Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny . Dzięki za pocieszenie. Jesteście kochane. U mnie jak na razie ok plamień brak . Ale objawów ciążowych jako tako też zbyt nie ma. Jedynie pobolewanie w podbrzuszu, zmęczenie i czasem zabolą piersi. Wiem ,że każda ciąża jest inna ale w poprzedniej mi się wydaje, że było więcej tych objawów. .
Ja z objawów to tez jestem zmęczona, często siusiam i jakos bardziej glodna ( ale to przez dupka pewnie). Jedynie co takiego dla mnie znaczącego to popołudniami zasypiam...Zobaczysz, to dopiero początki i jeszcze będziemy miały dość objawów...zaraz dołącza do nas Emidomi, Cikosz, plusia 87,Gosiaczek,Kasia 25, Luna i reszta dziewczyn i będziemy wszystkie sie wymieniać swoimi objawami:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 16:06
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Oby kochana było tak jak mówisz, wiesz ja mam obawy bo to juże 4 ciąża chciałabym by w końcu się udało. W pierwszej to w ogóle nie było strachu .. Bo tak na prawdę nie wiedziałam jak to ma być czy dużo objawów czy mało, czy ma boleć brzuch czy nie itd druga wiadomo był stres ale też każdy lekarz mi w mawiał że w 1 był to przypadek więc jakoś to było tak myślałam i też aż tak się nie stesowałam , ale przy trzeciej już była masakra ciagły strach najgorsze są dla mnie tyg od 8 i zwyż .. no wtedy się dzieje wiadomo co . Najgorsze w ciaży są dla mnie usg .. nie na widzę ich .. przed każdym to ja mam taki stres że o mało serce mi nie wyskoczy . . Dziewczyny które poroniły kilka razy na pewno rozumieją to co czuje i skąd moje obawy o to wszystko . . Szczerze to w cale bym na usg nie chodziła. . Ale wiadomo ,że lepiej iść dla dzidziusia ..
Dobra .. koniec moich smętów hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 17:18
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Cześć
Moj ulubiony dzień tygodnia ale jestem niewyspana ...
Moj program ,,odwariowal,, i zaznaczyl owulacje w końcu tak jak podejrzewalam ze byla.mysia09 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Cześć
Moj ulubiony dzień tygodnia ale jestem niewyspana ...
Moj program ,,odwariowal,, i zaznaczyl owulacje w końcu tak jak podejrzewałam ze byla.
Ale nawet ładnie sie wyklarowało:) Teraz tylko temperatura wzwyż!emidomi lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Oby kochana było tak jak mówisz, wiesz ja mam obawy bo to juże 4 ciąża chciałabym by w końcu się udało. W pierwszej to w ogóle nie było strachu .. Bo tak na prawdę nie wiedziałam jak to ma być czy dużo objawów czy mało, czy ma boleć brzuch czy nie itd druga wiadomo był stres ale też każdy lekarz mi w mawiał że w 1 był to przypadek więc jakoś to było tak myślałam i też aż tak się nie stesowałam , ale przy trzeciej już była masakra ciagły strach najgorsze są dla mnie tyg od 8 i zwyż .. no wtedy się dzieje wiadomo co . Najgorsze w ciaży są dla mnie usg .. nie na widzę ich .. przed każdym to ja mam taki stres że o mało serce mi nie wyskoczy . . Dziewczyny które poroniły kilka razy na pewno rozumieją to co czuje i skąd moje obawy o to wszystko . . Szczerze to w cale bym na usg nie chodziła. . Ale wiadomo ,że lepiej iść dla dzidziusia ..
Dobra .. koniec moich smętów hehe
Czarnulko nie umiem sobie wyobrazić jak Ty się musisz dopiero stresować...jak ja się stresuje. Ale bedzie dobrze, musi być! I jak masz potrzebę wyżalić sie, opowiedzieć o swoich obawach to poprostu pisz:*
-
Ja już też po owu, ciekawa jestem kiedy program odhaczy... znów dłuuugie 2 tygodnie przede mną
tym razem postaram się juz nie sikac na wszystko przed planowaną @, hehe
Czekoladka co u Ciebie słychać??Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Coco55 wrote:Ja już też po owu, ciekawa jestem kiedy program odhaczy... znów dłuuugie 2 tygodnie przede mną
tym razem postaram się juz nie sikac na wszystko przed planowaną @, hehe
Czekoladka co u Ciebie słychać??
U mnie super Z moim partnerem poszliśmy krok do przodu i... i... kupujemy dom Nasz mały raj A poza tym czekam na @ i w Kwietniu iui Której też nie mogę się doczekać Jutro wybieram się do gina po skierowanie na te wszystkie potrzebne badania Masa tegoDzezabella lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:No ja w zeszłym cyklu sikałam na co popadnie i kiedy popadnie Paranoja, nie polecam
U mnie super Z moim partnerem poszliśmy krok do przodu i... i... kupujemy dom Nasz mały raj A poza tym czekam na @ i w Kwietniu iui Której też nie mogę się doczekać Jutro wybieram się do gina po skierowanie na te wszystkie potrzebne badania Masa tego
Świetne wiadomość!!!! Twój własny raj na ziemi....Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Gosiczek wrote:Świetne wiadomość!!!! Twój własny raj na ziemi....
A co tu u Was dziewczęta się dzieje? Opowiadać -
Dziewczyny przepraszam ze ja ciągle tak tylko o sobie ale znów zaczęłam plamić27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Dziewczyny przepraszam ze ja ciągle tak tylko o sobie ale znów zaczęłam plamić
Czarnulka kochanie idź do lekarza dobrze ?czarnulka24 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
czarnulka24 wrote:Dziewczyny przepraszam ze ja ciągle tak tylko o sobie ale znów zaczęłam plamić
-
emidomi wrote:Czarnulka kochanie idź do lekarza dobrze ?
Myślicie że jest szansa że ciaza się utrzyma?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 13:23
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity