Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Hej babeczki niewiem czy mnie pamiętacie. Niektóre na pewno. Spieszę donieść ze wczoraj byłam na usg i najprawdopodobniej będzie dziewucha-Amelka ♡
Całuje was i zostawiam wirusy &^$##×€£¥
Gratulację kochana córeczki niech rośnie zdrowo w brzuszkuKim87 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyemidomi wrote:Cześć kochane
Czikosz jak tam u Ciebie ?
U mnie plamienie minimalne, ale zaznaczyłam.
Ogólnie na papierze taki minimalny róż, że ciężko się doczepić, ale zaznaczyłam.
Może zwidy to, ale Wy też widzicie. Gonadotropina się robi, jest zbyt wczas, ale zostało już tylko kilka dni, więc będę wiedzieć. Może jajo długo wędrowało i tak jest. -
nick nieaktualnyW ogóle powiem Wam, że głowa okresowo mnie boli.
Róż lekki, nawet sikłam na testa, ale też jak wczoraj.
Muszę poczekać, ale dam znać na pewno. W sobotę zrobię, to już będzie widać i stwierdzę ostatecznie. Sobota to będzie 30 dzień cyklu, a 16 dzień po owulacji.
Nie nastawiam się z powodu tego lekkiego różu na papierze. Takiego jak najjaśniejszy tu róż na stronie. -
nick nieaktualnyGosiczek wrote:Ja jestem zmęczona że ledwo żyje. Zupe na raty robiłam. I teraz siedzę i pachne:-)
Ja wczoraj zrobiłam frytki i zjadłam wszystko z lodówki.
Dobiłam do mojej wymarzonej wagi, wyglądam ładnie.
Całe 60 kg!
Spałam dzisiaj do 13.00! Wstałam i dalej jestem zmęczona.czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Czikosz wrote:W ogóle powiem Wam, że głowa okresowo mnie boli.
Róż lekki, nawet sikłam na testa, ale też jak wczoraj.
Muszę poczekać, ale dam znać na pewno. W sobotę zrobię, to już będzie widać i stwierdzę ostatecznie. Sobota to będzie 30 dzień cyklu, a 16 dzień po owulacji.
Nie nastawiam się z powodu tego lekkiego różu na papierze. Takiego jak najjaśniejszy tu róż na stronie.
Po jakim czasie wczoraj robiłaś zdjęcia tego testu?31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Gosiczek wrote:Emidomi a ty jak sie czujesz? Za kilka dni testowanko
Ani tak ani tak
Temperatura szału nie robi .
Zobaczymy co to będzie. Nie chcę się nastawiac na ciążę żeby później znowu rozczarowania nie bylo...31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No masz Ci los, nie było mnie jeden dzień, a tu kolejny grszek, Czikosz ogromne gratulacje, siknij jeszcze raz, a krecha na pewno będzie mocniejsza.
Kim córa mówisz, zazdroszczę, że Ci lekarz już powiedział, moja ginka nie wychyla się z diagnozą i trzyma gębę na kłódkę może to i dobrze, nie będzie rozczarowania jakby co, ale korcą mnie ubranka, a tak nie wiem co kupić
Emidomi, dobrze mówisz o tych USG, pierwsze jest to genetyczne, potem połówkowe, ale każdy lekarz ma swoje zdanie, jedni wolą wcześniej inni później, moja lekarka mówi, że lepiej widać między 21, a 22 tygodniem. A trzecie większe USG w III trymestrze. W tzw. międzyczasie mam takie zwykłe usg kontrolujące serce, przyrost cm i masy oraz łożyskoCzikosz lubi tę wiadomość
-
Emidomi,
wyniki mam w porządku ale w piątek byłam u gin, 10dc pęcherzyk 19mm, dzisiaj kontrola pęcherzyka 21mm, obserwujemy dalej.. kalendarzyk pokazuje, że jutro owulacja a dzisiaj test dalej negatywny, rano temperaturka już wzrasta, jestem zdezorientowana -
słoneczko0606 wrote:Emidomi,
wyniki mam w porządku ale w piątek byłam u gin, 10dc pęcherzyk 19mm, dzisiaj kontrola pęcherzyka 21mm, obserwujemy dalej.. kalendarzyk pokazuje, że jutro owulacja a dzisiaj test dalej negatywny, rano temperaturka już wzrasta, jestem zdezorientowana
Będzie seks hahahaha
A tak na serio to głowa do góry pęcherzyk ładnie rośnie. Czasem warto powtorzyc test ovu wieczorem. Trzymam kciukiemidomi lubi tę wiadomość
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Czikosz wrote:No chętnie, ale chyba za wczas?
Będę jutro w 27 dniu 28 dniowego cyklu.
Co uważacie?
Beta wychodzi szybciej niż sikańceCzikosz lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne