Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Coco55 wrote:No właśnie staram się nie liczyć czy kalkulowac.. ovu zwariowalo. Pokazało mi owulacje od razu (czerwona krecha) w 13dc A komputer prognozuje na jutro. Zwariować można dosłownie
Moje tez wariuje.
Ja bym bardziej na twoim miejscu ufala komputerowi.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
czarnulka24 wrote:Dziewczyny mam złą wiadomość ;( nic z tego nie będzie ;( byłam w toalecie i jak się podcierałam to zobaczyłam b.dużo śluzu podbarwionego na różowo .. ;( to chyba koniec ;(
Czarnulka spokojnie, może to nie jest to czego się obawiasz.
Bierz dalej leki i obserwuj czy nie będzie krwawienia.
W razie czego możesz jechać do szpitala ?czarnulka24 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
czarnulka24 wrote:Dziewczyny mam złą wiadomość ;( nic z tego nie będzie ;( byłam w toalecie i jak się podcierałam to zobaczyłam b.dużo śluzu podbarwionego na różowo .. ;( to chyba koniec ;(
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Kochana, na spokojnie. Ja miałam taki krwotok że to się w głowie nie mieści.. I widzisz. Wszystko dobrze. Połóż się, spróbuj się uspokoić. Bierzesz dupka nie? Ile? Możesz zadzwonić na konsultacje do gina? Albo jak jest naprawdę źle to jedź na IP. Trzymam kciuki!mysia09, czarnulka24 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Czarnulka nie denerwuj się i obserwuj co się dzieję. Może to nic takiego. Wiele dziewczyn ma nawet okres w ciąży i wszystko kończy sie dobrze. Trzymam kciuki
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Tak dziewczyny biorę duphaston. Jak na razie się uspokoiło. . Oby wredne plamienia juże nie wróciły. Pierwszy raz mam tak w ciąży we wcześniejszych nie miałam tylko jak juże było coś nie tak tzw serduszko stanęło.
Mam nadzieje że to fałszywy alarm ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulka u mnie tez byl doslownie krwotok.... To nie byl zabarwiony sluz tylko żywa krew. Ale moj Fasolek od poczatku wykazywal duzo sily. Myśl pozytywnie i odpoczywaj:*
nick nieaktualny
-
Jeśli o mnie chodzi to gdyby same chęci wystarczyły już byłabym mamą ale niestety - nieco ponad rok temu laparoskopia (9cm torbiel), później czekanie na powrót do formy, stresujące wakacje (praca sezonowa) a zaraz po nich miałam dość ciężki wypadek, po którym jeszcze parę lat będę dochodzić do pełnej formy. 2 miesiące w szpitalu, w dość sporym bólu i bez wychodzenia na zewnątrz były dla mnie potworną próbą cierpliwości heh.
Z pt widzenia ginekologicznego jestem juz zdrowa, z chirurgicznego też ale muszę uważać na skórę (30% ciała miałam ciężko poparzone w stopniu 2 i 3). Do ciąży przeciwwskazań nie mam choć moja chirurg plastyczna odradza to jeszcze teraz ze wzgledu na możliwość pogorszenia się blizn. Skóra przysparza mi dosyc dużo dyskomfortu - ciągle swędzi i boli ale nie będę czekać 5 lat na prawdopodobny koniec leczenia skutków wypadku gdy ginekolodzy już w szpitalu po operacji mi mówili by lepiej nie czekać w moim torbielowym przypadku. Tak więc po wielu rozmowach, badaniach podjęliśmy decyzję o wznowieniu starań od stycznia. Mąż był najtrudniejszy do przekonania bo przeżył sporą traumę i walkę o moje życie pół roku temu ale czuję się dobrze i bardziej bym żałowała dłuższego odkładania starań w tej sytuacji niż ewentualne brzydsze blizny.
Same wiecie, że dla dzieciątka jesteśmy w stanie sporo odłożyć na bok
Miłej niedzieli Kochanepalusia171 lubi tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Witam dziewczyny, u mnie dzisiaj ból podbrzusza, trochę jak na okres, ale jeszcze daleko.
