Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Emidomi lece w niedziele do pl a w poniedzialek usg .tu w NO nikt mi nie zrobi usg .. ale w środę pojadę do szpitala zapytać może prywatnie jakoś się da. Bo tu ciążę prowadzi rodzinny . Pierwsze usg w 18 tyg wtedy kierują na nie do szpitala
Może ty juz zostań w Pl jak przylecisz. Do d....z tymi norweskimi znachoramiczarnulka24 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Może ty juz zostań w Pl jak przylecisz. Do d....z tymi norweskimi znachorami
Kochana a co u ciebie? Widziałam, że jesteś 3 dni po .. wow kiedy testujesz?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
palusia171 wrote:Witam Was w moim kolejnym cyklu starań
Czarnulka, leć do lekarza!
Czeko, gratuluję zakupu! Teraz tylko groszek i domek macie pełny Trzymam za Ciebie kciuki!
Gosiczek, Emidomi i Coco, też trzymam za Was kciuki, aby pojawiła się kropeczka zielona!
To będzie TEN cykl kochanie
Ja na razie mam olewackie podejście co do ewentualnej ciazy. Cos tam zmierze, cos zapisze na wykresie,ale pewnie za tydzień to juz bede czubkowacpalusia171 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Lubię_czekoladę wrote:No ja w zeszłym cyklu sikałam na co popadnie i kiedy popadnie Paranoja, nie polecam
U mnie super Z moim partnerem poszliśmy krok do przodu i... i... kupujemy dom Nasz mały raj A poza tym czekam na @ i w Kwietniu iui Której też nie mogę się doczekać Jutro wybieram się do gina po skierowanie na te wszystkie potrzebne badania Masa tego
Cieszę się że się układa.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Tu jest katastrofa o zwykła betę się trzeba na produkować żeby zrobić na własną rękę. .
Kochana a co u ciebie? Widziałam, że jesteś 3 dni po .. wow kiedy testujesz?
Okolo 31 najprawdopodobniej. Chyba ze @ będzie sprytniejsza ode mnie i przyjdzie przed terminem.
Powiem Ci szczerze że jakoś tak nie wierzę w powodzenie tego cyklu . Do tej pory po każdej owulacji bylam pewna że to właśnie teraz zaszlam w ciążę a teraz jakoś mi tak obojętnie....
Chyba zestarzeje sie na tym forum
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Okolo 31 najprawdopodobniej. Chyba ze @ będzie sprytniejsza ode mnie i przyjdzie przed terminem.
Powiem Ci szczerze że jakoś tak nie wierzę w powodzenie tego cyklu . Do tej pory po każdej owulacji bylam pewna że to właśnie teraz zaszlam w ciążę a teraz jakoś mi tak obojętnie....
Chyba zestarzeje sie na tym forumWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 15:39
emidomi, mysia09 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
dziewczyny dziękuję za wsparcie i wiarę . Jesteście Kochane ;*
emidomi, mysia09 lubią tę wiadomość
07.06.2019 synek
Czarnulka trzymaj się dzielnie i jak się pogorszy, to do szpitala i tup nogą, że mają przyjąć i zbadać.
Czekoladka, gniazdko będzie, to teraz z górki, trzeba je zapełnić groszkami Macie już coś konkretnego na oku?
Emidomi, ja mam dziś gorszy dzień, boli mnie gardło, chyba małż zaraził, głowa boli, jakaś rozbita jestem. Do połówkowego usg to jeszcze trochę, 4 kwietnia mam normalną wizytę, moja lekarka uważa, że to badanie najlepiej zrobić gdzieś w 21 - 22 tygodniu.czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, jak się tam czujecie? Czytałam, że Pestkę coś pobiera.
Ja szukam mieszkania do kupna w Katowicach... ciężka praca.
U mnie chyba to będzie ten cykl, cień kreski się jawi. Ból brzucha jest, ale za wczas. Może teraz przyszła na mnie pora. Oby zostało ze mną małe szczęście.Dzezabella lubi tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Czarnulka trzymaj się dzielnie i jak się pogorszy, to do szpitala i tup nogą, że mają przyjąć i zbadać.
Czekoladka, gniazdko będzie, to teraz z górki, trzeba je zapełnić groszkami Macie już coś konkretnego na oku?
