymajcie kciuki!
Może już coś będzie widać... Jak uważacie?
Sikaj może akurat już pokażeCzikosz, mysia09 lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
mysia09 wrote:Dziewczyny! Jest przyrost 131,4% ( 1 beta - 497 mIU/ml, 2 beta - 1191 mIU/ml)
Ale sie stresowałam:(
super kochana - szkoda ,że ja siedzę w zj***nym kraju i nie mogłam powtórzyć ;/
ale planuje wizytę u gina 27.03 może już jakaś kropka w macicy będzie
A ty kiedy planujesz?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czikosz wrote:W poniedziałek pierwszy test, będzie to 11 dzień po owulacji, trzymajcie kciuki!
Może już coś będzie widać... Jak uważacie?
Trzymam kciuki !!! Myślę ,że możesz spróbować u mnie wyszedł bladzioch właśnie 11dni poCzikosz lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
mysia09 wrote:Dziewczyny! Jest przyrost 131,4% ( 1 beta - 497 mIU/ml, 2 beta - 1191 mIU/ml)
Ale sie stresowałam:(
Ale piękna beta!!!! Książkowy przyrost!!!mysia09 lubi tę wiadomość
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
czarnulka24 wrote:super kochana - szkoda ,że ja siedzę w zj***nym kraju i nie mogłam powtórzyć ;/
ale planuje wizytę u gina 27.03 może już jakaś kropka w macicy będzie
A ty kiedy planujesz?
To nie możesz sobie zrobić bety sama? Czemu tam jest tak dziwnie? Ty w Norwegii mieszkasz? -
Może już coś będzie widać... Jak uważacie?Czikosz lubi tę wiadomość
-
Gosiczek wrote:Cocoo tobie też pAmiętamy tylko Ty o nas chyba ciut mniej ostatnio pisz co u ciebie
-
Coco55 wrote:U mnie starania pełna parą. Niby bez ciśnienia Ale tyle czekałam na ten marzec. .. im bliżej ow. Tym więcej nerwów... zawsze tak miałam. Mąż się uparł na chłopaka więc staramy się jeszcze jutro. Skoro ow ma być w niedzielę myślicie że jest szansa ???
Coco chec jest to nie ma co sie zastanawiać nad szansami, starego do wyra i jazda według mnie to jest najlepszy sposób, po prostu seks bez zbędnego zastanawiania sie czy dobry dzien czy nie, czy bedzie chłopiec czy dziewczynka. U mnie w cyklu gdzie zaskoczyło jakoś wszystko było dziwnie i nie w porę a jednak sie udało, tak wiec działaj, dzialaj! -
mysia09 wrote:Dzis rozmawiałam z swoim ginekologiem przez tel. i mówił żebym przyszła może we środę ze zobaczymy co mamy i jak to wszystko wygląda:) Moge chodzić co tydzień tylko niech będzie wszystko dobrze...!
To nie możesz sobie zrobić bety sama? Czemu tam jest tak dziwnie? Ty w Norwegii mieszkasz?
Co do usg to tu jest pierwsze w 18 tyg ciąży. Jedynie dziewczyny które poroniły tak jak ja 3 razy to mogą się starać mieć szybciej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 09:50
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Dziewczyny mam złą wiadomość ;( nic z tego nie będzie ;( byłam w toalecie i jak się podcierałam to zobaczyłam b.dużo śluzu podbarwionego na różowo .. ;( to chyba koniec ;(27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
pestka1 wrote:Coco chec jest to nie ma co sie zastanawiać nad szansami, starego do wyra i jazda według mnie to jest najlepszy sposób, po prostu seks bez zbędnego zastanawiania sie czy dobry dzien czy nie, czy bedzie chłopiec czy dziewczynka. U mnie w cyklu gdzie zaskoczyło jakoś wszystko było dziwnie i nie w porę a jednak sie udało, tak wiec działaj, dzialaj!