Pozytywny objaw, czy raczej okres nadchodzi?
Zajrzy mi ktoś do wykresu?Czikosz lubi tę wiadomość
-
Lunna wrote:Jeśli o mnie chodzi to gdyby same chęci wystarczyły już byłabym mamą ale niestety - nieco ponad rok temu laparoskopia (9cm torbiel), później czekanie na powrót do formy, stresujące wakacje (praca sezonowa) a zaraz po nich miałam dość ciężki wypadek, po którym jeszcze parę lat będę dochodzić do pełnej formy. 2 miesiące w szpitalu, w dość sporym bólu i bez wychodzenia na zewnątrz były dla mnie potworną próbą cierpliwości heh.
Z pt widzenia ginekologicznego jestem juz zdrowa, z chirurgicznego też ale muszę uważać na skórę (30% ciała miałam ciężko poparzone w stopniu 2 i 3). Do ciąży przeciwwskazań nie mam choć moja chirurg plastyczna odradza to jeszcze teraz ze wzgledu na możliwość pogorszenia się blizn. Skóra przysparza mi dosyc dużo dyskomfortu - ciągle swędzi i boli ale nie będę czekać 5 lat na prawdopodobny koniec leczenia skutków wypadku gdy ginekolodzy już w szpitalu po operacji mi mówili by lepiej nie czekać w moim torbielowym przypadku. Tak więc po wielu rozmowach, badaniach podjęliśmy decyzję o wznowieniu starań od stycznia. Mąż był najtrudniejszy do przekonania bo przeżył sporą traumę i walkę o moje życie pół roku temu ale czuję się dobrze i bardziej bym żałowała dłuższego odkładania starań w tej sytuacji niż ewentualne brzydsze blizny.
Same wiecie, że dla dzieciątka jesteśmy w stanie sporo odłożyć na bok
Miłej niedzieli Kochane -
Czikosz wrote:Witam dziewczyny, u mnie dzisiaj ból podbrzusza, trochę jak na okres, ale jeszcze daleko.
Pozytywny objaw, czy raczej okres nadchodzi?
Zajrzy mi ktoś do wykresu?
Ja tam sie totalnie nie znam ale trzymam kciukiStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Mam 28 dniowe.
Jeśli temperatura odbije za 2-3 dni to wszystko możliwe
Ja ci bardzo kibicuję , zresztą Wszystkim Wam kochane moje
Mysia
Czarnulko wczoraj czytalam ze kiedy we wczesnej ciazy występuje sluz podbarwiony krwią na rozowo to warto zbadac tarczyce. Może sprawdz ? Nigdy nie zaszkodzi a ty będziesz spokojniejszaczarnulka24, mysia09 lubią tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Dziewczyny . Dzięki za pocieszenie. Jesteście kochane. U mnie jak na razie ok plamień brak . Ale objawów ciążowych jako tako też zbyt nie ma. Jedynie pobolewanie w podbrzuszu, zmęczenie i czasem zabolą piersi. Wiem ,że każda ciąża jest inna ale w poprzedniej mi się wydaje, że było więcej tych objawów. .27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
emidomi wrote:Jeśli temperatura odbije za 2-3 dni to wszystko możliwe
Mysia
Czarnulko wczoraj czytalam ze kiedy we wczesnej ciazy występuje sluz podbarwiony krwią na rozowo to warto zbadac tarczyce. Może sprawdz ? Nigdy nie zaszkodzi a ty będziesz spokojniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 15:15
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
emidomi wrote:Jeśli temperatura odbije za 2-3 dni to wszystko możliwe
Mysia
Czarnulko wczoraj czytalam ze kiedy we wczesnej ciazy występuje sluz podbarwiony krwią na rozowo to warto zbadac tarczyce. Może sprawdz ? Nigdy nie zaszkodzi a ty będziesz spokojniejsza
Emidomi<3