Emidomi, ja mam dziś gorszy dzień, boli mnie gardło, chyba małż zaraził, głowa boli, jakaś rozbita jestem. Do połówkowego usg to jeszcze trochę, 4 kwietnia mam normalną wizytę, moja lekarka uważa, że to badanie najlepiej zrobić gdzieś w 21 - 22 tygodniu.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Lubię_czekoladę wrote:No ja w zeszłym cyklu sikałam na co popadnie i kiedy popadnie Paranoja, nie polecam
U mnie super Z moim partnerem poszliśmy krok do przodu i... i... kupujemy dom Nasz mały raj A poza tym czekam na @ i w Kwietniu iui Której też nie mogę się doczekać Jutro wybieram się do gina po skierowanie na te wszystkie potrzebne badania Masa tego -
czarnulka24 wrote:Emidomi lece w niedziele do pl a w poniedzialek usg .tu w NO nikt mi nie zrobi usg .. ale w środę pojadę do szpitala zapytać może prywatnie jakoś się da. Bo tu ciążę prowadzi rodzinny . Pierwsze usg w 18 tyg wtedy kierują na nie do szpitala .. jak w środę się nie uda to wtedy w poniedziałek. . Może dziś w pracy za bardzo się przemeczyłam a jeszcze to clexane 0.6 i acard i może zrobiło ?
Myślicie że jest szansa że ciaza się utrzyma?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 17:51
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
palusia171 wrote:Witam Was w moim kolejnym cyklu starań
Czarnulka, leć do lekarza!
Czeko, gratuluję zakupu! Teraz tylko groszek i domek macie pełny Trzymam za Ciebie kciuki!
Gosiczek, Emidomi i Coco, też trzymam za Was kciuki, aby pojawiła się kropeczka zielona! -
Czikosz wrote:Hej dziewczyny, jak się tam czujecie? Czytałam, że Pestkę coś pobiera.
Ja szukam mieszkania do kupna w Katowicach... ciężka praca.
U mnie chyba to będzie ten cykl, cień kreski się jawi. Ból brzucha jest, ale za wczas. Może teraz przyszła na mnie pora. Oby zostało ze mną małe szczęście.
A ja dzis miałam mdłości popołudniowe....po jeździe samochodem z szefa a później autobusem:| I oczywiście drzemka po pracy:p -
nick nieaktualnyTak, dzisiaj. Cień cienia. Jutro powtórzę, powinno być bardziej widoczne.
Mój cykl zaczął się 24 lutego, wizytę (zupełnie przypadkiem) mam 11 kwietnia. To wyjdzie tak na oko 6 tydzień i 4/6 dzień. Kazała mi przyjść w 6 tygodniu, więc ok.
Czy mogę się spodziewać, że jeżeli jestem w ciąży to coś już zobaczę?palusia171 lubi tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Tak, dzisiaj. Cień cienia. Jutro powtórzę, powinno być bardziej widoczne.
Mój cykl zaczął się 24 lutego, wizytę (zupełnie przypadkiem) mam 11 kwietnia. To wyjdzie tak na oko 6 tydzień i 4/6 dzień. Kazała mi przyjść w 6 tygodniu, więc ok.
Czy mogę się spodziewać, że jeżeli jestem w ciąży to coś już zobaczę?
Trzymam kciuki!
Ja w 6 tc widziałam pęcherzy ciążowy na serduszko było albo za wcześnie, albo sprzęt taki sobie. Poszłam, bo chciałam już wiedzieć, czy groszek sobie ładnie siedzi tam, gdzie powinien
Czikosz lubi tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Tak, dzisiaj. Cień cienia. Jutro powtórzę, powinno być bardziej widoczne.
Czy mogę się spodziewać, że jeżeli jestem w ciąży to coś już zobaczę?
Czikosz - gratulacje . Wrzucaj swojego testa tuCzikosz lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
Czikosz nieśmiałe gratulacje kochana:*:*
Czarnulka musi być wszystko dobrze, oszczędzaj się Słonko i uważaj na siebie i Fasolcie:*
Pestka łącze sie w bólu, tez mąż mnie zarazil i zle sie czuje....Czikosz, czarnulka24 lubią tę wiadomość