Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:Czeko, moje kciuki masz jak w banku !!
Super działacie Lista badań robi wrażenie
Dzięki :*:*:*:*
Jak u Was?? -
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:Przykro mi Ma nadzieję, że się mylisz!
Wiesz no ten termometr to szwankuje, więc może faktycznie jest tak, że ciąża jest. Muszę czekać. Zobaczę jutro temperaturę.
Teraz mierzę to mam 37.2, a ten co nim rano mierzyłam wskazuje mi, że kurwa mam 36.1.
Osobiście uważam, że ten rtęciowy pokazuje poprawnie, wątpię aby rtęć się zepsuła w stosunku do elektrycznego.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Wiesz no ten termometr to szwankuje, więc może faktycznie jest tak, że ciąża jest. Muszę czekać. Zobaczę jutro temperaturę.
Teraz mierzę to mam 37.2, a ten co nim rano mierzyłam wskazuje mi, że kurwa mam 36.1.
Osobiście uważam, że ten rtęciowy pokazuje poprawnie, wątpię aby rtęć się zepsuła w stosunku do elektrycznego.
No oby tak było!Czikosz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Też tak liczę skrycie na to, są laski też co mają spadek, a potem im coś w górę leci.
Może zrobiłam błąd jakiś? W sumie nie spałam do 1.00, a obudziłam się na mierzenie o 5.00 - może to za mało do snu?
Czikosz, super by było!.. Niestety aż tak sobie nie tłumacz tego wszystkiego Mokra głowa, mało snu.. Może zrób test po prostu? Będzie jasne?Czikosz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:Czikosz, super by było!.. Niestety aż tak sobie nie tłumacz tego wszystkiego Mokra głowa, mało snu.. Może zrób test po prostu? Będzie jasne?
Wiem, wiem. Marzyciel ze mnie.
Kupię dzisiaj w aptece, zobaczę co tam wyjdzie po długim nie piciu wody i jutro rano. Najwyżej mi zostaną na zaś.
No nadzieja to umiera ostatnia.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Wiem, wiem. Marzyciel ze mnie.
Kupię dzisiaj w aptece, zobaczę co tam wyjdzie po długim nie piciu wody i jutro rano. Najwyżej mi zostaną na zaś.
No nadzieja to umiera ostatnia.Czikosz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lubię_czekoladę wrote:Hej Laski :*
Byłam wczoraj u lekarza po skierowania na:
anty-Hbc, antygen Hbs, anty-HCV, anty-HIV 1-2, VDRL,Chlamydia trachomatis (PCR),biocenoza pochwy,cytologia
Dostałam prawie wszystko Muszę zrobić tylko w klinice odpłatnie czystość pochwy, bo już nie chciał przeginać ze skierowaniami... Za to wszystko co mi w ostatnim 1,5 roku poprzepisywał, należy mu się dobra whisky, co zresztą, sam zauważył, więc jeszcze czeka mnie wizyta dziękczynna u niego
3.04 mam pierwszą wizytę w klinice, pewnie wtedy zapiszemy się na procedurę iui i wszystko uzgodnimy a potem podglądanie jaja i zabieg
Będziecie musiały mocno trzymać kciuki Teraz czekam na @, powinna być na dniachLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
mysia09 wrote:A ja dzis pierwsza wizyta....ale sie boje:| Dokladnie nie wiem na którą godzinę bo mam jeszcze dzwonić do lekarza...
Aaaaaaaa Zobaczysz kropka Ale cudnie :* Trzymam kciuki! Nie stresuj bobo!!!mysia09 lubi tę wiadomość
-
mysia09 wrote:A ja dzis pierwsza wizyta....ale sie boje:| Dokladnie nie wiem na którą godzinę bo mam jeszcze dzwonić do lekarza...
Trzymam mocno kciuki za wizytę!
Czikosz a masz może test, żeby na niego siknąć i zobaczyć czy chociażby kreska lekko ciemnieje?mysia09 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Lubię_czekoladę wrote:Hej Laski :*
Byłam wczoraj u lekarza po skierowania na:
anty-Hbc, antygen Hbs, anty-HCV, anty-HIV 1-2, VDRL,Chlamydia trachomatis (PCR),biocenoza pochwy,cytologia
Dostałam prawie wszystko Muszę zrobić tylko w klinice odpłatnie czystość pochwy, bo już nie chciał przeginać ze skierowaniami... Za to wszystko co mi w ostatnim 1,5 roku poprzepisywał, należy mu się dobra whisky, co zresztą, sam zauważył, więc jeszcze czeka mnie wizyta dziękczynna u niego
3.04 mam pierwszą wizytę w klinice, pewnie wtedy zapiszemy się na procedurę iui i wszystko uzgodnimy a potem podglądanie jaja i zabieg
Będziecie musiały mocno trzymać kciuki Teraz czekam na @, powinna być na dniach
Duży plus dla gina że dał Ci skierowanie na tyle badań! Super! Moje kciuki zaciśnięte również będąLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Duży plus dla gina że dał Ci skierowanie na tyle badań! Super! Moje kciuki zaciśnięte również będą
A co u Was?? -
Luccecita wrote:Czikosz przykro mi, mnie sie wydaje, że to jednak nie ciąża
takie "cienie" na testach przed terminem @ też widywałam...
Niestety miałam takie same sytuacje. Dlatego radziłabym się nie nastawiać na ciążę. Jeśli po dwóch dniach test byłby ciemniejszy to raczej wiecej niż pewne że to ciąża. Beta jest jednak najlepszym rozwiązaniem w naszym wypadku. Im bardziej chcemy tym słabsze cienie widzimy na testach i bierzemy je za ciążę.
Czikosz u Ciebie beta już by wyszła na pewno. Wiedziałabyś na czym stoisz kochana. Nie ma sie co niepotrzebnie stresować31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Dlaczego się denerwujesz ty Mysiu ??? Wszystko jest OK, Groszek sobie rośnie spokojnie to i ty badź spokojną mamusiamysia09 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne